Şimdi Ara

Opel Mokka 1.4 Turbo 140 Hp 4x4 Testi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
29.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muharrem.05

Üstadım merhaba,

Ben şuanki şartlarda yine tercih ederdim ama Mokka elini dizel otomatik getirerek ciddi anlamda güçlendirdi. Benzinli düz vites satarken size biraz sorun yaşatabilir onun dışında bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Opel Cosmo donanımla kullanıcıyı şımartmayı iyi biliyor. Standartları bir hayli iyi.

Hocam dizel otomatik mokka videonu izlemiştim. Yıl sonuna doğru almayı düşünüyoruz ayrıca dizel otomatik olarak pek seçenek yok. Sence 95 bin tl eder mi ? Sunroof ve navi 600 opsiyonu ile beraber.

Video harici araçla ilgili yorumunu anlatırsan çok sevinirim.

• Hoam Merhaba,
    Mokka o kadar pahalı değil yahu.
    Haziran sonunda akrabama 1.6 dizel otomatik Cosmo Mokka + 2.080 TL'lik (Geri Görüş Kamerası - CD 600 - Radyo/CD/MP3 Çalar - Renkli Bilgi Ekranı - Sesli Komut ve Kablosuz Müzik Dinleme Ö.zelliği - 6 Hoparlör) paketi toplam indirimlerle 86.500 TL'ye aldık. Kendisinin vergi levhası ve üzerinde eski bir araç vardı o aya özel 2. bir araç alınırsa filo indirimi oluyormuş , onuda devreye soktuk ve fiyat bu rakamlara geriledi. Filo indirimi olmasada bu paketle 88.500 TL'ye geliyordu üstadım.

Sizin aracı konfigre edersem

Navi950 ve geri görüş kamerası 3.650 TL + sunroof 2100 TL

Aldığımız araçtaki filo indirimini ve geri görüş kamerasını çıkartırsak düz Cosmo donanım indirimli olarak 86.500 + 4750 TL opsiyonlarınızı eklersem 91.250 TL eder. Bu rakamlara alınır diye düşünüyorum.
    Bugün bir üst segmenti olan Qashqai dizel otomatik en dolusu 115 bin TL'lere gelmiş. Ne yazık ki eskiden bu rakamlara premium araçlar alınıyordu, şimdi hiçbir aracın yanına yaklaşılmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

5 para etmez bir araç bide dizeli 75 binlere çıkıyor aynen balon corsa gibi bir araç geçen bizim yan apartmandaki komşu almış iç plastik kalitesi falan corsa dan hallice ben hiç beğenmedim ayrıca aracın rakibi qashqai falan değil ancak juke olabilir ki juke bence daha iyi en azından micra nın şişmişi gibi durmuyor

Daha koltuguna oturmadigin arabanin yorumunu yapma liseli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

Hoam Merhaba,
    Mokka o kadar pahalı değil yahu.
    Haziran sonunda akrabama 1.6 dizel otomatik Cosmo Mokka + 2.080 TL'lik (Geri Görüş Kamerası - CD 600 - Radyo/CD/MP3 Çalar - Renkli Bilgi Ekranı - Sesli Komut ve Kablosuz Müzik Dinleme Ö.zelliği - 6 Hoparlör) paketi toplam indirimlerle 86.500 TL'ye aldık. Kendisinin vergi levhası ve üzerinde eski bir araç vardı o aya özel 2. bir araç alınırsa filo indirimi oluyormuş , onuda devreye soktuk ve fiyat bu rakamlara geriledi. Filo indirimi olmasada bu paketle 88.500 TL'ye geliyordu üstadım.

Sizin aracı konfigre edersem

Navi950 ve geri görüş kamerası 3.650 TL + sunroof 2100 TL

Aldığımız araçtaki filo indirimini ve geri görüş kamerasını çıkartırsak düz Cosmo donanım indirimli olarak 86.500 + 4750 TL opsiyonlarınızı eklersem 91.250 TL eder. Bu rakamlara alınır diye düşünüyorum.
    Bugün bir üst segmenti olan Qashqai dizel otomatik en dolusu 115 bin TL'lere gelmiş. Ne yazık ki eskiden bu rakamlara premium araçlar alınıyordu, şimdi hiçbir aracın yanına yaklaşılmıyor.

Cevap için teşekkürler. Konfigüratör'de yaptığımda 95 bin tl çıktı. Daha alma aşamasında olmadığımz için bayilere gidip sormadım. Bu fiyat üzerinden değerlendirdim.

Sunroof + Cd 600' olucak. Navi ye gerek yok.

Hayırlısı artık.

• Benzinli aracın helede turbolunun o dolgun sesini hiç bişeye degişmem 1.4 140 ps lik awd motor dizeldendd güzel

Çanavar gibi kükreyen hırlıyan degil
    Bilmem anlatabildim

• quote:

Orijinalden alıntı: GTS1907

quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

5 para etmez bir araç bide dizeli 75 binlere çıkıyor aynen balon corsa gibi bir araç geçen bizim yan apartmandaki komşu almış iç plastik kalitesi falan corsa dan hallice ben hiç beğenmedim ayrıca aracın rakibi qashqai falan değil ancak juke olabilir ki juke bence daha iyi en azından micra nın şişmişi gibi durmuyor

Daha koltuguna oturmadigin arabanin yorumunu yapma liseli.

liseli olmadığımı foruma üye tarihimden bile rahat anlarsın ayrıca mokka yı 2,5 ay boyunca kullandım aracın diye bu kadar övmene gerek yok şişik corsa yı
  • Şikayet... Opel Mokka aldık 3-4 ay önce araç sürekli arızalanıyor, 3 kez servise gitti yaptılar ama araç 20 km durmadan gidince yine arızalanıyor, güvenerek aldığımız Opel markasından hiç beklemediğimiz bir durum,yine servise gidecek ve ısrarla arabayı yapıp gönderiyorlar ve bu son olacak çünkü 4. arıza ve iade etme hakkımız doğuyor. Forumlarda opel mokka ile ilgili bol bol karalama kampanyası başlatıyorum şu andan itibaren.........SAKIN ALMAYIN...
  • sharkemre kullanıcısına yanıt
    Abicim agır konuşuyorsun piyasada söle
    Renault Carter
    Fiat500l ve 500
    Pegoute 2008
    Citroen c4 cactüs

Bu araçlardan içinde sadece mokka hepsinde kullandım

Mokka kendi sınıfının fiyati olarak en makul olanı üstelik 1.4 lük awd modeli ile dehşet

• Erkan Kırmızı E kullanıcısına yanıt
    Abicim sizinkini bir istisna olabilir yapamıya bilirler degilim ile işiniz hal olur

Aynen böyle bir konu antepli bir arkadaşımın başına geldi kendisi Ford focus almıştı bursada 1.6 benzinli araç 1 kaç defa arıza verdi servise götürmüş yapmışlar motordan ara sıra gıcırtısı ses ler geliyormuş.

Geçen yıl şubatta aracı motor kitlenmiş yataklar filan maf olmuş aracın motoru yıkılmış arkadaş aracı servise verdi tam 60 gün sonra yeni aracı verildi

Tabi bu esnada teni bir motor ile sorunu çözeriz dedi Servis onun için uğraştı arkadaşım sonunda yeni aracını aldı

Yani beyefendi böyle istisna lar yaşanıyor.

Üzülmeyin sizde sorun cözülecektir

• Erkan Kırmızı E kullanıcısına yanıt
    Bu arada aracın motor kitleme sebebi motorda çivata unutmuşlat

• sorunun motorda olduğunu biliyorlarda, mudahale etmeye hiçbir servisin yeteneği yok gibi, aynı sorun Insignia ilk çıktığındada oldu.
    belki 100.000 de 1 olan birşey için insanları markadan soğutmanın alemi yok.Umarım her iki tarafta daha fazla zarar görmeden sıkıntı çözülür.
  • Galiba mokkanın meraklısı oldukça az

• Buda benim haylaz
     Opel Mokka 1.4 Turbo 140 Hp 4x4 Testi

• muharrem.05 kullanıcısına yanıt
    Muharrem bey opel mokka 2012 model 1.4 140 lık lar euro 6 motormu

• quote:

Orijinalden alıntı: memet12327

Muharrem bey opel mokka 2012 model 1.4 140 lık lar euro 6 motormu
    quote:

Orijinalden alynty: memet12327

Muharrem bey opel mokka 2012 model 1.4 140 lyk lar euro 6 motormu

O dönemde Euro 6 yaygyn de?ildi, 5 dir üstadym
    Fark nedir efendim 2 motor arasında

• quote:

Orijinalden alıntı: memet12327

Fark nedir efendim 2 motor arasında

Emisyon daha düşük, daha çevreci diye lanse edilir. Bunun için modellere bağlı olarak daha uzun vites oranı, daha farklı partikül filtresi konulabilir. Biz son kullanıcıya ciddi bir farkı olmayacaktır. Bazı markalar Euro 6 ya geçerken tork veya hp de farklılık yapabiliyor ama Mokka'da böyle bir durum olmadı.
    Sagolun muharrem bey

Lpg sizce 1.4 motor için iyi bir seçenekmi opel servisi garanti bozmadan takıyor üstelik 1.4 motorlar orjinal lpgli geliyor insigniya da sizi fikriniz nedir

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.