Şimdi Ara

Opel Corsa 1.3 CDTİ Enjoy 111 Aldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_benn

quote:

Orijinalden alıntı: delgado5445

Hayırlı olsun fiyat çok güzel gerçekten çok güzel fiyata almışsınız bende aracı değiştircem büyük ihtimal bu kış ve seçeneklerimin arasında var 111 1.3 corsa bu arada 95 hp mi 75 mi ?

111. Yılın 95 liği yok maalesef...

var hocam ancak 2011 den sonra. benim aracım ilk modeli. aralık 2010 dan sonra gelmeye başladı.
  • hayırlı olsun fiyat banada iyi geldi

bazı kronik şeyleri var servis pahalı ama yinede çoğu araca göre iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: PuLeRi

Uzun zamandır araba bakıyordum Golf 5 dedik Auris dedik polo dedik sonunda dizel opel corsa aldım.
    Araba İlk sahibinden orjinal 43 bin de bayan kullanıcıdan aldım bakımları düzenli olarak serviste yapılmış.
    Opel yetkili servisine getirip gösterdik boya değişen veya herhangi bir sıkıntısı yok.
    111. yıla özel üretim modelinden 2010 model. Hız sabitleyici park sensörü özel döşeme vs vs mevcut.

Araca 30.500 verdim sizce nasıl?

Bu arabayı aldık ama iyi mi ettik kötü mü ettik bilgi verebilir misiniz?

Hocam hayırlı olsun...Eğer 90 bg'lik model ise fiyat harika...yok eğer 75 bg'lik modelse de fiyat gayet makul...

• 2011 model 51000 km'de çelik jantlı essentia modeli var, adam 31500'dan 30500 'e indi. muayenesini kendi yaptıracak. lastikler çok iyi değil, idare eder durumda. araçta sadece arka kapıda ufak bir boya var onun dışnda boya yok. 300-500 daha ayarlayıp almayı planlıyorum bakalım.
  • 4 yaşında b segment dizel araç için 30.500 TL bana çok geldi... yanlış anlaşılmasın kazıklandınız ya da o para verilir mi anlamında değil piyasa çok yükseldi o anlamda söyledim.

otomobil sektörü de fark etti

"deveye diken türk'e öpen" fiyatlar arttıkça millet daha da zam gelecek korkusuyla arabalara saldırıyor
  • Arif kullanıcısına yanıt
    Bir iki mesaj yukarıda bahsettiğim araç için en son 30 bin dedim. Adam oğlu ile görüşüp haber edecekmiş. 2009 model 35-40 bin km'deki 1.2 benzinliler 26-26500 arası gidiyor. 2011 dizel 50 bin km'deki araç 30 bin liraya iyi gibi geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalok -- 18 Nisan 2014; 14:02:09 >
  • 111.yıla ozel uretip te 95 olmaması cok sacma geldi bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence fiyat da, araba da güzel..B sınıfının en iyi araçlarından, 2007 den beri dizaynı da eskimedi, hala iyi görünüyor bence..
    Ben 2 yıl kullandım 95bg cdti, hiç sorun yaşamadım..Sorun olarak, kapılardan gelen ses vardı hatırladığım..
    Kazasız belasız kullanmanız dileği ile..
  • quote:

Uzun zamandır araba bakıyordum Golf 5 dedik Auris dedik polo dedik sonunda dizel opel corsa aldım.
    Araba İlk sahibinden orjinal 43 bin de bayan kullanıcıdan aldım bakımları düzenli olarak serviste yapılmış.
    Opel yetkili servisine getirip gösterdik boya değişen veya herhangi bir sıkıntısı yok.
    111. yıla özel üretim modelinden 2010 model. Hız sabitleyici park sensörü özel döşeme vs vs mevcut.

o paraya artık dacia bile vermiyorlar daha ne olsun. hayırlı olsun
  • Arkadaşlar güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
    Bi kaç arkadaş fiyat çok demiş ama sahibindene bakılınca oldukça makul fiyata aldığım görünüyor.
    http://www.sahibinden.com/opel-corsa-1.3-cdti-enjoy-111

Resimlerini hafta sonu paylaşacağım inş.
  • Şu zamanda iyi fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fleetwood

Şu zamanda iyi fiyat.

Teşekkürler.
  • quote:

fiyatı çok iyi hayırlı olsun
  • bende o parayı c sınıfı bir araca verirdim auris veya golf hb araclarda başı çekiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanlevent

bende o parayı c sınıfı bir araca verirdim auris veya golf hb araclarda başı çekiyorlar

Oturduğunuz yerden konuşmak kolay.

Bahsettiğiniz araçlardan dizel ve düşük km li hasarsız birkaç tane ilan bulup linkini buraya koyabilir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravaman

quote:

bende o parayı c sınıfı bir araca verirdim auris veya golf hb araclarda başı çekiyorlar

Bahsettiğiniz araçlardan dizel ve düşük km li hasarsız birkaç tane ilan bulup linkini buraya koyabilir misiniz

benim dizel takıntım yok benzin+lpg le de gezerim toyotanın motorununda lpg ye en yatkın motor oldugunu soylemeye gerek yok

kısacası secenek auris golf fiesta corsa linea punto polo gibi araçlarsa ben konforlusunu tercih ederim , bunların içinde şüphesiz en konforlularıda auris ve golftur

yakıt takıntısı lpg ile çözülebilir ancak benım gibi yılda 10.000 km yi gecmıyosanız ona bile gerek yok

• quote:

quote:

quote:

benim dizel takıntım yok benzin+lpg le de gezerim toyotanın motorununda lpg ye en yatkın motor oldugunu soylemeye gerek yok

kısacası secenek auris golf fiesta corsa linea punto polo gibi araçlarsa ben konforlusunu tercih ederim , bunların içinde şüphesiz en konforlularıda auris ve golftur

yakıt takıntısı lpg ile çözülebilir ancak benım gibi yılda 10.000 km yi gecmıyosanız ona bile gerek yok

Yok benzin, yok lpg diye konuyu dağıtmayalım.
    Adam başlığa yazmış dizel araba aldım diye.
    Bence fiyat gayette güzel.

• quote:

quote:

quote:

Hocam her koşulda 2 kat fiyat farkı oluyor yakıtta ben golf 5 e çok baktım 1.6 fsi ye ama tanıdıklara da sorduğumda en az 10lt benzinde yakar hatta 12-13 e bile dayanır dediler.

Üstelik bu fiyata 2005-2007 model anca alıyorum.

Ben 2012 modelini de alabilirdim bu fiyata esensia paket farklı olsun diye modele bakmadım 111. yıla özel üretim olanı tercih ettim.

Ben ralli yapmayacağım performans önemli değil o yüzden bu aracı aldım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam her koşulda 2 kat fiyat farkı oluyor yakıtta ben golf 5 e çok baktım 1.6 fsi ye ama tanıdıklara da sorduğumda en az 10lt benzinde yakar hatta 12-13 e bile dayanır dediler.

Üstelik bu fiyata 2005-2007 model anca alıyorum.

Ben 2012 modelini de alabilirdim bu fiyata esensia paket farklı olsun diye modele bakmadım 111. yıla özel üretim olanı tercih ettim.

Ben ralli yapmayacağım performans önemli değil o yüzden bu aracı aldım.

12 13 lt golf yaksa chewrole cruze o kadar yerden yere vurulurmuydu bendeki 1,6 toyota 8 yakıyor benzinde,

aldıgınız aracı eleştirmiyoruz zaten sınıfının en az yakıt tuketimi olan araçları

herkez fikrini söylerse eger benımde fikrim odur

kazasız belasız inşallah ,allah tekerini düz bastırsın

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.