Şimdi Ara

opellerimize hangi marka lpg takıyoruz??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
10.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forumun lpg kısmındaki bu kapalı imalı laflar diğer bölümlerdeki açık beyan yazılarla hiç uyuşmuyor.şikayetvarda 2 marka içinde birkaç şikayet gördüm.

mesele oda değil.siz brc açısından cevaplarınızı en azından pm den ulaştırın ,kararı ben vereyim ok.atikeri iyi bilen biriside pmle cevaplarsa tam bir karşılaştırma yapabilirim daha iyi olur.

aslında emniyet sayısı,malzeme üretim yerleri ve garanti-destek süreleri,servis sayısı,kaç senedir takıldığı ,kaç kez revizyona uğradığı gibi bilgiler ortak sorulardır ve verilecek cevaplar yorumla değişecek şeyler olmayacaktır.böylece alıcı kişi kendi yorumunu kısmen yapacaktır.

aslında ben kendi araba modelimde birisinin uzun süreli kullanım sonucu vereceği referanslara daha çok değer verirdim ve tel den konuşmak isterdim,ancak anlaşılan opel 1.6 vectra b ye lpg takan pek yok buralarda.

quote:

Orjinalden alıntı: faruksevgili

@sayın riven
    Sorduğunuz soruların cevabını vermem burada kawga konusu olur :-(
    Doğruyu siz bulacaksınız bizi izlemeye devam edin derim başka bişii demem :-)
    şikayetimvar.com adresinden cevabınızı bulabilirsiniz :)

• Sn Riven Opel montajları ve kullanıcıları hakkında aşagıdaki link'den yararlanabilirsiniz iyi çalışmalar
    http://www.2a-lpg.com/forum/index.php
  • @_riven_
    Karşılaştırma istediğiniz için cevap vermekten kaçındım . Bu sitede 4 aydır yazıyorum ve 2 defa uzaklaştırma aldım
    3 tane sitede yazmaya ve yardımcı olmaya çalışıyorum (Sizlerden bir beklentim olmamasına rağmen) Tabii müşteride buluyorum kariyerde
    İşimle iştigalim, bu arada akşama kadar insan faktörü !!!
    Kendi sitemde var, eeePersonel faktörü !!! Kısacası akşam oldumu kısa ve öz olmaya çalışıyorum fakat Bu arada ciddi bir konuyu kaçırmayalım Bu net ortamında mimikler görünmediği için kimin ne ciddiyette olduğunuda kestiremiyorsun (Bi arkadaşımın aracı ) diye başlayan cümlelerin arkasından mahkemelik olaylarda çıktı burada.
    Bu ne demek oluyor ! Soruyu soran sizler daha belirgin, anlaşılır ve ciddiyetinizi açıklar cümleler kurarsanız bir okadar sağlam cevaplar alırsınız,Sizi tenzii ederim lütfen alınmayın .Mesai saati içinde beni alttaki imzamdan arayın yada sultan hanımlada görüşebilirsiniz En ince ayrıntısına kadar sizi aydınlatırız. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim Aslında benim (Alttaki imzamda bulunan topiğimde) 2.sayfada bunun açıklamasını yapmıştım bir göz atabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruksevgili -- 15 Nisan 2008; 22:56:15 >

• Kardeş bendeki 2000 cc vectra B.Şehir içinde 220 kuruş 20-30 metrede dur kalk yaparak yol yapıyor.Bugün denedim.lpgnin litresi 1790 kuruş.Gayet memnunum,önemli olan montajı yapan ustadır.

quote:

Orjinalden alıntı: _Riven_

Opeli lpg li pek insan yok anlaşılan. atiker için avrupa yakasında servis önerisi lütfen.

Sn faruksevgili sizin kadar cevap yazan otogazcı yok sanırım.siz brc için eğitim verdiğinize göre bilirsiniz.
    Atiker ile brc arasında malzeme kalitesi ve garantisi,kolay uygulanabilirlik ve emniyet nokta sayısı,yedek parça,servis ağı,markanın kendini geliştirme (arge) becerisi açılarından çıktıklarından buyana değerlendirebilirmisiniz.

buarada gönderdiğiniz servis brc bayisi gibi ancak montajlarında atiker de var.2 si birden mi yapılıyor o serviste.sayfasında çelişki varda.

• Merhaba Sn. _Riven_;

Madem 2 marka arasında kaldınız ve avrupa yakasında iyi bir usta arıyorsunuz, 1 yıldır 9000km'deki GOLF V (son kasa imzamdaki linkten fotoğrafına bakabilirsin) aracıma ATİKER SGİ taktırdım ve 10000km yaptım çook memnunum.
    Size "paran cebinde, ülkemizin euro'su kasasında kalsın" diyeceğim ama sen beni dinleme!
    G.O.P'da ATILIM OTOGAZ var. Gürsel Usta gerçekten işinde titiz birisi ATİKER'in bayiisi olmakla beraber aynı zamanda, 2A BRC bayisidir.. Gidin bir görüşün hangisi kafanıza yatarsa onu taktırın.
    Benzine onca para vermekten biran önce kurtulup, ekonomik gezmenin keyfini sürün

Saygılar selamlar.

quote:

Opeli lpg li pek insan yok anlaşılan. atiker için avrupa yakasında servis önerisi lütfen.

Sn faruksevgili sizin kadar cevap yazan otogazcı yok sanırım.siz brc için eğitim verdiğinize göre bilirsiniz.
    Atiker ile brc arasında malzeme kalitesi ve garantisi,kolay uygulanabilirlik ve emniyet nokta sayısı,yedek parça,servis ağı,markanın kendini geliştirme (arge) becerisi açılarından çıktıklarından buyana değerlendirebilirmisiniz.

buarada gönderdiğiniz servis brc bayisi gibi ancak montajlarında atiker de var.2 si birden mi yapılıyor o serviste.sayfasında çelişki varda.

• OPEL GRUBU ARAÇLARDA EN İYİ SİSTEM ŞÜPHESİZKİ LANDİ RENZO DUR.SON ZAMANLARDA BİLİYOSUNUZ ARAÇ FİRMALARI FABRİKADAN ÇIKŞ LPG Lİ ARAÇ ÜRETİYORLAR.VE LANDİ RENZO MARKADA OPEL FİRMASINA LPG KİTİ VERMEKTEDİR.AYRICA İSTANBUL KÜÇÜK YALIDAKİ OLGUN LPG YE UĞRAYIP BİLGİ ALMANIZI TAVSİYE EDİYORUM.ÇÜNKÜ OLGUN LPG FİRMASI OPELLE ANLAŞMA AŞAMASINDA.YANİ OPEL BAYLERİNDEN ALINAN SIFIR ARAÇLARA LPG MONTAJI YAPILACAK VE GARANTİSİ BOZULMAMIŞ OLACAK.AYRICA BAHSEDİLEN FİRMANIN İNTERNET SİTESİNDEKİ REFERANSLARADA BAKARAK 2007 MODEL VE SON MODEL ARAÇLARADA LANDİ RENZO TAKTIRAN VE MEMNUNİYETİNİ DİLE GETİREN MÜŞTERİLER VAR.DENEMENİZDE FAYDA VAR DERİM.BENCE VAKİT KAYBETMEYİ,N VE LANDİ RENZOYLA HAYATINIZI YAŞAYIN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.G -- 17 Nisan 2008; 9:45:36 >
  • Bende 2006 opel astra h var. Brc sıralı sistem takılı şuan çok memnunum bi sıkıntı yaşamadım.arıza lambası nazar değmesin hiç yanmadı.
    1,75 lgp litre fiatı.64 ytl lik alıyorum sehirler arasında 420km yapıyorum yani km de 152 yakıyor.hızımda 90-130 arası değişiyor.
  • Arkadaşım bizim dediklerimizi anlamıyorsun herhalde.Hangi yabancı firma kendi araçlarına Türk malının montaj yapılmasına izin verir.Sana para kazandırmak istermi hiç.Zaten seni sömürmek için çevirmediği entrikalar kalmıyor.Görmüyormusun elimizdeki pirincin bile yüzde 51 kısmı bir Amerikalı adamın elindeymiş.

quote:

Orjinalden alıntı: O.G

OPEL GRUBU ARAÇLARDA EN İYİ SİSTEM ŞÜPHESİZKİ LANDİ RENZO DUR.SON ZAMANLARDA BİLİYOSUNUZ ARAÇ FİRMALARI FABRİKADAN ÇIKŞ LPG Lİ ARAÇ ÜRETİYORLAR.VE LANDİ RENZO MARKADA OPEL FİRMASINA LPG KİTİ VERMEKTEDİR.AYRICA İSTANBUL KÜÇÜK YALIDAKİ OLGUN LPG YE UĞRAYIP BİLGİ ALMANIZI TAVSİYE EDİYORUM.ÇÜNKÜ OLGUN LPG FİRMASI OPELLE ANLAŞMA AŞAMASINDA.YANİ OPEL BAYLERİNDEN ALINAN SIFIR ARAÇLARA LPG MONTAJI YAPILACAK VE GARANTİSİ BOZULMAMIŞ OLACAK.AYRICA BAHSEDİLEN FİRMANIN İNTERNET SİTESİNDEKİ REFERANSLARADA BAKARAK 2007 MODEL VE SON MODEL ARAÇLARADA LANDİ RENZO TAKTIRAN VE MEMNUNİYETİNİ DİLE GETİREN MÜŞTERİLER VAR.DENEMENİZDE FAYDA VAR DERİM.BENCE VAKİT KAYBETMEYİ,N VE LANDİ RENZOYLA HAYATINIZI YAŞAYIN.

• 2 markayı da takması çok iyi.eğer dürüst konuşursa teknik farklılığı en iyi o bilir.
    parası fazla olana göre konuşmaz umarım.bu arada Atiker bayisi Şafak otogazın forumda bölümü var.montaj konusunda iddialı gözüküyor,alternatif yer olabilir diye düşünüyorum.bu hafta sonu bu işi bitireceğim hayırlısıysa.

umarım şehir içini 370 lerden 200 ykrş lara indirebilirim.$ yakıyoruz resmen.mazotlu araba bile düşündüm zamanında ancak oda fazla artık.zaten az kullanıyorum aracı.bide pahalı yakıttan dolayı 5-10 sene içinde bio yakıt-elektrikli arabalara piyasa er geç geçecek diye düşünüyorum.arabaya fazla para vermek bu zamanda mantıklı gelmiyor.lpg ile o zamana kadar idare etmek en iyisi.

umarım bu ek donanım 11 yıllık bir araca can sıkıcı sorunlar eklemez.kapalı otopark izni şuan en can sıkıcı sorunlardan biri gibi duruyor.

quote:

Orjinalden alıntı: thall

Merhaba Sn. _Riven_;

Madem 2 marka arasında kaldınız ve avrupa yakasında iyi bir usta arıyorsunuz, 1 yıldır 9000km'deki GOLF V (son kasa imzamdaki linkten fotoğrafına bakabilirsin) aracıma ATİKER SGİ taktırdım ve 10000km yaptım çook memnunum.
    Size "paran cebinde, ülkemizin euro'su kasasında kalsın" diyeceğim ama sen beni dinleme!
    G.O.P'da ATILIM OTOGAZ var. Gürsel Usta gerçekten işinde titiz birisi ATİKER'in bayiisi olmakla beraber aynı zamanda, 2A BRC bayisidir.. Gidin bir görüşün hangisi kafanıza yatarsa onu taktırın.
    Benzine onca para vermekten biran önce kurtulup, ekonomik gezmenin keyfini sürün

Saygılar selamlar.

quote:

• bu konuda nedense başımızdakiler pek cömertler.sattıkları değerler vatandaşın cebine yada ülkenin borcunu azaltmaya gitse anlarım.asker bankası diye bilinen oyak bile ingilizlere gitti.valla günümüzde ekonomi sayesinde ülkeler borusunu istediği gibi öttürmekte.Bu gidiş çok can sıkıcı.ne ekersen onu biçersin.Allah sonumuzu iyi etsin..

quote:

Orjinalden alıntı: Okifi

Arkadaşım bizim dediklerimizi anlamıyorsun herhalde.Hangi yabancı firma kendi araçlarına Türk malının montaj yapılmasına izin verir.Sana para kazandırmak istermi hiç.Zaten seni sömürmek için çevirmediği entrikalar kalmıyor.Görmüyormusun elimizdeki pirincin bile yüzde 51 kısmı bir Amerikalı adamın elindeymiş.

• Slm.
    2000 Model 1.6 Vecra sahibiyim. Arabamda Zavoli marka sıralı sistem var. Şehirler arası 90-120 km. hızlar arasında seyredersem 100 km.de ortalama 7,5 litre LPG yakıyor. Benzinle LPG arasında güç farkı yok (en azından hissettirmiyor.) Hangi yakıt türü ile gittiğini ancak göstergeye bakarak anlayabilirsin.
    Tamsiyem çok iyi bir usta bulup montajı ona yaptırman.

quote:

Orjinalden alıntı: CegerXun

Arkadaşlar bende opel astra 2001 elegance var. lpg taktırmayı düşünüyorum ama hangi markayı takmam gerektiğini bilmiyorum.

opellerde tercih ve tavsiye edilen lpg markası hangisi?

herkes opelinde kullandığı lpg markasını, kaç yaktığını ve memnuniyet derecesini söylerse biz lpg taktırmayı düşünen opelciler için iyi olur.

• 98 model opel vectra 2.5 cdx aracıma tartarini marka sistem taktırdım 1 sene oldu bi sorun yaşamadım 170 hp den hiç kayıp yaşamadım hatta artış var bile diyebilirim
  • Opel Astra G Sedan 2001 model aracıma Atiker taktırdım. 38 Lt gaz ile doluyor simit deposu. Dolu depo ile sürekli şehir içi ortalama kaç km yapmalıyım ki ekonomik olsun? Ona göre ayar yaptırmak istiyorum...
  • 1998 model opel vectra 1.6 gl aracımda 15 ay önce taktırdığım kme marka sıralı sistem var memnunum.
  • kaliteli bir montaj ve ustalıkla atikeri tavsiye ederim
  • TÜM OPEL KULLANICILARINA MÜJDE 20-01-2009 TARİHİ İTİBARİ İLE OPEL İLE LANDİRENZO ARASINDA RESMİ ANLAŞMA İMZALANMIŞ OLUP ARTIK SIFIR KM ARAÇLARINIZDA DAHİ GARNTİ KAPSAMINI BOZMADAN LPG DÖNÜŞÜMÜ YAPTIRABİLECEKSİNİZ.TABİ LANDİ RENZO MARKA VE OLGUN GRUP BAYİLERİNDEN YAPTIRMAK KOŞULU İLE.
    SAYGILARIMLA.
  • Neredeyse 1 yıllık konu tekrar açılmış.Türk malı bir kiti opel tercih etmiş olsaydı,yarın mutlaka avrupa birliğine girmiş olurduk.
  • Hocam hayırlı olsun.
    quote:

Orjinalden alıntı: ac öncel

TÜM OPEL KULLANICILARINA MÜJDE 20-01-2009 TARİHİ İTİBARİ İLE OPEL İLE LANDİRENZO ARASINDA RESMİ ANLAŞMA İMZALANMIŞ OLUP ARTIK SIFIR KM ARAÇLARINIZDA DAHİ GARNTİ KAPSAMINI BOZMADAN LPG DÖNÜŞÜMÜ YAPTIRABİLECEKSİNİZ.TABİ LANDİ RENZO MARKA VE OLGUN GRUP BAYİLERİNDEN YAPTIRMAK KOŞULU İLE.
    SAYGILARIMLA.
  • Bende 2000 model opel corsa gls 16V var. 115000 km de. LPG taktırmak istiyorum ankarada. taktırmam faydalı olur mu kilometresi de yuksek arabanın bi zararı olur mu? tavsiye edebileceginiz bir yer var mı?
  • bence faydası olacak bende 99 corsa siwing 1.2 brc taktırdım mavidenizlerden arabadan inmiyorum km 110 yakıyorum ,şiddetle tavsiye ederim tabiki BRC marka olanını
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.