Şimdi Ara

OPEL YILSONU KAMPANYASINI NE ZAMAN BAŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni astra (makyajlı) almak istiyorum . 1.3dizel edition düşünüyorum. en son 46500tl fiyat aldım antalya günlastan beyaz renk için. sizce aralık ayını beklemelimiyim daha da indirim olurmu? satıcı giriş seviyesi olduğu için pekbi indirim olmaz dedi. yeni sedanda ve corsalarda olur dedi. sizce bekleyeyimmi? başka bayilerde edition dizel beyaz için 46500tlden aşağı fiyat alan varmı?

• aynı fiyata aynı araç aynıı renk için anlaştım.bu hafta teslim edecekler :)
  • Fikir sahibi olan kimse yokmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başka bayilerden fiyat alin kücük şehirlerdeki bayiler ile temasa gecin daha altında fiyat alabilirsiniz kampanya olacagını düşünüyorum ben opel genelde belli zamanlarda kampanya yapıyor ama ne zaman olur belli olmaz
  • çok teşekkür ederim ilgin için. antalya günlas bayisi şöyle bir teklifte bulundu bana. kasım bitmeden gelin ön sözleşme yapalım bi miktar kapora verin aralıkta kampanya olursa indirimli fiyattan satışı yapalım. kasımda gel demesinin sebebi aracı aralıkta teslim etmesi içinmiş. aralıkta kampanya başladığında alırsam araç olmayabilir diyor. çoğunlukla büyük şehirlerdeki bayilerle telefonda konuştum hepside dizel edition hb için 46,500tl den aşağı söylemiyorlar. hepside karter koruma, boya-motor koruma, arka park sensörünü hediye ediyor. birde aralıktaki kampanyada edition modeli için çok fazla indirim bekleme dedi üst paketler için biraz daha fazla indirim olabilir dedi ayrıca yeni sedan ve corsa içinde iyi bir indirim olabileceğini tabi üst paketlerde daha çok olacağını söyledi.
  • Merhaba,
    2011 model Opel Astra Classic 3 Ess+Comfort 1.4 90 HP. Easytronic 18.000 k daki aracımı satıyorum. Araç hala garantilidir.
    1 Çocuğum varken arkadan ikizler geliyor, annane derken van tipi araç almak istiyorum. Buna sığamayız artık.

Saygılarımla...

Araç resimlerini en kısa zamanda yükleyeceğim...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-18k-km-de-easytronic-komfor-paketli-astra-classic-3-106870648/detay/

• Merhaba,
    2011 model Opel Astra Classic 3 Ess+Comfort 1.4 90 HP. Easytronic 18.000 k daki aracımı satıyorum. Araç hala garantilidir.
    1 Çocuğum varken arkadan ikizler geliyor, annane derken van tipi araç almak istiyorum. Buna sığamayız artık.

Saygılarımla...

Araç resimlerini en kısa zamanda yükleyeceğim...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-18k-km-de-easytronic-komfor-paketli-astra-classic-3-106870648/detay/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.