Şimdi Ara

OPEL İNSİGNİA 1.6 Dizel Otomatik TÜRKİYE'DE (223. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.486
Cevap
58
Favori
387.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu temayı nasıl aktif ettiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyLordTR

serviste multimedia güncellemesi ile biz 2015 cosmoya android auto bağlattık. yetkili servise sormanızda fayda var.
    ben de geçen sene bakım zamanı servise sorduğumda bilgileri yoktu, sizdeki cihaz navi900 mü?
  • Arkadaşlar MErhaba ,

Aracım 70K km oldu . LAstikleri değiştirme zamanı geldi .
    Hangi modeli onerirsiniz ? Acil destek . YArın değiştireceğim. iç Yanaklar ezilmiş. Lastik patladıgında söktürdüğümde gördüm hallerini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roving

Arkadaşlar MErhaba ,

Hangi modeli onerirsiniz ? Acil destek . YArın değiştireceğim. iç Yanaklar ezilmiş. Lastik patladıgında söktürdüğümde gördüm hallerini.
    Lastikten beklentiniz ve ölçüler nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdminAS

Bu temaya bayılıyorum 😍 iyiki yüklettirmişim

opel insignia amerika pazarında buick markasının regal modeli olarak satılıyor bu gösterge tasarımıda o araca ait her aracın içinde yüklü sadece yazılım ile aktif edilmesi gerekiyor

https://www.netcarshow.com/buick/2014-regal/1280x960/wallpaper_13.htm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Starrk35

Bu temayı nasıl aktif ettiniz ?
    Hocam sen her söyleyene inanma.. Aktif edilmiyor yükleniyor. 2 seçenek var hangisini istersen o yükleniyor. 450 tl vermiştim o dönem, şuan kaç para bilmiyorum ama efsaneeee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roving

Arkadaşlar MErhaba ,

Hocam performans istiyorsan geçen sene taktırdığım pirelli p zero 100y öneririm. Ama biraz ses yapıyor bilgin olsun. Performans süperrr yol tutuş harikaa

• kyoshocu kullanıcısına yanıt
    Kaç bin km bakımı acaba? Neleri değiştiriyorlar bu fiyata? Bende 2016 model var, 50bin km olacak, servis zamanı geldi uyarısı var, geçenlerde mesaj geldi:

"Haziran ayı boyunca Opel yetkili servislerinde avantajlı fiyatlarla bakım fırsatları sizi bekliyor. 3 yaş ve üzeri Opel’iniz için Profesyonel Bakım Paketi sadece 599 TL.

Üstelik Opel’inizi güvenle kullanmaya devam edebilmeniz için yetkili servislerimizde işlemleriniz sonrası bir aya kadar koruma sağlayan araç dezenfeksiyon işlemi ücretsiz. Yıl sonuna kadar kullanabileceğiniz dezenfeksiyon kuponu da hediye!"

• capricorn79 C kullanıcısına yanıt
    Mazot filtresi ek olarak değişti. 200 TL ek olarak o alındı.
    3 yaş üzeri İnsignia için kampanya fiyatı 799 TL astra falan için 599 TL
    Benim araç 20.000 km civarında onun için ek bir malzeme değişimi yapılmadı. 1000 TL ödeyip çıktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyoshocu -- 28 Haziran 2020; 9:33:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdminAS

Hocam sen her söyleyene inanma.. Aktif edilmiyor yükleniyor. 2 seçenek var hangisini istersen o yükleniyor. 450 tl vermiştim o dönem, şuan kaç para bilmiyorum ama efsaneeee

Alıntıları Göster
    yeni akü takarsanız mesela ilk çalıştırmada aktif oluyor bu tema. bir kez stop ederseniz başa dönüyor tekrar

şu anda pro_opel (instagram) ankarada 350 tl ye yapmakta

zaman zaman istanbula da gelip 3-5 gün takılıyorlar buradakilerin de ihtiyaçlarını gidermek için

takip edebilirsiniz

• merhaba,

2. el 100-150 bin km de insignalar var, 140-160 bin tl bandında. şuanki aracım astra h 1.3 80 binde. bunu 90 bin civarına satıp 50 bin tl kampanyalı kredi çekip insigna alayım diyorum, dizel. 2015-2016 model. bu aracın kasasına bayılıyorum, dışı çok güzel. anahtarsız çalıştırma vs full donanımlı bakıyorum.

şimdi size sorum, bu araç sağlamlık konusunda nasıldır ? çünkü 2. el km si yüksek ve dizel alacağımdan biraz riskli bir iş. birde otomatik vitesleri nasıl ? manuel piyasada az, km yüksek sıkıntı çıkmasın diye manuelmi alsam diyorum ama bu devirde manuel arabaya mı binilir ?

aracı izmir şehiriçi kullanıcam genelde. değerli yorumlarınızı bekliyorum.
  • Musty3535123 M kullanıcısına yanıt
    bende dizel otomatik aynı motor astra k var. 80bin kmdir kullanıyorum. sıfır problem. şanzımanda 6t45 gen3 sağlam, tavsiye ederim. 1.6 dizel motor gerçekten başarılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musty3535123

merhaba,

2. el 100-150 bin km de insignalar var, 140-160 bin tl bandında. şuanki aracım astra h 1.3 80 binde. bunu 90 bin civarına satıp 50 bin tl kampanyalı kredi çekip insigna alayım diyorum, dizel. 2015-2016 model. bu aracın kasasına bayılıyorum, dışı çok güzel. anahtarsız çalıştırma vs full donanımlı bakıyorum.

şimdi size sorum, bu araç sağlamlık konusunda nasıldır ? çünkü 2. el km si yüksek ve dizel alacağımdan biraz riskli bir iş. birde otomatik vitesleri nasıl ? manuel piyasada az, km yüksek sıkıntı çıkmasın diye manuelmi alsam diyorum ama bu devirde manuel arabaya mı binilir ?

aracı izmir şehiriçi kullanıcam genelde. değerli yorumlarınızı bekliyorum.
    Sağlamlığına sağlamdır ama eğer ki çok fazla km yapmıyorsanız SIDI modelini düşünün derim. Şöyle 30-50.000 km aralığında tertemiz bir araç bulabilirsiniz, kafanız rahat olur. Bende 1 adet dizel Insignia vardı, 2. aracı alırken bu şekilde düşündüm ve 15.000 km'de SIDI aldım, çok da memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: falterubbix

yeni akü takarsanız mesela ilk çalıştırmada aktif oluyor bu tema. bir kez stop ederseniz başa dönüyor tekrar

şu anda pro_opel (instagram) ankarada 350 tl ye yapmakta

zaman zaman istanbula da gelip 3-5 gün takılıyorlar buradakilerin de ihtiyaçlarını gidermek için

takip edebilirsiniz

Alıntıları Göster
    Yok olmuyor hocam aküyü değiştirdim hiç öyle bir tema gelmedi..

• Selamun Aleykum, arkadaşlar size bir şey danışıcam şimdi bende leon var 2015 dizel otomatik. 2 yaşında bir kızım ve yeni bebek geliyor Allah kısmet ederse , leon ufak geleceği için değiştirmek istiyorum hemde sert geliyor araba yumuşak ve konforlu bir araç arıyorum insigniyo bu konuda nasıldır fikir alabilir miyim , birde bu ilandaki araç için ne düşünürsünüz 163 e filan alınır mı ?
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-birrmotors-dan-2015-insignia-dizel-otomatik-kazasiz-837892699/detay

• tonntini T kullanıcısına yanıt
    Vay be piyasa ne hale gelmiş, 3 ay önce 120bin liraydı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selamlar. Yeni insigniayı araştırıyorum 2020 makyajlısını. Test edebilen oldu mu? Lastik sesi yol sesinde iyleştirme mevcut mu? Başka ne gibi güzellikler katılmış bilgisinolan var mı?

• Arkadaşlar 2019 model bir insignia 1.6 düşünüyorum. Öneri/bilgilendirmesi olan yada satışta olan iyi bir araç var mı ?
  • Bu aracın 2013 sonrası 1.6T 170 ps olanlarından almayı düşünüyorum. Iki temel sorum var;

1) Bu motor sorunlu mudur? Az yakmasını beklemiyorum ağırlık-tork konvertörü-170 PS bir araya gelince çok yakacaktır zaten, ama kafa ağrıtır mı? LPG ile işim olmayacak düşük KM benzinli birşey alacağım.

2) Cosmo ile Edition Elegance arasında çok fark var mı donanım anlamında? Farları ve jantları biliyorum, başka neler var? Mümkünse elegance almak istiyorum, daha küçük jant benim için daha az lastik masrafı demek daha mantıklı geliyor, lastiği çok eskimeden değiştiren biriyim o konuda hassasım 2 yılda bir 5 bin tl ödemesem iyi olurdu. Ama cosmo almaya değecek fark varsa da almaya çalışırım tabi.

• F355 Challenge F kullanıcısına yanıt
    corsa için bakıma gittigimde 20 yıllık opel ustası bu motorlarda sıkıntı yAşıyoruz bazen dedi.motor 1.6 beygir 170 olunca turboda sıkıntı oluyormuş.sizde bi sorun bence.
  • 
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.