Şimdi Ara

Opel Combo Vs. Renault Kango..! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
9.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git

Opel Combo Vs. Renault Kango..!

(En Son Oy Tarihi: 21.9.2017)
Giriş

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

quote:

Orjinalden alıntı: Combo_GTS

quote:

Orjinalden alıntı: serdar1646

FARK ATTIK SİZE

Zaten nette fark atarsınız, virajlarda susarsın kardeş

Combo da kangoo da yol tutmuyor.Ticari araç dediğin ya caddy olur ya da kangoo doblo. Caddy'i alan adam ticaret+binek araç olarak almalı kangoo-doblo ise tam ticaridir.Parçası ucuz az yakar içi geniş.Combo ne caddy'dir ne de kangoo. Alınası bir araç olarak görmüyorum.Ve tekrar üstüne basa basa söylüyorum bu tip araçlar yol tutmaz

edit: oyum kangoo'ya

Bak hele bak bak, Kartonpiyer Caddy mi ticari.. Rüzgarlı havada şeritten kayan Kangoo mu ticari? bi yürü git işine... E yol tutmuyorsa niye kangoo'ya oy veriyosun? Doblonun satılmadan önce nasıl testlerden geçtiği bi araştırda gel Kardeşim..!
    Senin ticaret için dediğin caddy 500 kg yükte yere yapışıyo, ticarileri öğrende gel karşıma..! Siyahlaştırdığım yerleride iyi oku ve düşün bi daha yaz ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasta-RuLes -- 1 Mart 2009; 14:58:47 >

• bence bi sıralamada doblo ve kangodan önce combo gelir dobla ve kango tam ticari combo ise caddy biraz daha altında hem aile hem ticari için eski kasa caddylerle comboların kasasıda atnı hatırlatırım
  • Combom duruyor olsaydı körfezde gösterirdim yol tutup tutmadığını... Lütfen en azından sınıfında 4-5 arabayı kullanmış olanlar yorum yapsın.
  • Yah siz beni anlarsınız abilerim, combo harici diğer tüm ticarilerde benim bilmediğim bi çekicilik mi varda bu kadar övülüyo? Nerdesin Kirei.. Eğer sorunuz olursa seve sevede cevaplarım ticariler hakkında..
  • Nedesiniz ey insanlar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeandan

quote:

Orjinalden alıntı: Combo_GTS

quote:

Orjinalden alıntı: serdar1646

FARK ATTIK SİZE

Zaten nette fark atarsınız, virajlarda susarsın kardeş

Combo da kangoo da yol tutmuyor.Ticari araç dediğin ya caddy olur ya da kangoo doblo. Caddy'i alan adam ticaret+binek araç olarak almalı kangoo-doblo ise tam ticaridir.Parçası ucuz az yakar içi geniş.Combo ne caddy'dir ne de kangoo. Alınası bir araç olarak görmüyorum.Ve tekrar üstüne basa basa söylüyorum bu tip araçlar yol tutmaz

edit: oyum kangoo'ya

Ticari araç alıp binek araç gibi yol tutmasını bekleyemezsiniz tabi ki ama combo yol tutmuyor demek de olmaz. Şu an kullanıyorum 0 km aldığım 2009 1.3 cdti city plus combomu gayet memnunum sınıfında yarıştığı araç caddydir hatta ondan daha güzel yönleri vardır berlingo caddy doblo kangoo bunların hepsine bindim hiçbirinin ön-arka-yolcu oturuş pozisyonu combo kadar rahat değildir çünkü ayağınızı rahat rahat uzatırsınız combo da fakat diğer araçlarda arağınız diz kapağından sonra olan kısmı aşağı doğru durur diziniz uyuşur. Ayrıca görüş kapasitesi cam genişliği fln da oldukça iyidir combo da. Combo zamanının en iyi araçlarından birisidir 4 fren disk bağımsız amörtisörler fln iyi yol tutar tek kötü yanı 1.3 dizel olması 1. vites pert çünkü

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.