Şimdi Ara

opel yetkili servis kazığı..... (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
39.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yağ değişimi, tüm filtreler (mazot dahil) değişiyor, balata spreyi ile balataları temizliyorlar, aracın sağına soluna bakıyorlar, cam suyu eksik ise ücreti mukabilinde tamamlıyorlar ha bir de 700 TL civarı bir paranız alınıyor... :D
    garanti bittiyse belki biraz indirim yapabilirler. Eğer özel servise giderseniz tümü orijinal parçalar olmak üzere bu dediklerimi 250-300 lira gibi bir rakama yaptırabilirsiniz...
    Saygılarımla
    quote:

Orijinalden alıntı: sonsuzuncu
    2010 model 1.3 dizel araç. 75.000 km bakımında neler yapılıyor bilen arkadaşlar yardımcı olur musunuz? filtreler dışında
  • quote:

Orijinalden alıntı: ppzrg

yağ değişimi, tüm filtreler (mazot dahil) değişiyor, balata spreyi ile balataları temizliyorlar, aracın sağına soluna bakıyorlar, cam suyu eksik ise ücreti mukabilinde tamamlıyorlar ha bir de 700 TL civarı bir paranız alınıyor... :D
    garanti bittiyse belki biraz indirim yapabilirler. Eğer özel servise giderseniz tümü orijinal parçalar olmak üzere bu dediklerimi 250-300 lira gibi bir rakama yaptırabilirsiniz...
    Saygılarımla
    quote:

Orijinalden alıntı: sonsuzuncu
    2010 model 1.3 dizel araç. 75.000 km bakımında neler yapılıyor bilen arkadaşlar yardımcı olur musunuz? filtreler dışında

özel serviste yaptırıyorum, garantisi bitti zaten. teşekkürler.

• 2010 model opel insignia 2.0 dizel 160 beygir araç sahibiyim...60.000'e kadar olan bakımları(60.000 de dahil) opel yetkili servislerde yaptırdım..Herhangi bir kaza yok çok şükür..Tabiri caizse gözüm gibi baktım..bundan 20 gün önce arıza sinyali verdi, götürdüm yetkili servise baktılar turbo alt hortum delinmiş değişmesi gerekiyo dediler..İndirimle beraber malzeme+işçilik 395 TL ye olur dediler..Götürdüm, başka bir özel serviste malzeme +işçilik 250 TL ye yaptırdım..2 gün öncede birden bire direksiyon ağırlaştı ve inanılmaz bi ses geldi bu sefer mecburen yetkili servise götürdüm(evin yakınında olduğu için) araba gitmiyodu çünkü..Baktılar direksiyon hidrolik yağı boşalmış direksiyon hortumunda kaçak var değişmesi gerekiyo dediler malzeme+işçilik 370 TL(indirim dahil) kabul ettim mecburen şuan yapılıyo..Daha da enteresan olanı bu arızaya bakarken altta şanzıman yağının bulunduğu kutudan yağ sızıntısı var dediler ki gördüm hafif bir sızıntı şanzıman kutusu ve yağı komple değişmesi gerekiyo dediler 295 TL. bununla beraber radyatörden hafif bir su sızması vardı bunun içinde radyatörün komple değişmesi gerekiyo dediler buda 900 TL imiş....Bütün bunların sebebini sordum;yani darbe yok kaza yok acaba kullanımdan mı böyle arıza veriyo diye; kullanılan malzemedeki şansa bağlı olduğunu söylediler..Öncelikle direksiyondaki sorunu halleder halletmez birdaha yetkili servise yaklaşmam mümkün değil...Şanzıman ve radyatördeki sorunu özel serviste halledecem eminim daha ucuza halledecem hallolunca buradan yazacam bilgilerinize arkadaşlar...İkinci bir husus ise şu; Alman teknolojisiyle üretilmiş böyle bir aracın daha 2 yaşında ve 65.000 de iken böyle sorun çıkarması beni tamamen hayal kırıklığına uğrattı..Masraf üstüne masraf!!!

• Bugün (19.11.2012) Opel Astra 2009 Sedan 1.6 Benzin/LPG aracıma 30.000 bakımı yaptırdım. faturam;

GM 5W-30 Motor yağı 4,5 Lt_______73 TL.
    GM 4 Adet Buji__________________36 TL.
    GM Kırmızı Antifriz 3 Lt.___________28 TL.
    Yağ Filtresi_____________________11 TL.
    Hava Filtresi____________________11 TL.
    Polen Filtresi____________________11 TL.
    Rot Balans tekerlerin yer değişimi___35 TL.
    Alt takım, balata kontrol bakım
    ve İşçilik_______________________10 TL
    Hepsinin KDV si__________________39 TL

Toplam________________________255 TL

Yer Sakarya ili YILBAR OTOMOTİV işçilikleri, ilgi alaka ve iş yeri düzeni çok mükemmel iş yeri sahiplerinden Tuncay bey kendisi bizzat ilgilenip işlemlerinizi tamamlıyor. bütün işçilik ve değişimler gözünüzün önünde tek tek yapılıyor. Özel servis olmasına rağmen bölgedeki bütün yetkili servislerden daha büyük ve daha kapsamlı iş yapılıyor. Kocaelide Yetkili servis yaptığım işlemlerden rotbalans ve antifriz hariç 470 Tl ücret istedi.

• Az önce aradım gaziemirdeki Mercanlar otoyu bakım için V kayışın değişmezse 500 TL değişirse 600 TL tutar dediler. 6. Sanayide bulunan bi opel servisini aradım. V kayışı değişmezse 160 değişirse 180 tl dediler .
    Sizce tuhaflık hangisinde. ???
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.