Şimdi Ara

Opel İnsignia - Citroen C5 - Toyota Avensis Karşılaştıralım (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
53.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: berkos1

Tabi ki de İnsignia kardeşim.

C5 in o bagaj kapağının arka cama oval gelmesine acayip uyuz oluyorum adamlar bütün arabanın güzelliğini öyle yaparak batırmışlar eğer bagaj kapağı olmasaydı bir de direksiyonun ortasıda dönseydi citroen C5 derdim :)

ama opel insignia tabiki de

+1
  • avensis dururken diğerlerini ikinci plana atardım ben.göze çarpan tasarımlarıyla 3 5 donanımla insanları cezbetmeye çalışan araçları değilde kalitesiyle sağlamlığı dayanıklılığı sorunsuzluğuyla insanları cezbeden avensis...

Opel İnsignia - Citroen C5 - Toyota Avensis Karşılaştıralım
  • bu üç aracın içinden avensisi seçmek zevkler ve renkler tartışılmaz sözünün doğruluğunu ortaya koyuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurcugum

avensis dururken diğerlerini ikinci plana atardım ben.göze çarpan tasarımlarıyla 3 5 donanımla insanları cezbetmeye çalışan araçları değilde kalitesiyle sağlamlığı dayanıklılığı sorunsuzluğuyla insanları cezbeden avensis...

Kalite sağlamlık ? Hiçbir alman aracının kalitesi ve sağlamlığıyla hiçbir uzak doğu arabası ölçüşemez .. Bunu euroncap için söylemiyorum bilinen bir gerçek.. Nasıl Golf 6 nın malzeme kalıtesı ıle Toyota corollanın malzeme kalitesini kıyaslayamazsak aynı şey D sınıfı araçlar içinde geçerlidir..Hiç düşündünüzmü bilmiyorum ama sizce neden Türkiyede 40 bin lira üzerindeki uzakdoğu araçlarına ilgi az ?

• İç-dış-ön-arka
    Bence tartışmasız Insignia..
  • arkadaşlar c5 ilk çıkacağı günden beri takip ediyorum tasarım olarak kesinlikle c5 bu yılın en ii aracı ama sürüş dinamikleri hakkında hiç bir bilgim yok..... ama üçü yan yana koysanız kesinlikle tereddütsüzC5 DERİM . TASARIMDA KENDİNE ÖZGÜ Bİ ÇİZGİSİ VAR ADAMLARIM.
  • 1) C5
    2) AVENSİS
    3) İNSİGNİA
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alper145

quote:

Orjinalden alıntı: ugurcugum

avensis dururken diğerlerini ikinci plana atardım ben.göze çarpan tasarımlarıyla 3 5 donanımla insanları cezbetmeye çalışan araçları değilde kalitesiyle sağlamlığı dayanıklılığı sorunsuzluğuyla insanları cezbeden avensis...

Kalite sağlamlık ? Hiçbir alman aracının kalitesi ve sağlamlığıyla hiçbir uzak doğu arabası ölçüşemez .. Bunu euroncap için söylemiyorum bilinen bir gerçek.. Nasıl Golf 6 nın malzeme kalıtesı ıle Toyota corollanın malzeme kalitesini kıyaslayamazsak aynı şey D sınıfı araçlar içinde geçerlidir..Hiç düşündünüzmü bilmiyorum ama sizce neden Türkiyede 40 bin lira üzerindeki uzakdoğu araçlarına ilgi az ?

kaliteden kastım iç mekan kalitesi değil.japonların geneli iç mekanını fazla özentili yapmıyor.gidipte 2001 avensis-passat ya da 2001 golf corollalara bakarsan hangisinin daha kaliteli olduğunu görebilirsin bence.özellikle avensisin kalitesi bence çoğu araçtan üstün.uzun ömürlülükte toyota 1 numara benim gözümde.

• Bence iç ve dış dizaynla İnsigna Sıralamada kendini üst sıralarda almalı..
  • iç dizayn olarak ne avensis ne de C5 insignia kadar başarılı değil...
    dış tasarımda ise İnsignia ve C5 kendi sınıflarında oldukça özgün tasarımdalar...
    ancak Avensise dıştan bakınca heyecan hissi uyandıran spor yapı görünmüyor..çok klasik ve küt çizgileri var..
    sonuç İnsignia yada C5
  • 1-)Citroen C5-Opel İnsignia

2-)Toyota Avensis
  • bu konularda tartışma yapmak edindiğim tecrübelere göre riskli, o yüzden dikkatlice kimseyi incitmeden kendi değerlendirmemi yapıyorum: (değerlendirmede sadece dış ve iç tasarım ön planda tutulmuştur)

1- insignia (objektif olamayabilirim haklısınız ama aracı zaten yeni aldım yani tüm araçları deneyerek araştırarak aldım.)
    2- citroen C5
    3- yeni avensis

bu konuyla ilgili olarak autobild dergisinin yapmış olduğu bir karşılaştırma var:

insignia, C5, accord, mondeo ve passat bir arada çok detaylı iç-dış tasarım karşılaştırma fotoları var onu da link olarak koyuyorum. burada malesef avensisi almamışlar, keşke o da olsaydı karşılaştırma daha güzel olurdu...

http://opelinsigniaclub.wordpress.com/2009/06/20/insignia-mi-yoksa-citroen-c5-ford-mondeo-honda-accord-volkswagen-passat-mi/

buraya da birkaç karşılaştırma resmini numune olarak koyuyorum, tamamı 54 fotodur.

• c5 gerçek görünümde o kadarda çekici değil. bence insigna tek geçerim bu 3 ü arasında.. iç dış arka ön her türlü insigna
  • Tasarım olarak c5 kıl payı insignianın önünde. İç tasarımda ise insignia. Sağlamlık konusunda sanırım Avensis lider.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frk96 -- 14 Ocak 2011; 19:41:36 >
  • Tasarım olarak konuşmak gerekirse c5 kesinlikle farkını ortaya koyuyor. İnsignia resimlerde şavşatalı gözüksede gerçekte sıradan bir otomobili geçemiyor. Ancak c5 gerçekten başka.
  • Tasarım olarak değil ama bu araçları test sürüşü yaparak kullandım. Konfor olarak C5'in yanına yaklaşabileni görmedim. Konfor olarak passattan ve A4'ten de iyi idi. Ama uzun dönemde nasıl bir araba bilmiyırum.
  • Tabi ki 1 numara C5...Bu ihtişam, bu konfor başka kimde var ki??

•  Opel İnsignia - Citroen C5 - Toyota Avensis Karşılaştıralım

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.