Şimdi Ara

Opel GrandLand X İncelemem (Video ve Fotoğraflı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
4
Favori
9.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    anladığım, bu para verilip, bu araba alınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

@lojistisyen Teşekkürler Artık araç fiyatları aldı başını gitti, bu aracın fiyatı 200 bin tl, şaka değil gerçek ne yazık ki...

@Backstreet Teşekkürler, dediğimden eminim fakat keşke fotoğraf veya video çekseydim, bu motorlu PSA araçları 2 bin devirde 120 civarı yapıyordu zaten, otomatik Astra K ise 127-128 civarı yapıyordu. Siz neye göre imkansız diyorsunuz merak ettim

Şöyle bir ekran görüntüsü aldım çektiğim kısa bir videodan 106 ile giderken devir 1750nin altında.

Opel GrandLand X İncelemem (Video ve Fotoğraflı)

@icemy Teşekkürler. Ben alışkın olmadığım için belirttim o kısmı, alışanlar için pek problem olmayacaktır. DSGde gaz tepkisi daha hantal kalıyor. Hocam vites düşüşünde ben bir olumsuzluk sezmedim şahsen, şanzıman gayet akıllı. Aracın devirden biraz düştüğünü anladığı anda vites düşürüyor, dsg, edc gibi yüksek vites alt devirde kalıp titreşim yaratmıyor, işte bu yüzden seviyorum ben tork konvertörlü şanzımanları. 308i dizel eat6 olarak deneyimlemediğim için kıyaslama yapamıyorum, ayrıca bu aracın performansı bana 3008den sanki biraz daha iyiymiş gibi geldi

1.6t 180'Lik insigniam 6. Vites 2000 devir dolaylrında 120-130 arası gidiyor. Ve bu olaya hayranım. :)

• Güzel bir inceleme olmuş. Ben de benzinlisini iki hafta önce aldım. 19 inç jantlar hariç çok memnunum. Hızlanması gayet yeterli sonuçta bu bir performans değil aile aracı. Bayilerde var mı bilmiyorum performans isteyen üzerine bir miktar daha ekleyip donanımsız 180 beygirlik 3008 alabilir. Ben donanımı tercih ettim.

Son 6 ayımı test videoları izleyerek ve fiyat araştırması yaparak geçirdim. Otomobillerden anlayan biri değilim ancak matematiğim fena değildir. Bu sınıfta markalardan ve kalite algısından bağımsız olarak fiyat-donanım-performans oranı en yüksek olan grandland x diye düşünüyorum.

Ayrıca malzeme kalitesi olarak bence 3008'den geri kalmıyor ancak kokpitin ilgi çekmediği bir gerçek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zifft

Güzel bir inceleme olmuş. Ben de benzinlisini iki hafta önce aldım. 19 inç jantlar hariç çok memnunum. Hızlanması gayet yeterli sonuçta bu bir performans değil aile aracı. Bayilerde var mı bilmiyorum performans isteyen üzerine bir miktar daha ekleyip donanımsız 180 beygirlik 3008 alabilir. Ben donanımı tercih ettim.

Son 6 ayımı test videoları izleyerek ve fiyat araştırması yaparak geçirdim. Otomobillerden anlayan biri değilim ancak matematiğim fena değildir. Bu sınıfta markalardan ve kalite algısından bağımsız olarak fiyat-donanım-performans oranı en yüksek olan grandland x diye düşünüyorum.

Ayrıca malzeme kalitesi olarak bence 3008'den geri kalmıyor ancak kokpitin ilgi çekmediği bir gerçek.
    Hocam hayırlı olsun psa nın 1.2 130luk puretech motorundan memnun musunuz? Bujinin tırnak kırıp motorda tekleme sarsıntı yaptığı şikayetleri vardı. Opelde var mı sorun düzeltmişler mi motoru?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güzel inceleme olmuş; yalnız şu durumda " Ağırlıklı olarak Trafiğin olduğu 16 km'lik bir kullanım, ortalama hız 28, tüketim 7 litre." bence bu araç o kilosuyla ve aerodinamisiyle ekonomik değil denemez.
  • deliyurek569 D kullanıcısına yanıt
    Sağolun. ben henüz 3000km yol yaptım. şu an gayet memnunum. Şikayetler hakkında bilgim yok. Sarsıntı rölantide ve kalkışlarda hafifçe hissediliyor. Bu da motor 3 silindirli olduğu için normal diye biliyorum. Alttaki inceleme videolarını izlemeniz faydalı olacaktır diye düşünüyorum.
    Muharrem Gökçeyoutube
    2018 Opel Grandland X 1.2 Turbo Test
    https://www.youtube.com/watch?v=oW9ROkyxN5g

Anamur Medyayoutube
    Opel Grandland X 1.2 Turbo Benzinli Otomatik Baba Oğul Test
    https://www.youtube.com/watch?v=cO-zYeIjym0

• zifft Z kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.