Şimdi Ara

==Opel MERİVA'cılar buraya== (94. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.977
Cevap
37
Favori
345.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumu baya baktim ama tam cevap bulamadim. Bu arabanin 2006 enjoy lpg otomatik vitesi alinir mi. Sanzimani sorun cikarir mi en onemlisi.cikarirsa ne kadar masraf gider.lpg ne kadar yakar.arac 90 binlerde 34 bin istiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe80

Forumu baya baktim ama tam cevap bulamadim. Bu arabanin 2006 enjoy lpg otomatik vitesi alinir mi. Sanzimani sorun cikarir mi en onemlisi.cikarirsa ne kadar masraf gider.lpg ne kadar yakar.arac 90 binlerde 34 bin istiyor.

Otomatik şanzımanda bir sıkıntı yok. Tabi ki kullanıma bağlı olarak açacağı masrafları bilemem hiç sorunsuz senelerdir kullananlarda var dediğim gibi bakım, kullanım önemli. Benim araç benzinli 50 kuruş yakıyor Lpg taktırsam 25 kuruş civarlarında yakar. Gönül rahatlığı ile alınabilir konfor ve sürüşte zaten söylencek birşey yok gayet iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkozdenn -- 1 Ekim 2017; 19:13:54 >
  • Nasıl hesap yapıyorsunuz? 9 lt...50 krs.anlarım.ama lpg de 25 krs.olmaz.12 lt.yakar.o da 35-36 krs.yapar.lpg 3 tl den...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BL@DE kullanıcısına yanıt
    2004 easytronik, Benim beğenmediğim yönü sağ- sol ön direkler kalın ve çift çıta, görüşümü çok kapatıyor, teyp orjinal cd haricinde çalmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zinde68

2004 easytronik, Benim beğenmediğim yönü sağ- sol ön direkler kalın ve çift çıta, görüşümü çok kapatıyor, teyp orjinal cd haricinde çalmıyor.

Teyp orjinal cd dışında bilgisayar da yapılan tüm cd leri çalıyor uygun olması gerek sadece. Ama 2004 kasalarda nasıl bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: m.hastası

Nasıl hesap yapıyorsunuz? 9 lt...50 krs.anlarım.ama lpg de 25 krs.olmaz.12 lt.yakar.o da 35-36 krs.yapar.lpg 3 tl den...

Evet haklısınız ben öyle kafadan bir hesap yaptım lpg yok bende

• quote:

Orijinalden alıntı: zinde68

Ne yapacaksın cd yi? Al bir tane fm transmitter bak keyfine

• m.hastası kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bende fm transmitter almayı düşünüyorum xiaomi mi 3s iyi gibi görünüyor. Siz ne kullanıyorsunuz?

• Bulunduğunuz yer taşraysa sorun yok.Ancak büyük şehirlerde boş freksns sorunu oluyor.tranmitter çin malı farketmiyor. Bluetooth lu olursa daha iyi..

• opel meriva cosmo 2004 model araçlarda otomatik cam kapatma özelliği varmı kumandanın kapama tusuna basili tuttuğunda kapanır dediler ama olmuyor

• Bu modellerde o dediğiniz özellik yok.basılı tuttuğunuzda ikinci kitleme yapar kapıları.ancak anahtarı kapıya takıp basılı tutarsanız camlar kapanır.2006 dan sonrakilerde var biliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepinize selamlar,2004 1.6 lpgli essentıa merivamla aranıza yeni katıldım.Termostat arızası vardı,orjinaliyle değştirdim.gösterge düz yolda 83'de sabit fakat sıkışık trafikte 92'ye kadar çıkıyor.Bildiğim kadarıyla 90'da sabit kalması lazım.Dalgalanma olması normal midir?

• Opeller de fan devreye biraz geç girer diye biliyorum,girmiyorsaa fan musuruna bakin.bendeki 100 yaklaşınca giriyor.fan devreye girmezse durum sakat,motoru eline alincaya kadar gider

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hararet göstergeniz kaçta duruyor? Normalde motor ısınınca 90'da durması gerekir ama bende 83'de duruyor.Yoğun trafik ve rampada 90'ı biraz geçip fan açıyor.

teşekkürler arkadaşım

• quote:

Orijinalden alıntı: Göktürk43

Hararet göstergeniz kaçta duruyor? Normalde motor ısınınca 90'da durması gerekir ama bende 83'de duruyor.Yoğun trafik ve rampada 90'ı biraz geçip fan açıyor.

Gayet normal.fan musuru çalisiyor.fan da devreye giriyor.salla gitsin.benimkide 83 de bekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.hastası -- 25 Ekim 2017; 16:28:37 >
    Teşekkür ederim Hocam.

• Göktürk43 G kullanıcısına yanıt
    çok normal. ben de 3 aydır kullanıyorum ilk başlarda aynı soru işareti bende de vardı.
    donanımhaber forum
    Opel Astra da fan geç devreye giriyo » Sayfa 1 - 1
    https://forum.donanimhaber.com/opel-astra-da-fan-gec-devreye-giriyo--20502461

burayı okumanda yarar var.

Son beş ölçümüme göre 1.6 benzinli manuel 100 km 7.1, 7.5 (yaz ayları, yoğun trafik), 8.0, 7.5, 7.1 (havalar soğumaya başladı, az ve orta trafik)
    Babamda da opel astra g var 1.6 benzinli manuel 100 km 7.0 (az trafik)

• quote:

Orijinalden alıntı: scesse

çok normal. ben de 3 aydır kullanıyorum ilk başlarda aynı soru işareti bende de vardı.
    donanımhaber forum
    Opel Astra da fan geç devreye giriyo » Sayfa 1 - 1
    https://forum.donanimhaber.com/opel-astra-da-fan-gec-devreye-giriyo--20502461

burayı okumanda yarar var.

Son beş ölçümüme göre 1.6 benzinli manuel 100 km 7.1, 7.5 (yaz ayları, yoğun trafik), 8.0, 7.5, 7.1 (havalar soğumaya başladı, az ve orta trafik)
    Babamda da opel astra g var 1.6 benzinli manuel 100 km 7.0 (az trafik)

Bilgi doğru ancak yakıt işi biraz sıkıntılı...kitabında 9 lt.siz nasıl 7.1...7.5 yaptınız? Bizede söyleyinde onu yapalım. .

Sakin kullanıyorum. Bir de trafiksiz saatlere de dikkat ediyorum. 16 kilometrelik yeri trafiğe, ışığa takılmadan, 25 dakikada gidiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scesse -- 5 Kasım 2017; 13:55:48 >
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.