Şimdi Ara

opel insignia mı? yoksa citroen c5 – ford mondeo – honda accord – volkswagen passat mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
9.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • opel insignia club adındaki web sitemize yeni bir karşılaştırma koydum, çok detaylı fotoları var.

opel insignia mı? yoksa citroen c5 – ford mondeo – honda accord – volkswagen passat mı?

fotolar autobild dergisinden alınmışıtr.
    söz sizde… yorumlarınızı bekliyorum.

http://opelinsigniaclub.wordpress.com/ sitesindeki yaklaşık 50 tane foto ile karşılaştırma yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aongoren -- 20 Haziran 2009; 16:08:13 >

• Sitenizinde isminden anlaşılacağı üzere böyle bir karşılaştırmanın rakibini zaten siz belirlemişsiniz.

Bence bu tarz fan sitelerindeki karşılaştırmalar tamamen saçmalık.
  • mitsubishi lancer EVO
  • Bizler şimdi resimlere bakarak otomobilleri mi değerlendireceğiz?
  • Birilerinin çıkıpta İnsignia yı poh pohlamasını istiyor topic açan şahıs..

Eğer egosu tatmin olmazsa açtığı konu sayısının haddi hesabı olmaz..

• Honda Accord!
    Tek geçerim
  • hemen niye sucluyorsunuz?Karşılaştırma koyması gayet dogal.

Mesajında en iyisi İnsignia, bence İnsignia diye bir yazı goremedım.Birbirimize karsı daha saygılı olmamız gerekir.

Sonucta burası bilgi paylaşım forumu

*Banada, bunun arabası da İnsignia arkadasını poh pohluyu demezsiniz umarım

quote:

Orjinalden alıntı: DH-ALEMDAR

Birilerinin çıkıpta İnsignia yı poh pohlamasını istiyor topic açan şahıs..

Eğer egosu tatmin olmazsa açtığı konu sayısının haddi hesabı olmaz..

• @twilo01

quote:

Bana bu konu içerisinde bilgi paylaşılan bir yer gösterebilir misiniz?

quote:

Karşılaştırma koyması gayet dogal.

Hangi karşılaştırma? Veriler nerede?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadrifoglio -- 20 Haziran 2009; 15:05:52 >
  • Arabalar bu konu içerisinde karşılaştırılır.Herkes kendi görüş ve yorumlarını yazar.
    Bu şekilde bilgi paylaşılmış olur.

Anlıyamadım bir konu.Niye rahatsız olunuyor?İlgilenmeyen kişi, konu içerisine girip msj atmaz takip etmez.
    İlgi görmeyen konuda aşağıdaki sıralara iner.

Arabası İnsiginia diye, İnsignia hakkında konu acamaz mı?

quote:

Orjinalden alıntı: Tubo

@twilo01

quote:

Bana bu konu içerisinde bilgi paylaşılan bir yer gösterebilir misiniz?

quote:

Karşılaştırma koyması gayet dogal.

Hangi karşılaştırma? Veriler nerede?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twilo01 -- 20 Haziran 2009; 15:09:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dranov

Honda Accord!
    Tek geçerim

Bende accord u tek geçerim bu beşi arasından ama 159 ile accord arasında kararsız kalırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: twilo01

Arabalar bu konu içerisinde karşılaştırılır.Herkes kendi görüş ve yorumlarını yazar.
    Bu şekilde bilgi paylaşılmış olur.

Anlıyamadım bir konu.Niye rahatsız olunuyor?İlgilenmeyen kişi, konu içerisine girip msj atmaz takip etmez.
    İlgi görmeyen konuda aşağıdaki sıralara iner.

Arabası İnsiginia diye, İnsignia hakkında konu acamaz mı?

Yo ben oldukça ilgiliyim ama konu'da bir içerik göremedim, açıkçası hayal kırıklığına uğradım.

Arabası İnsignia diye ister İnsignia konusu açar, ister Flying Spur konusu açar, bu konuda herhangi bir rahatsızlık belirttim mi ben?
  • opel insignia derim görünüş ve motorları açısından daha avantajlı rakiplerinden
  • quote:

Orjinalden alıntı: GRANDE

quote:

Honda Accord!
    Tek geçerim

Bende accord u tek geçerim bu beşi arasından ama 159 ile accord arasında kararsız kalırım

Ben Accord öneririm.Komşumuz yeni aldı,2000 cc 155hp.2007 model siyah.Her yönden çok dolu bir araç..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dranov -- 20 Haziran 2009; 15:26:25 >

• arkadaşlar bu forum sitesinde her marka araçtan ve her modelden kullanıcılar ve fanlar var, bunun bilincindeyim. bu forumu uzun zamandır takip ediyorum ve yaklaşık 4 aydır da üyesiyim.

hiçbir zaman negatif bir tartışma içerisine girmedim, bu tarz forumlarda da girilmesi taraftarı değilim. ayrıca yazılanların bazen okurken (mimikler ve hareketler, vurgular görülmediğinden dolayı) yanlış anlaşılabilceğini düşünüyorum. o nedenle eğer diğer araçları seven veya sahip olan üyeler varsa onları kıracak veya üzecek bir yazı koymadığımı söylemeliyim.

tabii ki herkes kendi otomobilini veya sevdiği, fanı olduğu otomobili över veya o otomobil ona daha güzel gelir, bu gayet normaldir. burada biraz taraftar olma hali vardır. sadece ülkemizde değil, yurtdışındaki forumlarda da aynı 'atışmalar' veya yanlış anlamalar yaşanır, doğaldır. önemli olan bunun kasıtlı veya dozunu aşmış yazılar içermemesidir.

önemle belirteyim amacım kimseyi üzmek veya hiçbir aracı karalamak değildir. eğer bu konuda herhangi bir şüphe veya benim göremediğim kırıcı bir cümle varsa moderatörler uyarsınlar konuyu kapatalım, negatif bir tartışma platformu haline gelip de kimse haftasonu kırgın olmasın, boşuna sinirlenmesin.

forumun konuları arasında karşılaştırmalar olduğu için bu konuyu buraya koydum. yoksa aynı mesajı insignia sayfasında da görebilirsiniz. insignia severlerde, diğer araçların fanları gibi club sayfaları oluşturdular ve buraya her türlü bilgiyi koymaya çalışıyorlar.

mesajıma koyduğum linkde bu forum sayfalarından tanışıp dost olduğum insanlarla beraber hazırladığımız bir club web sitemiz var. orada her konu (2 konu açtım bu başlıkta) için onlarca foto koydum ki bu fotolar benim nette bulabildiğim en ince detay içeren, iç-dış tasarımın tüm detaylarıyla verildiği bir karşılaştırmadır. bu karşılaştırmayı autobild dergisi yapmıştır. fotolar da oradan alınmıştır. onlarca fotoyu buraya koymam gerçekten güç olduğundan club web sitemizin adresini verdim. fotolarda insignia'nın ortada olması veya ön planda gösterilmesi autobild dergisinin kurgusudur.

ben de audi A4 veya bmw 520i aracı ile insignia'nın kıyaslanmaması gerektiğini düşünüyorum, fiyat olarak, donanım olarak veya segment olarak (520i aynı segmet değil mesela) ancak autobild dergisi bunu yapınca sizin fikirlerinizi öğrenmek istedim.

bence iç ve dış tasarım olarak insignia gerçekten daha şık duruyor ama tekrar altını çizerek söylüyorum 'bence'.
    herkes fotoraflara bakarak fikir yazabilir ama saygı çerçevesinde ve diğer arkadaşaların da başka araçlara sahip olabileceğini unutmadan ve onların da fan olduklarını düşünerek.

bu fotolardan sadece aracın iç-dış tasarımları hakkında yorum yapabiliriz ve karşılaştırma yapabiliriz. istediğim de gerçekten budur. bence club sitemizde yayınlanan fotolar gerçekten bu araçları almayı düşünen ama karar veremeyenler için iyi bir kaynak. o nedenle kesinlikle bir bilgi içeriyor.

tekrarlıyorum amacım negatif bir tartışma yaratmak değildir, bu şekilde tartışmayalım, her aracın eksileri artıları vardır, amacım sadece iç-dış tasarım hakkında fotolara bakarak yorum yapılmasıdır. bana saygılı her yoruma saygım vardır. ama eğer moderatör arkadaşlar konu için uygunsuz derlerse silerim.

sevgi ile kalın.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: GRANDE

quote:

Honda Accord!
    Tek geçerim

Ben Accord öneririm.Komşumuz yeni aldı,2000 cc 155hp.2007 model siyah.Her yönden çok dolu bir araç..

İçide dışıda harika ama 159 da ondan aşağıya kalmaz

• 159 çok daha sportif ve genç işi yahu,bana pek gitmez
  • Passat ve Mondeo hariç,diğer 3ü arasında Fiyatları bazında bir karşılaştırma yaparak seçimimi yapardım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.