Şimdi Ara

Opel Vectra GT mi ? Fiat Marea 2.0 HLX mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
0
Favori
22.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bianconera

quote:

Orjinalden alıntı: dozi17
    Fazla bakma aşık olursun sonra neme lazım

Marea =aşık olunucak bir araba ???? Biraz abartmıyor musun

Aşk abartılmış bir duygudur zaten monşer.

• quote:

Orjinalden alıntı: elegance883

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dozi17
    Fazla bakma aşık olursun sonra neme lazım

Marea =aşık olunucak bir araba ???? Biraz abartmıyor musun

bencede çok abartyor.. dönüpte 2.kez bakmadım şimdiye kadar piyasada o kadar az ki aşık olunyorsa niye alan olmuyor bi çelişki var bu işte

Sen her gördüğüne aşık olurmusun?
    Aşk bu işte,en az bulunana aşık olduk

Herkesin kullandığına aşık olunmaz,o ne hale gelmiştirki

• Benim bir tespitim vardı marea hakkında.Daha doğrusu mareanın tanımı.
    Marea;
    İnsanların almak için dönüp bakmayacağı,almak için oralı bile olmayacağı,ama azıcık şekle şemale girmiş
    olanını görünce iç geçirdiği,onu almanın cesaret gerektirdiği ve kullanıcısının gözünde Fiat ve Tofaşın çok üstünde bir arabadır.
  • Ve eklemek istiyorum.
    DH Fiat Marea kulübü donanım haber içerisindeki en aktif en canlı kulüptür.
    2 büyük toplantı gerçekleştirmiş ve sayısız küçük buluşma yapılmış Türkiyedeki en aktif kulüplerden biridir.
    Üyelerin birbirini tanıma ve görüşme yüzdesine göre Türkiyedeki en başarılı kulüptür

Yine sorun çözme açısından bakılacak olursa yine en iyisirid diyebilirim.Bir sorun en kısa zamanda çözüme kavuşuyor...
    Bu kulüp sayesinde sizin gibi önyargılı bir iki arkadaş hlx gibi bir aygıra kavuştu ve hergece kulaklarımızı çınlatıyorlar diyebilirim...
    Bir o kadarıda dünyanın en sorunsuz motorlarından birini kaputunun altında barındıran 1.6 atmosferik 103 hplik mareaya kavuştular...Bu e3 motor oldukça basit bir enjeksiyon sistemine sahiptir ve arıza yapması neredeyse imkansızdır...
    Yine bu motor dünyadaki lpg ye en iyi adapte olan motorlardan biri olarak kabul edilir.
    110 küsür üyemizden henüz hiç bir motor arızası ile karşılaşan olmadı...İlginç işte olmadı,napalım olsa sizin için iyi olurdu ama olmadı.

• benimde bir tespitim var bizim millet ne arabaya binerse onu kral ilan eder.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elegance883 -- 13 Ekim 2007; 21:19:28 >
  • adam bi konu açmış vectra gt ve marea hlx arasında sen buraya marea nın artılarını donanimi hakkında bilgi falan verecen bende gt hakkında seçim onundur sonuçta
  • quote:

Orjinalden alıntı: elegance883

benimde bir tespitim var bizim millet ne arabaya binerse onu kral ilan eder.....

yanılıyorsun ford ve opel aracımda oldu
    edit:mareayı kral ilan ettiğim yok,sen opelini kral yap rahat ol sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozi17 -- 14 Ekim 2007; 10:05:00 >
  • alacak arkadaş çok fazla birşey belirtmemiş . ne modeli ne hangi motor olduğu vs . hangisi olduğunu bilmeden yazayım eğer temiz bir gt bulabilirsen vectra derim . kendimizde marea var 1.6 . hlxleri çok çok iyi onuda bilirim fakat vectra daha ferah daha iyi yol tutan daha sorunsuz bir araç . son hızlarda kesinlikle mareadan daha stabil bir araç . objektif olabildim diye düşünüyorum
  • Slm arkadaşlar hepinize ilgi ve alakanızdan dolayı ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Bayram dolayısıyla giremedim kusuruma bakmayın. Çok güzel şeyler yazmışsınız beni baya bilgi sahibi ettiniz vede aydınlattınız. Bu iki araba arsında karar kılmak gerçekten çok zor, ikiside kendi sınıfında çok iyi. Henüz bende tam bi karar veremedim ama ikisinden birini kesin alcam. Araba olmadan olmuyo. Ama açık konuşayim marea daha cazip geliyo. İlk başta bunu sölmeden edemicem hızlanırken duyulan o güçlü motor sesi insanı gerçekten büyülüyor. Mesela bide fiyat olarak, GT nin 99 modeliyle HLX in 2002-2003 modeliyle bile fiyatları aynı değil GT yüksek. 3-4 yaşta azda değil şimdi arkadaşlar. Birazda gerçekci olmak istiyorum diyorum yapcam sürat en fazla 170-180 üstü için gereken güvenliğide sahip olmak bana biraz mantıksız geliyo malüm türkiye şarları biliyosunuz, ama mesela, bu sürate bi 20 sn yede çıkmak var bide 25 sn yede çıkmak var bilmiyorum tabi bu sürate kaç saniyede çıkar bu araçlar ama ve işin burası benim için çok önemli. Ben işin aslı araç sollarken hızlı olmak istiyorum bide kalkışlarda ara hızlanmalarda buna dahil tabi. Aradığım şarlarda bunlarda var aslında. Fazla bişey olmasa gerek heralde :) Bilmiyorum arkadaşlar fazla sizin kadar bilgim yok ama kendime göre böle yorum getiriyorum işte.(Laf aramızda çapım kadar konuşuyorum ) umarım desiya ve elegance883 arkadaşlarımın sorularıda cevap bulmuşdur. Neyse arkadaşlar gene yazında konuşalım güzel oluyo, g.üzere diyim artık hepiniz Allah a emanet olun .

• OKYANUS KARDES EYVALLAH ALLAH RAZI OLSUN HANGISINI ALIRSAN AL GENEDE KULUBUMUZE GEL DERIM HEM DERTLERINE CARE BULURSUN HEMDE MUHABBETINI EDERSIN ARADA SIRADA GIR CIK BAK NE VAR NE YOK DIYE HER ZAMAN BEKLERIZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: okyanus1987

Slm arkadaşlar hepinize ilgi ve alakanızdan dolayı ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Bayram dolayısıyla giremedim kusuruma bakmayın. Çok güzel şeyler yazmışsınız beni baya bilgi sahibi ettiniz vede aydınlattınız. Bu iki araba arsında karar kılmak gerçekten çok zor, ikiside kendi sınıfında çok iyi. Henüz bende tam bi karar veremedim ama ikisinden birini kesin alcam. Araba olmadan olmuyo. Ama açık konuşayim marea daha cazip geliyo. İlk başta bunu sölmeden edemicem hızlanırken duyulan o güçlü motor sesi insanı gerçekten büyülüyor. Mesela bide fiyat olarak, GT nin 99 modeliyle HLX in 2002-2003 modeliyle bile fiyatları aynı değil GT yüksek. 3-4 yaşta azda değil şimdi arkadaşlar. Birazda gerçekci olmak istiyorum diyorum yapcam sürat en fazla 170-180 üstü için gereken güvenliğide sahip olmak bana biraz mantıksız geliyo malüm türkiye şarları biliyosunuz, ama mesela, bu sürate bi 20 sn yede çıkmak var bide 25 sn yede çıkmak var bilmiyorum tabi bu sürate kaç saniyede çıkar bu araçlar ama ve işin burası benim için çok önemli. Ben işin aslı araç sollarken hızlı olmak istiyorum bide kalkışlarda ara hızlanmalarda buna dahil tabi. Aradığım şarlarda bunlarda var aslında. Fazla bişey olmasa gerek heralde :) Bilmiyorum arkadaşlar fazla sizin kadar bilgim yok ama kendime göre böle yorum getiriyorum işte.(Laf aramızda çapım kadar konuşuyorum ) umarım desiya ve elegance883 arkadaşlarımın sorularıda cevap bulmuşdur. Neyse arkadaşlar gene yazında konuşalım güzel oluyo, g.üzere diyim artık hepiniz Allah a emanet olun .

SAYIN ARKADAŞIMBİR MAREACI OLRAK VE FANATİK BİR MAREACIYIM AMA OBJEKTİF OLARAK YAKLAŞAYIM DEDİM BU KONUYO MAREANIN BİR VE İKİNCİ VİTESİNDEN ATİKLİK BEKLEME 3. 4 .5 DEN SONRA ALLAH HAK GETİTE BUYRUN DENEYİN BİR YERLERDE İTALYAN AYĞIRININ KİŞNEMESİNİ TUTANA HELAL OLSUN HELEKİ HLX OLURSA TADINDAN YENMEZ AMA KARAR SENİN 46 YAŞINDAYIM İNAN ONLARCA ARABAM OLDU VE SONUNDA MAREADA KARAR KILDIM OPELEDE BİN DİM 98 VE 2001 MODELLERİNE EKEOTEK MOTORLU OLANLARINA AMA İNAN MAREA BANA DAHA HOIŞ GELDİ

• bi kişi saysın şu marea nın özelliklerini donanimi falan ona göre kıyas yapsın siz marea yı yazın bende gt yi yazım seçim yapması kolay olur
  • gt nin fiyatının daha yüksek olması çok doğal
  • MAREA HLX STANDART DONANIM (2001)

Sürücü, yolcu ve yan hava yastıkları, ABS, mekanik aktif gergili ön emniyet kemerleri, otomatik klima, polen filtresi, darbe anında katlanabilen pedallar ve direksiyon kolonu, yangın önleme sistemi (FPS), sürücü koltuğunda elektrikli yükseklik ve bel destek ayarı, deri kaplı direksiyon simidi ve vites kolu, yükseklik ayarlı hidrolik direksiyon, immobilizer, uzaktan kumandalı merkezi kilit, tek dokunuşlu elektrikli ön ve arka camlar, içerden açılabilen bagaj ve depo kapağı, far yükseklik ayarı, üçüncü fren lambası, ön ve arka kafalıkları,direksiyondan kumandalı ve 6 hoparlörlü radyo-teyp, elektrik kumandalı ve ısıtmalı yan aynalar, ön sis farları, 15 inçlik hafif alaşım jantlar, önde ve arkada kol dayanakları ve çift parçalı katlanabilir arka koltuklar

Not: Lütfen imzadaki 2. satırı tıklayınız...

• quote:

Ben olsam azbişey güç farkı için vectrayi marea'ya değişmezdim..Sonuçta birisi opel diğeri Fiat

saçma ve faydası olmayan bi yorum daha kardeşim Fiat denilince aklına doğan şahin geliyoki böyle bi yorum yapıyorsun ne demek biri opel biri fiat o üstün tuttuğun opel bugün dizel motorlarını beğenmediğin aşşaladığın Fiattan alıyor ama sen ne anlarsınki
  • quote:

Orjinalden alıntı: gendarme

MAREA HLX STANDART DONANIM (2001)

Sürücü, yolcu ve yan hava yastıkları, ABS, mekanik aktif gergili ön emniyet kemerleri, otomatik klima, polen filtresi, darbe anında katlanabilen pedallar ve direksiyon kolonu, yangın önleme sistemi (FPS), sürücü koltuğunda elektrikli yükseklik ve bel destek ayarı, deri kaplı direksiyon simidi ve vites kolu, yükseklik ayarlı hidrolik direksiyon, immobilizer, uzaktan kumandalı merkezi kilit, tek dokunuşlu elektrikli ön ve arka camlar, içerden açılabilen bagaj ve depo kapağı, far yükseklik ayarı, üçüncü fren lambası, ön ve arka kafalıkları,direksiyondan kumandalı ve 6 hoparlörlü radyo-teyp, elektrik kumandalı ve ısıtmalı yan aynalar, ön sis farları, 15 inçlik hafif alaşım jantlar, önde ve arkada kol dayanakları ve çift parçalı katlanabilir arka koltuklar

Not: Lütfen imzadaki 2. satırı tıklayınız...

opsiyonel donanımlarda sunruf,deri döşeme,sisfarı yıkama standartta olabilir.
    Ayrıca standart olarak sunulan 155 beygir 5 silindir ve 20 valvde var

Yine büyük bir opsiyon Marea Kulübü.
    Bütün sorunların anında çözüldüğü,büyük bir kaynaşma sıcak bir ev aile dost ortamının mevcut olduğu
    DH Fiat Marea Kulübüopsiyonlar arasında.

• DOZERCIM SENIN YAZDIGIN EN BUYUK OPSIYON SINIRLI SAYIDA DEGILMI KARDESIM. SADECE 110 KISI FAYDALANABILIYOR SANIRSAM. YENIDEN KONTENJAN ACICAKTIN NOLDU ACTINMI.

DAHA YAZMADIGINIZ BIRCOK OZELLIK VAR AMA YAZ YAZ BITMEZKI. NEYSE OPELCI ARKADASTA YAZSIN ONDAN SONRA KALAN EKSIKLIKLERI BEN TAMAMLARIM. AYNI DENK OLACAK SEKILDE YAZARIM. FAZLASINA GERENK YONK.
  • Güç hızlanma performans arıyorsanız bu konuda bir şey demem ama eğer sorunsuzluk arıyorsanız Opel den sonsuza kadar uzak durmalısınız derim eski bir opel kullanıcısı olarak söylüyorum beni mahvetti harcadığımızı kazandık hamdolsun ama geçirdiğim psikolojik travmayı hala atlatamadım Ömrümün sonuna kadar bir daha opel hariç lastik tekerlekli bir araça binmeyeceksiniz deseler emin olun binmem. Bunu da göz önünde tutmakta fayda var bence kazasız sürüşler dilerim
  • OPEL' in yedek parça ve servis gibi konularda daha pahalı olduğunu da unutmamak lazım...
    Bir akrabam , 2003 yılında Vectra GT' nin debriyaj plakasını bitirmişti. 4 sene önce, 500 YTL masraf çıkardı.
    Demek istediğim, kilometreli ve hor kullanılmış bir OPEL , sizi zor durumda bırakabilir.
  • abs, tcs, 4 airbag, yol bilgisayarı, otomatik klima, 150 hp - 196 nm tork,orijinal irmscher bodykit 16 jant ön, yan etekler + bagaj spoileri,headers, dereceli egsantirik, recaro ön koltuklar, spor süspansiyon ön ve arka kafalıkları,direksiyondan kumandalı ve 6 hoparlörlü radyo-teyp, elektrik kumandalı ve ısıtmalı yan aynalar, ön sis farlar, arka sis farları,önde ve arkada kol dayanakları ve çift parçalı katlanabilir arka koltuklar,aktif gergili ön emniyet kemerleri,uzaktan kumandalı merkezi kilit, tek dokunuşlu elektrikli ön ve arka camlar,soğutmalı torpito gözü,ön/arka disk fren,immobilizer,
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.