Şimdi Ara

Opel Vectra 2003 / 2005 arası modeller nasıldır? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
43.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bende bu araçları çok beğeniyorum, 2003-2004 comfort donanım seviyesinde olan 1,6 Opel Vectra'nın piyasası nedir acaba. Hangi fiyat aralığında gidiyor bu araçlar.

Teşekkür ederim saygılarımla...
  • kardeş sana söyle söyleyeyim sen git megane dizel al bırak bu arabayı biz kullananlım bu araç 1.6 motorları sürat için yapılmamışardır sakin sakin giden yolun tadını çıkarmak keyfini sürmek isteyenin aracıdır sürat aracı değildir.... sürat istiyosan 3.2 motor ları var 2.0 turboları var ondan al
  • Istanbul - Ankara arasi topu topu 30 dk 250 ile gidecem diye arabanin konforunu, sessizligini ve saglamligini bi kenara atmak anlamsiz olur.

Ha su da var; 2 kati parayi veririsin bu saydiklarimin hic birinden feragat etmezsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: behicbey

2004 Comfort 1.6 kullanıyorum. Sıralı sistem taktırdım ve performans açısından hiç bir fark yok. Ancak hiç bir zaman kadranda yazan hızlara çıkmaz. Araçlarda kadranlar illaki belli bir hatayı barındırırlar ve genelde fazla gösterirler ancak yinede 230 240 ları bile göremezsiniz. Üretim prensibinde her araca standart parçalar koyarlar. Bu bağlamda 1.6 motorlu aracada 2.8 motorlu aracada aynı takometreyi takarlar. Ancak 270 gösteriyor diye hiç bir zaman 1.6 motorlu bir araçla o kilometrelere çıkamazsın. Gelelim senin merak ettiğin ikinci noktaya. Yol tutuşu inanılmaz iyi, bunun sebebide sınıfındaki bütün araçlardan daha sert süspansiyona sahip olması. Ancak bunun bedelinide çukura girdiğinde sarsıntıyı midende hissederek ödüyorsun. Allahtan inanılmaz sağlam (tank gibi) bir arabada herhangi bir sorun olmuyor.
    Anladığım kadarıyla genç bir arkadaşımızsın ve sportif sürüş özelliklerinde bir araba arıyorsun. O zaman bu araba sana göre değil arkadaşım, 1.6 için konuşursak kalkışıda son hızıda o özellikteki arabalara göre yavaştır.

Bu aracın yol tutuşu gerçekten harika. Ancak süspansiyon kesinlikle behicbeyin belirttiği gibi sert değil. Behicbey'in belirttiği araçta mutlaka bir sorun olmalı. Zira Vectra fevkalade konforlu bir araç. Süspansiyonu mükemmel bir konfor sunuyor. Yol tutuşunun iyi olması da süspansiyonun sert olmasından değil; mükemmel olmasından kaynaklanıyor. Yani D sınıfı bir aracın gerektirdiği gibi, konfor ve yol tutuşu aynı anda sunabilen bir süspansiyona sahip. Ayrıca 215 55 16'lık lastikler de cabası...

Performansı sadece "yeter"li. Süper, fişek vb. denilemez. Ancak gerektiğinde 4000'i bulduğunuz mu da sorun yaşamazsınız. Hatta araçta 3 kişiden fazla yük olmadığı sürece oldukça seridir de. Kaldı ki 6 kişi bile binseniz yarı yolda bırakmıyor o 1.6 16V ECOTEC (150 NM tork - 3600 d/d)

• merhaba
    öncelikle otomobillierin hiç biri hız skalasındaki en son hıza ulaşamazlar bazı istisna araçlar hariç onlarda çok pahalı lüx spor arabalardır.
    opel vectra ise son derece konforlu,lüx güvenli bir uzun yol arabasıdır. atiklik aramamak lazım ama piyasadaki araçlara göre yine seri ve atiktir. asıl özelliği uol tutuşu ve konforudur. alacakların bu gözle bakması lazım
  • Bizim arabamız vectra 1.6i 2005 comfort design edition arabanın uzun yol perfomansı çok iyi adamı yormuyor. Ama arabanın ön cama hava üfleyen plastik parçadan tıkırtı geliyo. Vectraların genelinde olduğu söyleniyor tıkırtının. Sebebide bozuk yollarda kullanım. Malum türkiye yollarıda pek iyi değil. Yakıt tüketimi normal. Çok fazla arıza açmaz. Performans konusundada 180e kadar iyi çıkıyor. 195 yaptık biz ama fazlasına gerek yok tahminime göre 210 görürsün. Araba fiyatına göre iyi bi araba herkese tavsiye edebilirm. Özellikle designed edition harika :)
  • mrb arkadailar ben aranıza yeni katıldım bende bir araba alacam yaklaşık 2 yıldan beri alacagım arabaya karar vermeye çalışıyorum en son sıfır km passatda kaldım daha sonra oturdum iyice bir düşündüm sonrada hem yakıtı az hem komforlu hem sınıfına göre ucuz hemde oturaklı bir araba arıyordun ve buldum: ancak bir türlü p.407 mi o.vectramı karar veremiyorum 407 cok az yakıyorlar diyorlar ama bende o arabanın özellikleri pek fazla olmadıgı için kararsız kalıyorum. vectrada hem 407 den ucuz hemde daha oturaklı duruyor ama bununda yakıtı fazla diyorlar bir türlü karar veremedim bana bana bu konuda yardımcı olurmusunuz..
  • 2004 Opel Vectra Elegance aracım var.Brc marka kit ile 1.6 motor ş.içi olmasına rağmen 250 kuruş falan yakıyor.Bence gayet normal ...
  • iyi günler. hiç aklımda araba degistirmek yokken bir arkadasım 2004 yılında sıfır aldıgı sunroofu değişen boya olmayan 82.000 km deki vectrasını satcagını söyledi. bende düşündüm ve suan bindigim higline borayı satsam beni tatmin etcek bir araba olduguna karar verdim. arac okadar temizki kapı kollarında konsolda cizik dahi yok anlicagınız baya titiz :) 45 binde 1500 lira ödeyerek arabanın yag yakma sorununu ortadan kaldırmıs. almanyadan gelen mühendisler halletmiş. ilk sahibi olması titiz olusu arabayı yumusak kullanısı beni arabaya iyice ısındırdı. ve suana kadar tüp taktırmadı. vectranın hantal oldugunu söylediler ama benim bindigim 102 hp otomatik boradan daha hantal olamaz diye düsündüm. vectra kullanan arkadaslarım beni biraz aydınlatabilir mi ? arac için 28-29 arası bir fiyat dusunuyor. 27 ye alabilirim diye dusunuyorum sizce nasıl alınır mı ? (2002 model 162 binde degişen boya olmayan Paylaş:

highline boramı 24000 e satmayı düşünüyorum ilgilenenler için) :)

birde vectralara dikkat ettimde kadranların 220-240 ve 260 olarak degişiklik gösterdigini gördüm bu konuda bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim :)

• 2004 model Vectra C Elegance 103 binde satürn mavi koyu laci Brc lpg kit değişen yok sadece 2 parçada lokal boya olan aracımı 26 ya bile satamıyorum bu gidişle 25 e falan verip geçecem bence 27-28 falan çok uçuk rakamlar ...
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ogretmenden-kazasiz-vectra-elegance-brc-kit-84362857/detay
  • benim için önemli olan ilk sahibi aracı biliyorum bana masraf acmayacak bir arac yoksa vectradan hep korkmusumdur :)
  • bende 2004 vectra 2.2 cosmo var bundan öncede 1,6 comforta bindim gerçekten hız konusunda biraz zayıf 1,6 lar fakat yakıt konusunda çok yakıyor diyenlere pek kulak asmayın çünkü ben bizzat test ettim 1,6 ile arasında çok ufak bi fark oluyor o kasaya göre 2.2 fazla yorulmuyor performansıda gayet güzel
  • 2005 Comfort kullanıyorum lpgde 220 benznde 245 görüyor kardeşim araç yol tutuşu güzel megane gibi sarsmaz yani :) arkadaşların dediği gibi kullanışı gerçekten çok rahat benim için tek sorunu kasanın büyük olmasından dolayı park sorunu :)
  • kyzgunes K kullanıcısına yanıt
    ya hocam 2005 opel vectra desing edition larda esp varmı?
  • Daha 2 gün önce 2005 model Design Edition aldık 1300 km gittik araç çok iyi konforlu ve yakıt cimrisi bildiğin kasası ağır olabilir ama yokuşlarda zorlandığını görmedim hiç :)
  • Merhabalar hocam desing edition modelini kaça aldınız bende bu araçtan almayı düşünüyorum teşekkürler şimdiden.
  • bende 2003 elegance var
    şehir içi 25 kr. uzun yolda 20 kr civarlarında yakıyor.
    rampa çıkışı çok iyi değil ancak 1.6 motor 100 bg ile ancak bu kadar olur.
    aracı düşünenler için tavsiyem 2.0 motor almalarıdır. ben araçla 200 km hıza ulaştım.
    daha fazla bassam çıkardı belki ama aracı daha fazla zorlamak istemedim.
    yol tutuşu viraş alışı mükemmel. insanı hiç yormuyor.
  • konu hortlatmak zorunda kaldım ama çok acil yardıma ihtiyacım var. 2003 opel vectralarda hız kadranı 220 olanlar ve 260 olanlar var. arasındaki fark nedir. temiz bi vectra buldum ama 220 kadranlı. aralarındaki farkı bilmediğim için karar veremiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.