Şimdi Ara

Opel Corsa 1.3 Enjoy- Ford Fİesta 1.4 titanyum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
4.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben olsam fiesta yı tercih ederim, gerçi dizel istiyorsunuz ama honda jazz ı test etmenizide tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan99747

quote:

Orijinalden alıntı: END3127

quote:

Orijinalden alıntı: Egypt-Eye

quote:

quote:

Donanim olarak fiesta biraz daha one geciyor fakat corsa nin motoru fiestaya gore daha atak. Aralarindaki donanim farki da ucurum. Simdiden hayirli olsun.

Teşekkürler.. Ne yapmam konusunda kararsızım.. Sonuçta ilk arabam olacak....

Pardon yanlış yazmışım aralarındaki donanım farkı da uçurum degil yazacaktım. Yani mesela benim için önemli olmayan şeyler. Örneğin; far ve yağmur sensörü gibi.

Far ve yağmur sensörü benim içince önemli değil.. park sensörü önemli.. onuda corsalara koyuyorlar bildiğim kadarıyla..

corsada 2 hava yastığı, fiestada 3 tane olması lazım..(yanlışsam düzeltin)
    otomatik kararan iç aynalar yok corsada,
    hız sabitleme yok

Corsa Enjoy donanımda 4 hava yastığı yarı deri koltuklar hız sabitleyici var.Park sensörünü zaten hediye ediyorlar bayiler.
    Not:Benim aracım 2008 Corsa enjoy CDTİ, ESP hız sabitleyici 16 inç çelik jantlar mevcut ve memnunum.Fakat Fiesta'nın ikinci el parasına sıfır Corsa enjoy alabiliyorsunuz bildiğim kadarıyla.Fiyat farkı uçurum donanım farkı çok fazla değil.Para sıkıntınız yoksa fiesta öneririm.

Titanium 1.4TDCi 70PS 5K 40.130 TL
    1.3 CDTi Dizel ‐ 75 HP (Euro 5) 16" Alaşım Jantlı Enjoy 39.500

Hocam sıfır fiyatları aşağı yukarı aynı???*

• Motorunun 1.3 olması bile corsayı seçmek için yeterli..
  • Corsa geniş ferah bir araç. Tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Donanim olarak fiesta biraz daha one geciyor fakat corsa nin motoru fiestaya gore daha atak. Aralarindaki donanim farki da ucurum. Simdiden hayirli olsun.

Pardon yanlış yazmışım aralarındaki donanım farkı da uçurum degil yazacaktım. Yani mesela benim için önemli olmayan şeyler. Örneğin; far ve yağmur sensörü gibi.

Far ve yağmur sensörü benim içince önemli değil.. park sensörü önemli.. onuda corsalara koyuyorlar bildiğim kadarıyla..

hız sabitleme yok

Corsa Enjoy donanımda 4 hava yastığı yarı deri koltuklar hız sabitleyici var.Park sensörünü zaten hediye ediyorlar bayiler.
    Not:Benim aracım 2008 Corsa enjoy CDTİ, ESP hız sabitleyici 16 inç çelik jantlar mevcut ve memnunum.Fakat Fiesta'nın ikinci el parasına sıfır Corsa enjoy alabiliyorsunuz bildiğim kadarıyla.Fiyat farkı uçurum donanım farkı çok fazla değil.Para sıkıntınız yoksa fiesta öneririm.

bayilerden fiyat almanızı öneririm.Hangisi uygun olursa onu alın.Bayağı fiyat düşürebiliyorlar çünkü bayiler.Özellikle corsalarda

• 1 ay olmuyor bir tanidik opel corsa 1.2 essentia klimali 29a aldi sifir olarak.. bayilerle gorusun ii indirimler var suan
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hız sabitleme yok

bayilerden fiyat almanızı öneririm.Hangisi uygun olursa onu alın.Bayağı fiyat düşürebiliyorlar çünkü bayiler.Özellikle corsalarda

ben sıfır yerine 2011 model alıp sıfıra yakın bir araç almayı düşünüyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: onurmaurer

1 ay olmuyor bir tanidik opel corsa 1.2 essentia klimali 29a aldi sifir olarak.. bayilerle gorusun ii indirimler var suan

Corsanın essentia modelleri alınırmı acaba.. onlarında dizelleri var.. ve fiyatları enjoya göre uygun...
  • Arkadaşlar vergileri, bakımları konusundada bilgi verirseniz sevinirim..

Ayrıca corsanınmı parçaları pahalı, yoksa fiestanınmı??
  • Biz o mukayeseyi tam 1 ay yaptık..OPEL CORSA 1400 cc Otomatik Enjoy aldık...Arka park sensörü hediye..Kaça derseniz 35.000 Bin lira peşin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Biz o mukayeseyi tam 1 ay yaptık..OPEL CORSA 1400 cc Otomatik Enjoy aldık...Arka park sensörü hediye..Kaça derseniz 35.000 Bin lira peşin.

Aslında otomatik iyi olurdu.. Ancak benzinli oluyor genelde otomatikler... Benzinlide çok yakarmı acaba. Sonuçta binerkende içimiz acımasın....Ayrıca sıfır mı aldınız??
  • Corsa 1.3 CDTI Color Edition'da kullandım Fiesta 1.6 TDCI titanium'da. Kesinlikle Fiesta diyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pritt31

Corsa 1.3 CDTI Color Edition'da kullandım Fiesta 1.6 TDCI titanium'da. Kesinlikle Fiesta diyorum..

hangi nedenlerden dolayı fiesta dediniz... kullanmış biri olarak neden corsayı seçmemeliyim, neden fiestayı seçmeliyim yazarsanız sevinirim...
  • Bende corsa enjoy 111 var. Zaten özel paket bu seri. Fiesta biraz daha küçük içi. Corsa ona göre daha iyi hacim olarak.
  • fiesta daha önde duruyor fakat şöyle ki fiestaya binen de inen de arka koltukların darlıgından diz mesafesinin olmamasından yakınıyor..ayrıca az bir farkla ve bir alt donanım seçilerek bir üst sınıf araç almak mümkün...
    bu iki araca da bu sınıftaki diğer araçlara 40.000tl verilmez yazıktır günahtır..

41.900 e Auris 1.6 Comfort Extra alınır kapı gibi binilir..
  • Arkadasim ben olsam silah zoruyla bindirmeye calissalar binmem bu arabalara zira can guvenligi sifir. Ha illaki bunlar diyorsan corsa yi tek gecerim cunku yakitta inanilmaz cimri istanbul ankara 60 tl yakiyor corsa enjoy ici vevdonanimlarida gayet iyi diye biliyorum inceleme firsatim olmustu.parca desen cok ucuz servisi.ankara da 90model corsalar hala yollarda ve canavar gibiler.fiestaya gelince tork sorunu var diye biliyorum kalkislari problemli ve cok uyduruk duruyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu araçlar yerine focus 1.6 collection dizel 2011 alınırmı arkadaşlar.. 36000 e bir tane buldum.. fiesta ve corsanın en ful model 2011 leri ile aynı fiyat... ancak baktığın zaman focusunda özellikleri bu iki araçla aynı sayılır.. hatta bazı özellikleri corsadan daha iyi...
    bir de focusun 1.6 comfort benzinli modeli var. lpg taktırıp kullanılabilir...33000 e lpgli bulabiliyorsun...

Ne dersiniz arkadaşlar..
  • ee sonuç ne oldu ne aldın
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanhector

ee sonuç ne oldu ne aldın

focus almış http://forum.donanimhaber.com/m_64917292/mpage_1/f_/key_//tm.htm#65226029

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scania1905 -- 9 Ocak 2013; 23:36:13 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.