Şimdi Ara

OPEL-FORD-HONDA-JETTA HANGİSİ? BİRİ BANA YARDIM ETSİN :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hondacı arkadaşa yazdığım mesajı aynen aşağıya paste yapıyorum, bütçeni biraz aşıyor ama neredeyse 150000 ytllik mersedes ayarında donanım var, inşallah sana faydalı olur, saygılar

anlamıyorsunuz değilmi arkadaş aslında hondacı honda alacakta kendiside biliyor alırsa hata yapacağını çalıyı arkadan dolaşıyor;

alırsa bir honda civic sedan;

kararan dikiz aynası olmayacak
    far sensörü olmayacak
    yağmur sensörü olmayacak
    xenon far olmayacak
    cam suyu ısıtmalı olmayacak kışın donacak
    ambition lights olmayacak
    bagaj hacmi 528 litre olmayacak 320 litre olacak
    hava yastığı 10 tane olmayacak
    yolcu koltuğunda yükseklik ve bel ayarı olmayacak, kendi rahat gidecek yanındaki gıcık olacak
    edl msr ve asr olmayacak karda kışta patinaj yapacak araba mıcırdan çıkmayacak
    4 tane 22cm subwoofer ve 4 tweeter olmayacak (2 mid yeri ayrıca var)
    klima çift bölgeli olmayacak eşi ben üşüdüm deyince mecburen klimayı kapatacak
    bagajda ve arkada 12v priz olmayacak
    coming home leaving home fonksiyonu olmayacak
    park mesafe sensörleri olmayacak
    araç metalik boya olacak ama sedefli olmayacak
    yokuş kalkış desteği olmayacak
    koltuk altlarında çekmeceler olmayacak
    kayak koyma yerleri olmayacak
    dökülecek şeyler için poşeti dik tutmak için poşet askısı olmayacak
    bagaj kendiliğinden otomatik açılmayacak, bizimki poşetleri yere bırakıcak, kapağı açacak poşetleri ondan sonra koyacak
    yol bilgisayarı 2 tane olmayacak günlük ortalamaları görmek için genel ortalamaları sıfırlayacak
    bir aynayı ayaralayınca öteki kendiliğinden ayarlanmayacak
    geri vitese takınca sağ ayna kaldırımı göstermek üzere kendiliğinden aşağı dönmeyecek
    tavanda gözlük gözü olmayacak
    arka bölümde ortada ve yerde havalandırma ızgaraları oolmayacak
    arabanın bütün kaynak yerleri belli olacak lazer kaynak olmayacak
    arabada karizma olmayacak
    170 beygir 250nin üstünde hız 7snde 100 yapamayacak
    10000de bir bakıma gidip hondaya para bayılacak, sonra 6 yıl garanti diye sevinecek
    marka vw kadar oturaklı olmayacak (audi, seat, skoda, vw be bugatti)
    ikinci elde vw kadar iyi olmayacak
    birde lastik basınçları gösterme sistemi olmayacak
    aklıma gelmiyor kimbilir daha neler var; atermit ön camı unuttuk, iç denetimsiz alarmı unuttuk, hız sabitleyici hepsinde var zaten ama hız limitleyici yok 100e ayarla 100 olunca uyarsın seni, kış lastikleri takınca hız uyarı sistemi var, kapıları tek tek veya hep birlikte kitleyebilme özelliği var, gazoz açacağı bile özel yerinde sabitlenmiş, efendime söyleyeyim radyonun kocaman ekranında tek tek kanalların isimleri yazıyor yanındaki oka basarak seçiyorsun(bankamatik ekranındaki oklar gibi), var daha aslında ama mesajı okledikten sonra aklıma gelecek neyse

bizimkisi kuru arabaya binip binip oh ne güzel bayılmışım paraları diyecek, git kardeşim git wv jetta tsi 170 hp 49 milyara dururken ne alırsan al, honda alabileceğin en kötüsü benden söylemesi...
    saygılarımla

• bence jetta volkswagen nin arabaları harika
  • Honda Civic alın derim sadece motoru hepsini susturur, 6 yıllık garantiside bonusu olur...
  • yeni model 2008 makyajlanmış fokus çıkıyor. Tipini çok beğendim içide gözel fakat azmı yakar parçası ucuzmudur bilmem.
  • Civic derim ustad
  • önce astra sonra civic derim.
  • toyota yı neden düşünmüyorsun mesala corolla d4d
  • quote:

Orjinalden alıntı: ERDM

civic derim

kesinlikle civic, çok fazla yakmıyor zateni bakımıda dizelden hesaplı, bastın mı da gider araba yani. Benim fikrim kesinlikle civic, ama civic almam, çünkü o en iyisi, ben bi alt iyisini almak istiyorum diyorsanız, focus derim..
  • toyota corolla yada airus işini görür sorunsuzluk abidesi uzuuuuuuuuuuuuuuun zaman binersin diğerleri masrafta masraf benzinlide tabiiki civic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gacara_53 -- 24 Ekim 2007; 0:52:56 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.