Şimdi Ara

Opel Insignia 1.6 CDTI Exclusive alınır mı ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
4.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

bana anlatabildiğin şey aristo mantığı kullandığın. neyse, tamam insignia'ya kitlenmişsin anladık, o kadar kızma.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt

Passat sedandan bashediyorum ben, Variant ayrı birşey.. sedanı yokları oynuyor satışlarda -o sınıftaki çoğu araç gibi-, bu yüzden kalktı gitti. Passat sedan çok başarılı otomobildir, iyi otomobildir buna rağmen kaldırdılar. üretimi bitti demek ki başarısız dememiz lazım ama değildir.

bu yüzden çok sattık çok iyiyiz, araba çok iyi çukuruna düşmeyin diyorum.. otomobil sektörü böyle işlemiyor.

Başarı tanımımda hiçbir sıkıntı yok.. commercial success ile product success farklı iki disiplindir, araştırmanı öneririm.

• werneke W kullanıcısına yanıt

her iki ekran da demode tasarım. tepede olmadıkça hafif açılı falan boş işler.

• SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt

adamlar ne. yapsın, bir tek türkiye için passat sedan mı üretecekler?

ingilizce birşeyler yazmışsın başarı hakkında, anlamıyorum. türkçe yazsan belki anlardım. başarılı araba demişsin. bu da genel manada bir başarıdan bahsetmektir. onun da tanımını şöyle yapmışlar:

"Başarılı bir ürün, hem müşterilerin hem de üretici veya sağlayıcının hedeflerine uygun bir şekilde performans gösteren ve değer yaratan bir ürün olarak kabul edilebilir."

dedim ya, başarı tanımın sıkıntılı. araya ingilizce terimler katmak buna yardımcı olmuyor.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt

Hocam :) sen daha neyi savunduğunu bilmiyorsun. ben Passatı buraya özel mi üretsinler dedim?

Passat sedan avrupada kötü ve başarısız otomobil, Türkiyede muhteşem otomobil öyle mi? senin satış temelli mutlak başarı çıkarımın buna işaret ediyor.

birde her zaman çok satan otomobil çok başarılı olacak, az satan başarısız olacak diye birşey olmayabilir, haklı olabilirsin deyince incilerin mi dökülecek? boşa tartışma. neye istiyorsan ona inan hocam.

• Insignia A kasa sanki daha başarılıydı dönemine göre.

B kasanın çekiciliği olmadı, olduysa da çabuk unutuldu ya da bana öyle geliyor.

A kasayı isteyerek almıştım, B kasa aklıma bile gelmedi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt

sedan-sw diye ayırmak çok anlamlı değil. passat genel olarak başarılı ve iyi satan bir model. sedan özelinde de neden devam etmediği ortada, adamlar sw alıyor avrupa'da. bizim pazar da yeterince büyük gelmiyor.

• AO A kullanıcısına yanıt

Al bir tane daha... Bence de sen artık yazma, yukarıda yazdığım gönderiyi bir daha oku.

Arkadaşım konu başlığı Insignia alınır mı alınmaz mı ? Bu. Passat'ın kitlesinin kimler olduğunu herkes iyi biliyor. Passat genele hitap eden ruhsuz bir araç her şeyi ortalama hiçbir şeyi tam iyi yapamıyor. Ayrıca Passat kötü Insignia iyi meselesi değil bu. Bence de Passat daha iyi.

Kendi kendine çıkarım yapmışsın herkes tercih ediyorsa vardır bir şey, iyidir, millet salak değil diye. Türkiye 2002'den beri başka şeyleri de iyi diye tercih ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byvest B kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam gerçekten sağolun. İşte böyle yorumlar gerçek kullanıcı yorumları forumun kalitesini arttıyor. Adam mis gibi gerçekleri yazmış, sağolun.

• İç malzeme kalitesi döşeme plastik vs kötü en dolusu ise alınabilir

Genişlik ve konforu güzel araba aynı model Passat vs çok daha pahalı bunlardan

• sahinksk kullanıcısına yanıt

Yukarıdaki gönderinin nesine takıldın? ben sadece Türkiye demiyorum ki çıkarım yapayım hadi milletçe yine salağız 2002 den beri başka şeyleri tercih ediyoruz Avrupa dakiler de salak o zaman. Bu Opel öyle mükemmel araçlar ürettiki halk Avrupada önünde sıramı oluşturdu onun içinmi kapanıp gitti Koca Opel firması.

Konu başlığı alınır alınmazdan, ben dedim ki bu araç C segmentinin bir tık üstü buna para vereceğine gider Dolu bir C segment alırsın paran cebinde kalır aradaki fark atla deve değil dedim. Sonra mevzu vay sen nasıl böyle dersin İnsignia dan daha iyi arabamı var Passat neymiş muhabettleri oldu. Bu muhabbetleri ben yazmadım ben görüşümü yazınca birileri saldırıya geçti konuyu Passat-İnsignia sidik yarışına getiren de ben değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AO -- 4 Mart 2024; 17:12:22 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.