|
Bildirim
Ne yapacak , Opel'i bitirme kararına imza atmış
Benim korkum buydu yani PSA'laşma süreci hızlı başladı ve Opel'in kalitesini değiştirip Alman markası imajını da değiştirecekler . Çok müşteri kaybedecekler . Opel'in pastadaki payı VW ve Ford paylaşacak gibi görünüyor. Ford ne kadar Amerikan olsa da Almanların önemli parçası. |
Zafira mpv idi bu bildiğin hafif ticari expert olmuş, Allah belanı versin pejo
|
Eyvah eyvah, opel için batma çanları çalmaya başladı. Zafira gibi harika bir mpv , basit bir hafif ticari olmuş.
Mercedes in vaneoyu bırakıp kangoo çakması citan üretmesi gibi imaj sarsıcı !! |
Opel 157 yıldır Rüsselsheim'li bir Alman şirketi.
|
Doğru soru bu değil.
Astra K rakiplerinden kaliteli mi ? Değil. PSA kötü arabalar mı yapıyor ? Son zamanlarda yaptıkları 308,3008 çok iyi araçlar. Opel çok iyiydide senelerdir neden Türk Futbol A.Ş'leri gibi bir haldeydi ? Avrupa'da bile gözden düşmüş bir firma. Nerede o eski Astra dönemleri. |
Allah cezanı versin psa
Hayalim zafirayı ne hale getirmişsin Allah’ın körleri Allah’ın cinsleri Tiacari araç yapacaksan git başka isim ver Allah’ın dinoları Zafira dediğin araba mpv denildiğinde scenic ile akla ilk gelen eşlilerin bildiği bir modeldir Bu beyinsizler opeli mahvedecek Opel önceden batıyordu şuydu buydu başka İnsignia gs kullanıyorum Opel motorlu olandan Grandland da bu psa motorunu gördüm vazgeçtim insignia tercih etmiştim iyi de yapmışım Opel klasik önyargılı insanların düşündüğü gibi bir araba değil Evet bir Mercedes BMW tabiki değil Ama tapılan vw den geri bir araba değil vw daha iyi yönetildiği için bulunduğu yerde Opel daha çok sanayideki o kaliteli lokanta var ya orası Vw de o döner zinciri varya her yerde olan işte o Opel’in müşterisi daha sadık daha markacıdır vw ise bir dev büyüdü gitti Şu psa işi benim canımı sıktı Saçma sapan çocuk arabası gibi iç mekanlar Bir sonraki insignia yı düşünmek istemiyorum Biri kurtarsın şu vw meraklısı psa nın elinden opeli GM ne güzeldi be Biz yine 0-100 ü kötü Aktarması geriden gelen Ağır opellere razıyız Çaldınız lan opelimizi Merkel seni de Allah bildiği gibi yapsın Ulan Fransız’a bırakılırmı Opel Ulan o marka 2. Dünya savaşında az Alman askeri taşımadı Zafira adını verdikleri kamyonete bak Allah’ım sana geliyorum |
Şah'dı şahbaz olmuş...
|
ellerinde aynısının laciverti olan pejo ve citroen vardı zaten. bir üçüncüye ne gerek vardı madem böyle ilerleyecektiniz
|
opel aslında batık değildi. tasarladıkları araçlar gm tarafından başka markalar adı altında satıldı hep ve opelin bundan kazancı olmadı. ve gm tarafından piyasayla rekabet edebilecek motor şanzıman kullanma imkanı verilmedi. 1.3 cdti ve easytronic şanzımanla değil opel mercedes olsa ne yapabilir ki?
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 9 Ocak 2019; 22:00:42 > |
|
|
|
|