Şimdi Ara

OPEL'LER KOPYA CD OKUMUYOR MU??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
39.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Audi de hic okumuyor.

Ne fly ne TDK ne FUJIFILM vs. vs.

Sadece memorex i duzgun olarak calıyor ama o da cogunda cd error veriyor.

Cd yi nero da make audio secenegiyle yapıyorum ve 16x 24x gibi hızlarda yazıyorum.Sorunu ortadan kaldıramadım Dün 3cd cektim TDK ve FUJIFILm ama 3 ude calışmadı cd error uyarısını verdi.3unude kırıp attım sinirimden.Bugun teknosadan 50lik memorex aldım 18ytl ye en iyisi memorex

Ayrıca bu temizleme cd leri oluyor pclerde.Onu kullansam faydası olur mu ki ? Yada zararı olurmu?

bulaşma cd temzileyiciler fasa fiso temizlemek içinse servis yöntemleri var cd temizleiycileri var kılları kopar okuyucuya falan zarar verir sende sony philips falan kullan onları okur

bide cd yazıcısındanda kaynaklarıyor dvd wrighterde yazarsan okumayabilir

• He ya dvd wrighter da yazıyorum

Denemedigim bos cd kalmadı.Sadece memorexler de fazla sorun cıkmıyor.
  • o halde sorun dvd den bendede bayagı sorun cıkartıyor cd re-wright te sorun yok
    quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

He ya dvd wrighter da yazıyorum

Denemedigim bos cd kalmadı.Sadece memorexler de fazla sorun cıkmıyor.
  • beyler neden herkes neronun bu kadar muhteşem bir program olduğunu zannediyor ki?
    neronun aslık kullanım amacı yaygınlığı ve bütün cd yazıcıları tanıdığı içindir.
    yoksa cd kopyalamada clone cd nerodan daha kalitelidir
  • Kopya CD okumama sorununu , düşük hızda maxwell CD kullanarak ve CD'de 50-100mb civari boşluk bırakarak çözmüş bulunmaktayım.Yazarken media player'ı kullandım.CD okumama sorunu olanlar bir de bu yolu denesinler , OPEL'e de boşuna kızmışım ...
  • cekımle bır alaksı yok..kullandıgın programında alakası yok marka onemlı deıl..cd ler 8 mm 12 mm ayrıdır bunları bulup denemenız lasım..aracınız hangı mm cd yı algılıyorsa onu kullanacaksnız..lens verıyı gormesse front read yazar ve eror verırı genelde eror 11 bır hata kodu....
    orj muzık cd lerınde sarkılar genelde mp3 formatında olmaz wav olarak kayıt yapılır sız bunları pc ye attınız zaman mp3 olarak gorebılırsnız normaldır..ama uzantıları cogunlukla wav dır ıyı bır program kullanak karısık tracklarınızı wav a cevırın tabı encode lere dıkkat edın...deneyın..bır muzık cd sı 22 sarkı oldu zaman sız onu pc ye mp3 olarak atarsınız ama bır track cd yapmaz..sıgmaz..
    denk gelmıstır..yabancı cd lerde genelde boledır..
    bunlar secenekler deneyın cıhazınız bozuk deıl servıse gerek yok
    tesekkur ederım
  • Benim corsa cins, orjinal cd okumuyor, çekme cd leri şakır şakır çalıyor
  • fabrika çıkış korsancı araba
    quote:

Orjinalden alıntı: 3ddd

Benim corsa cins, orjinal cd okumuyor, çekme cd leri şakır şakır çalıyor

• Arkadaşlar bu kopya cd okuma işiyle ben de çok uğraştım. Piyasadaki tüm cdleri denedim neredeyse. Evim boş cd çöplüğüne döndü :). Arabam Corsa-D CD 30Mp3 teybi. Sonuç olarak Her Cdnin sorunsz olarak okunduğu tek marka var Sony. Memorex dahil her cdyi denedim ama Sony kesinlikle bambaşka. İşin kötü tarafı şmdi piyasada sony boş cd bulmak çok zor. Elimde az kaldı. Bulsam direk stok yapcam.

Bir de şöyle bir durum var arabayı uzun süre kullandığımızda cd çaların lens aksı kayıyormuş belli bir süre sonra. Sarsıntı nedeniyle tüm araçlardaki cd çalarlar için gerekliymiş. Bunu bir oto teypçide eski haline kalibre ettirebiliyorsunuz bu da önemli cd okuma olayında. Benim ara. 75000 k geldiğinde aksı baya kaymış sanırım hiçbir şey okumamıştı. Bu kalibrasyonu yaptırırken lens temizliği de yapılıyor ve teybiniz ilk günü halini alıyor.
  • track cd olması lazm diğer türlü okumaz. nerodan cd oluştururken track olarak oluşturursanız bir problem olmaz fakat en fazla 15 tane müzik atabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_kofret

Arkadaşlar bu kopya cd okuma işiyle ben de çok uğraştım. Piyasadaki tüm cdleri denedim neredeyse. Evim boş cd çöplüğüne döndü :). Arabam Corsa-D CD 30Mp3 teybi. Sonuç olarak Her Cdnin sorunsz olarak okunduğu tek marka var Sony. Memorex dahil her cdyi denedim ama Sony kesinlikle bambaşka. İşin kötü tarafı şmdi piyasada sony boş cd bulmak çok zor. Elimde az kaldı. Bulsam direk stok yapcam.

Bir de şöyle bir durum var arabayı uzun süre kullandığımızda cd çaların lens aksı kayıyormuş belli bir süre sonra. Sarsıntı nedeniyle tüm araçlardaki cd çalarlar için gerekliymiş. Bunu bir oto teypçide eski haline kalibre ettirebiliyorsunuz bu da önemli cd okuma olayında. Benim ara. 75000 k geldiğinde aksı baya kaymış sanırım hiçbir şey okumamıştı. Bu kalibrasyonu yaptırırken lens temizliği de yapılıyor ve teybiniz ilk günü halini alıyor.

Ayni muzik setinden benim Astra da var arac 70.000 kmyi gecti bugune kadar toplam 2-3 tane okumadigi cd olmustur. Onlarda yazarken bozuk oldugundan. Onceden hep Sony veya philisp kullaniyordum. En son Memorex marka Cd aldim, CDnin icindeki bazi sarkilari okumamaya basladi. Mesela ortasina kadar calior o sarkiya gerince Error yaziyor ve duruyor. Cd yi cikarip takip o sarkiyi atlatirsam devam ediyordu. Belki de bahsettiginiz kayma olayindan oldu bu. Yine de bence Memorexpiyadaki kalitesiz cdlerin en iyisi. Ben sony ve philips haricinde tavsiye etmem. Olmadi TDK da iyidir. Bu arada yavas bir hizda yazdirin ve Sarki isimlerinde Turkce karakter kullanmayin. Turkce karakterden gormedigi folderlar, sarkilar oluyordu benim aracta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 4 Mayıs 2010; 8:52:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rancor

Kopya CD okumama sorununu , düşük hızda maxwell CD kullanarak ve CD'de 50-100mb civari boşluk bırakarak çözmüş bulunmaktayım.Yazarken media player'ı kullandım.CD okumama sorunu olanlar bir de bu yolu denesinler , OPEL'e de boşuna kızmışım ...

Az önce bunların hepsini yaptım. Ama yine okumuyor :( başka ne deneyebilirim; yardımcı olabilecek arkadaş var mı ?
  • arkadaşlar aynı sorunu bende yaşıyoerdum. bir kutu cd harcadım denebilir. en sonuında yaptım

1. cd philips seçtim
    2. yazma işlemini win 7 de media playerin cd yazma özelliği var. o program ile yaptım.
    3. yazma işleminde en düşük hızı ayarladım.
    4. sonuç olarak şuan çalışıyor.

kolay gelsin inşallah başarabilirsiniz.
  • nerodan ses cd si şeklinde yazdırmayı deneyin 80 dk lık
  • Valla 2008 Corsa'nın CD çaları da kopya CD'lerimi okumamıştı. Yolda üşenmedim laptoptan tekrardan yazdım ama sadece ilk şarkıyı yarım yamalak çalıp donmuştu. Antalya'ya kadar radyo takıldık dandik teyp yüzünden. Alman arabalarının yüz karası ya adamlar
  • 2008 Meriva asiri doldurmadikca caliyo CDleri nero ya da media playerla yazmam fatketmiyor
  • Arkadaşlar düne kadar orjinal CD' leri okuyan araç, bugün itibari ile artık orjinal de okumuyor (:

Aslında en iyisi MP3 player özelliği olan bi teyp almak. Ama aracın orjinalliğini de bozmak istemiyorum.

CD Changer kullanmaktan vazgeçtim arkadaşlar. İyi bi "transmitter" alıp, müzikleri onunla dinleyim bari.

Herkese teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: individual82

Arkadaşlar düne kadar orjinal CD' leri okuyan araç, bugün itibari ile artık orjinal de okumuyor (:

Aslında en iyisi MP3 player özelliği olan bi teyp almak. Ama aracın orjinalliğini de bozmak istemiyorum.

CD Changer kullanmaktan vazgeçtim arkadaşlar. İyi bi "transmitter" alıp, müzikleri onunla dinleyim bari.

Herkese teşekkürler...

Hocam çalışmayan şey orjinal olsa nolur olmasa nolur. Sonuçta çakma ürün kullanmayacaksın ki; Opel'in orjinal teybi ne kadar kaliteli olabilir? Daha kalitelisini kullanmak varken, transmitter'le uğraşmayın bence

• quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

quote:

Orijinalden alıntı: individual82

Arkadaşlar düne kadar orjinal CD' leri okuyan araç, bugün itibari ile artık orjinal de okumuyor (:

Herkese teşekkürler...

Hocam çalışmayan şey orjinal olsa nolur olmasa nolur. Sonuçta çakma ürün kullanmayacaksın ki; Opel'in orjinal teybi ne kadar kaliteli olabilir? Daha kalitelisini kullanmak varken, transmitter'le uğraşmayın bence

Valla hocam ne yalan söyleyeyim; haklısın...

Lakin işte gel gör ki, araçta el sürülmüş bir şey olunca şahsen ben rahatsız olurum.

Zaten 7 km. lik yolda git-gel en fazla 2 şarkı dinleyebiliyorum (:

Onu da radyodan dinleyiveririm (:

• canınızı sıkmayın mercedeste okumuyo en iyisi aux girişi yaptırmak. bırakın cdlerle uğraşmayı bağlayın 20 tl lik mp3 çaları aux'a ohhh.. mis gibi atın şarkıları dinleyin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.