Şimdi Ara

Opel Rezaleti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
4.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam çok geçmiş olsun maalesef ülke muz cumhuriyeti olduğundan her konuda mağdur oluyoruz bende kısaca son yaşadığım mağduriyeti yazayım:

Atasun optikten aldığım metal çerçeveli güneş gözlüğümü arabada bırakmıştım güneşin altında gözlüğü tekrar aldığımda metal simetrik bir şekilde yamulmuş,genleşmişti.

Gözlüğü aldığım yere götürdüm mağaza müdürü hemen halledelim deli ve gözlüğü almasıyla atölye'ye girmesi bir oldu 5dk sonra elinde düzelttiği yamuk yumuk bir gözlükle gelip bu bu kadar oluyor böyle kullanın deyip yamuk yumuk gözlüğü verdi,biraz tartıştıktan sonra lanet olsun diyerek ayrıldım oradan bir dahada atasun'a gitmem.

Ülkede her konuda hukuki boşluk olduğu gibi tüketici haklarında da boşluğun alası var bundan faydalanan bu kan emiciler tüketiciyi mağdur etmekte sınır tanımıyor.

• fabrizo kullanıcısına yanıt
    Arac degisimi olmaliydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız çocuğu olan ismini Tuğçe koymasın. Telefona bakan müşteri temsilcisi oluyor hepsi.

Geçmiş olsun.

• Demekki neymiş opelden uzak durmak gerekliymiş. Opel'in servislerinin bukadar rezalet olduğunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu yeni çıkacak Astra'ya şimdiden çizik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opel iyidir amma servisleri berbat

• Legen_dary L kullanıcısına yanıt
    Avek berbat ya, özellikle şu vw temsilcileri bizimle ilgilenmedi durumlarını hep avekte yaşadım diğer vw bayilerinde gayet güzel ilgileniyorlar, esenlerde ne düzgün ki zaten vw'i düzgün olsun
  • sanırım araç tüplü ,, opele tüp takarsan gündüzün gece olur
  • Opel ODAK iyi bir hizmet veremiyor, sorun onlarda.
  • Arkadaşlar eleman daha ergen boşuan yazmayın ahanda yazığı sayflardan biri "NEREDN KIZ BULUYORSUNUZ ?" link:http://forum.donanimhaber.com/m_109617133/f_//tm.htm#109649021

Muhtemel opel'i karalamaya girmiş.

Gençler vaktinizi boşa harcıyorsunuz.
  • 10 eylulde serviste aracim bakima girdi(adana opel onatca). 11 eylul sabahi ise gidecegim araba calismadi. Akusu bitmis. Servise girmeden once aracim daha iyiydi. Servisi aradim yeni tip akuler anlasilamiyormus. Yani yeni bakim yaptirinca soyle rahat ve huzurlu arac kullanayim yok maalesef gene sorun cikabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cbascan

Defalarca yaziyoruz. Alman çöpü, alman tofaşı iste. Gidin ford, vw, skoda falan alin, daha kaliteli bir arabaya binmis olursunuz en azindan.

forumun en bilgisiz
    en acemi trollusun

• Ayrica KONU FAKE VE ASILSIZDIR. ILTIBAR ETMEYIN!!

• Konuyu açan eleman herkese gülüyordur sanırım. Milleti birbirine düşürdüğü için. Fake konu

• Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız. Aracımı AVEK den satın aldım. Satın alma sürecinde bize yardımcı olan ST aracı teslim alacağım günden bir gün önce izne ayrılmış ve teslimatı yapacak kişiye bilgi bile vermemiş. Ben "yarın şu saatte gelin" gibi bir ifade ile haber beklerken ne arayan var ne de soran. Telefonda herkesi bir güzel fırçaladım. Ertesi gün de aracı almaya gittim. Karşımdaki kız (benimle ilgilenen ST değil) bir önceki gün telefonda olan biteni ve bütün olumsuzlukları sıraladığım için gereken ilgi ve alakayı gösterdi. Her şeye rağmen yıllarca uğraşıp biriktirdiğim para ve kredi çekerek ilk defa sıfır araç almaya gittim ama sinir küpü olmuş bir halde.

Şunu da belirteyim, araç ile ilgili en çok indirimi de AVEK vermişti.
  • Vw olsaydı ikame araç alırdınız.. Ama opel işte.. Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Vw olsaydı ikame araç alırdınız.. Ama opel işte.. Geçmiş olsun.

Opelde de arabailiyorsun,
    Bayiye kalmis. Yakin arkadasim astrasini vurmustu ve
    Ankara Opaldan 5 gunlune gene 1.3cdti vermislerdi. Tabi ayni uygulama opis ve opaldada var.
    İstanbulda nasil bilmiyorum.

• Opel servisi pişmanlıktır. Özel servislere gidin.

• quote:

Orijinalden alıntı: GTS1907

Ayrica KONU FAKE VE ASILSIZDIR. ILTIBAR ETMEYIN!!

Sana mı "iltibar" edeceğiz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: GTS1907

quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Vw olsaydı ikame araç alırdınız.. Ama opel işte.. Geçmiş olsun.

Opelde de arabailiyorsun,
    Bayiye kalmis. Yakin arkadasim astrasini vurmustu ve
    Ankara Opaldan 5 gunlune gene 1.3cdti vermislerdi. Tabi ayni uygulama opis ve opaldada var.
    İstanbulda nasil bilmiyorum.

Araci bakima biraktiginizda da ikame arac veriliyormu ?

• cbascan kullanıcısına yanıt
    Sorun Opel'de değil lafı başka yerlere getirmeyin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.