Şimdi Ara

OPEL SERVİSLERİNDEN DOLAYI OPEL ARAÇ ALINMAZ MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eğer bu mantıktan yola çıkılırsa en iyisi hiç bir marka araba almamak gerek sadece opel değil. diğer markalar dile benden ne dilersen diye sormuyorlar. sıkıntılar her markada var servisten servise değişiyor.
  • çekmeköyde adını vermek istemiyorum(reklam olur) burnumdan getirdi.
    Arkas çok iyi hizmet veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgisatan

quote:

Orijinalden alıntı: obenturkcan

3-4 sene opel kullandım servis olarak ankaradaki yetkili servislere gittim sonra baktım olmuyor ankaradaki özel servislere gittim özel servisler daha iyi ve ucuz ama yetkili servisler hem pahalı hemde ne yaptıkları belli değil bir diğer sıkıntıda her serviste arabaya yapılacak iş aynı iken farklı fiyat verilmesi bu da insanı rahatsız ediyor.genel anlamada opel servisleri pahalı ve yatersiz sırf bu yüzden arabamı değiştirdim ve farklı bir marka aldım opel pek tavsiye etmem servislerinden dolayı saygılar

Değerli arkadaşım, servislerden dolayı aracını değiştirdiğini söylemişsin. Burada ulaşmak istediğimiz opelin araç olarak sorunsuzluğu. Siz 3-4 yıl kullanmışsınız. Araçtan genel anlamda şikayetiniz oldu mu? Servislerinin çoğunluğunun diyelim hizmeti kötü. Tamam özel servise gidelim. Ama araç nasıl kullandığınız süre içinde? Bir de almış olduğunuz araç hangi marka ve modeli nedir? Paylaşır mısınız?

sorunsuz araç bana göre yok her marka ve modelde sorunlar olabiliyor ama opel adına benim kullanırken yaşadığım araç sorunsuz değil ben yılda 6 bin km yaparım her yıl aracıma bakım yaptırırım hor kullanmam aracımı opel yetkili servislerinden şikayetim bir kere çok pahalı ve gereksiz şeyleri değiştiriyorlar para kazanmak için üstlerine gittiğiniz vakit zaman kaybı sertleşiyorlar sonuç alınamıyor.özel servislerde ise hepsi ayrı hava aynı işi farklı ücrete yapıyorlar ellerindeki işe göre bence .opel kullandığım süre içerisinde çok bir sıkıntım olmadı araçla ilgili şimdiki aracım peugeot marka yine aynı şekilde ankarada yaptırıyorum bakımlarını ve memnunum yetkili servislerinden hem ucuz hem de çok bilgililer tavsiye ederim yardımcı olabildiysem sevinirim saygılar

• Opel Türkiyede Daha İyi Satış değerlerine ulaşmak istiyorsa Servis'lerin daha özenli olması lazımki bu opel servislerinde hiçte olmayan bir hussus.
    İşini iyi yapan servisler varmı tabiki var çok nadir.bu çoğu marka için geçerli sadece opel değil diğer markalarında servis'lerin denetimini elinde tutması ve özenle ve müşteri memmuniyeti çerçevesinde olursa biz otomobil sahipleri daha huzurlu ve daha rahat oluruz Düşüncesindeyim bi akrabamın başından geçen olayı sizlerle paylaşayım.ozamanlar brodwey {yanlış yazmış olabilirim] ilk çıktığı zamanlar köye gidecek ve gelirkende boş döndürürlermi zaten ozaman brodwey'ler yere alçak gelirken patetes olacak araba neyse dedem arabayı Reno Servisine götürmüş servisin genel müdürü ile görüşmüş ve araç'ı 5 cm yukarı kaldırmasını söylemiş gene müdür ise; yüklü bi miktar söylemiş ve bu paranın çoğunluğunun işçiliğe gideceğini ve bu işin hiçte kolay olmadını 5-6 saat sonra ancak araç'ı alabileceklerini söylemiş. dedem ikitelli saneyisinde 30 yıllık esnaf çok yakın tanıdğı bir ustaya götürmüş.ve genel müdür'ün söylediği miktar yüklü olduğu için ustasına durumu anlatıp bi çare bulmasını söylemiş ve usta;sen geç otur ben sana bir çay söyleyeyim çırağına oğlum ......'i al [ismini unuttum] ve geç sağ arka tekerleğin arkasına 3 tık çevir çırağı 4 tekerleğin bir noktasından 3 tık çevirmiş ve araba 5 cm yukarıda dedem borcum ne sorusune usta ne parası abi 2 dk'lık iş için senden paramı alacağım demiş genel müdür'ün 3-4 saat'lik zor bir iş demesinin altında ne varmış ben duyunca çok şaşırmıştım..Servisler'den herşey beklerim ben şahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By Salus -- 20 Ekim 2010; 15:14:35 >

• benim en önem verdigim sey Servistir. Almanya´da kaliyorum ve su ana kadar Türkiye´de 2x defa Volkswagen Servisi Aydin / Lena´ya gitmek zorunda kaldim. Servisten gercekten cok memnun kaldim diyebilirim. Hatta Almanya´daki Servislerden bile en güzeliydi. Temiz Tamirhanesi ve Müsteri memnuniyeti herseyi konusuyor zaten.

Opel´in Servisleri Almanya´da böyle Motor-Talk.de sayfasinda okuduguma göre. Ama bu sadece Opel degil, Mercedes ve VW / Audi / Skoda Servisleride aynidir. Evet saka degil Yer Almanya, Aracimi Gösterge Paneli degisti Garanti üzeri. Ellerine saglam arac verdim ve simdi aracimdan Tikirti sesleri geliyor kapidan . 10 dakika deneme turu sonrasi Adam duymuyorum ses degip gecti. Simdi bu araci yakarmisin, yoksa Bayiinin Showroomuna sürüp Camdan iceriyemi girersin. Mercedes ayni durum, Enistem 3 degisik Mercedes Servisine götürdü 2008 Model Mercedes C220 CDI aracini Elektronik Problemi yüzünden ve 2 tane Servis cok pahali bir Fiyat cikardi, degisik degisik tamirler ve parcalar degistireceklerdi ve en sonunda Sehir disinda bir Mercedes Servisi yeni Yazilim yükleyerek olayi 60 €uro ile kapatti.

Türkiye´de sanayilerde pek cok iyi ustalar var, ucuza yapiyorlar ama kaliteli ve güzel yapiyorlar. Bu sene yaz Türkiye´de izinde aracimi sürttürdüm arka tarafini, 80TL´ye adam o kadar güzel yaptiki gercekten Boya 1:1´e uyuyor ve hic birsey belli olmuyor (göcük yoktu sadece boyasi cikmisti). Bugün bile baktigimda yeri belli olmuyor, hatta nerede oldugunu unuttum bile.

Servis yüzünden Avukatlik oldum, her gidisimde Servisten daha iyi biliyormusum gibi yapiyorum yoksa beni kandirip beni ayakta uyutacaklar. Almanya´daki Servisler böyle ise o zaman Opel´in Almanya daki Servislerini düsünmek bile istemiyorum .

Üzülmeye degmez, ben alistim artik. Baktim olmuyor Avukata veriyorum isim haloluyor

Saygilar

• opel güzel araçlar çıkarıyor ama olası bir sıkıntıda servisde çok önemli bir etken araçtan soğutabiliyorlar insanı ama yinede çok alakalı opel servisleri var bulmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

opel güzel araçlar çıkarıyor ama olası bir sıkıntıda servisde çok önemli bir etken araçtan soğutabiliyorlar insanı ama yinede çok alakalı opel servisleri var bulmak lazım

İşte arkadaşım biz de bunu istiyoruz zaten. İşinde iyi olan servisleri forumlarda paylaşalım ki gerçekten işini iyi yapan servisler para kazansınlar. Araç sahiplerini bu servislere yönlendirelim. Bu da ancak sizler sayesinde olabilir. Siz araç sahibi arkadaşlar bu bilgilerini servis adı ve ili olarak paylaşsınlar. Hatta servisten isim versinler. Gidecek arkadaşlar da falan bey, filan hanım sizi forumdan önerdiler, işinizi iyi yapıyormuşsunuz biz de buna istinaden geldik. Servisteki arkadaşlar da forumun, internetin ne kadar önemli olacağını görecekler. Hizmet kalitelerini daha da artıracaklar daha da iyi olacaklar. Kötülerde sinek avlayacak ve bir süre sonra yok olup gidecekler. Sizlerin paylaşımları çok ama çok önemli. Lütfen bunları bizimle paylaşın. Bilelim, öğrenelim. Hak edene gitsin paramız. Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgisatan -- 20 Ekim 2010; 16:36:31 >

• ben sıfır aracımda sorun istemem.Kul yapısı elbette sorun çıkabilir ama ben bu konuda opel in sıkıntılı araçlar olduğuna inanıyorum.Araçları çok güzel ve tipik alman kalitesini hissetiriyor.Ama gelin görünki bir opelle yolda kalma ihtimaliniz diğer marka araçlara göre daha yüksek O yüzden servis sıkıntılarından çok ben opeli bu durumdan dolayı tercih etmiyorum.Ha birde insignia da 1.6 motora otomatik koymuyor buda tercih etmememde etken
  • quote:

Orijinalden alıntı: vestigo

çorlu opel inan. belki burdan memnun olmayanda vardır bilemem ama ben sıkıntı yaşamadım ilgi ve hizmeti beğeniyordum, araba garantideyken ufak tefek sorunları hemen sorgusuz giderdiler.

evet çorlu inan dan bende çok memnunum.2 hafta önce aracımı ilk bakımına getirdim adamların beni ağırlaması muhabbeti ve araç a yapılan bakm gerçekten çok düzgündü mutlu bi şekilde servisten ayrıldm ve şuan sorunsuz yoluma devam ediyorm.bu opelin kötü servis sorunuda bana göre tamamen türk milletine ait bir özellik.bir opel servisinde küçük bi sorun meydana gelsin bizm halkımız hemen bunu herkeze anlatarak opelin servisini sorunlu hale getiriyorlar.1 i 1000 yapmayı çok seviyorlar.
  • ben ankarada 1 yildir opel ozel servis kullaniyorum cokta memnunum..hem kendi servisim hemde yakinlarimdan bildigim bikac isini cok iyi bilen ozel servis var..bu konuda ankarada olup yardim isteyen olursa ulasabilirsiniz
  • İstanbul Avrupa yakasındakilere Cevizlibağ/Topkapı sanayide Savaş Motorsports'u tavsiye ederim.Eski Opel özel servisidir ancak Type-R,Evo,Impreza,M3 gibi araçları da modifiye ediyorlar.Fiyatları çok uygun ve işçilik olsun,ilgilenmeleri olsun çok memnunum.Gerçi aracı sattık artık oraya gidemem ama bilginiz olsun yine de.
  • biz sırf bu yüzden opel arabası almadım gerçi bizim düzcede ford serviside sağlam pabuç değilya
  • @berat kardeşim,hangi özel servisi kullanıyorsun Ankarada?.
    en son triger kayışı balata yağ değişimi ve bilimum parça değişikliğinden dolayı 1000 tl verdiğpim için
    özel servisler zorunlu olmaya başladı.
    bundan önceki 96 model astrada özel servis kullanıyorduk ama 2001 model astrayı nedense hiç özel servise götüremedik.

quote:

Orijinalden alıntı: berataktepe

ben ankarada 1 yildir opel ozel servis kullaniyorum cokta memnunum..hem kendi servisim hemde yakinlarimdan bildigim bikac isini cok iyi bilen ozel servis var..bu konuda ankarada olup yardim isteyen olursa ulasabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: altanB

@berat kardeşim,hangi özel servisi kullanıyorsun Ankarada?.
    en son triger kayışı balata yağ değişimi ve bilimum parça değişikliğinden dolayı 1000 tl verdiğpim için
    özel servisler zorunlu olmaya başladı.
    bundan önceki 96 model astrada özel servis kullanıyorduk ama 2001 model astrayı nedense hiç özel servise götüremedik.

quote:

Orijinalden alıntı: berataktepe

ben ankarada 1 yildir opel ozel servis kullaniyorum cokta memnunum..hem kendi servisim hemde yakinlarimdan bildigim bikac isini cok iyi bilen ozel servis var..bu konuda ankarada olup yardim isteyen olursa ulasabilirsiniz

özel servisleride gez ve fiyat araştır çünkü hepsi farklı fiyat çekiyorlar aman dikkat parayı kolay kazanmıyoruz

• Bu sıkıntı sadece Opel de yok arkadaşlar bir çok markanın servisleri berbat durumda,Hyundai de de durum bu şekilde 5 yıl garantiden dolayı bu rezilliği çekmek zorunda kalıyorsunuz.

Unutmayın serviste bir tane usta vardır o da baş teknisyen diğerleri sanayide tutunamayacak insanlardır(bir çoğu) normalde işinin ehli bir usta serviste verilen ücrete çalışmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.