Şimdi Ara

open broadcast software siyah ekran sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
49.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler merhaba, oyun videosu çekmek için birde bu programı denim dedim fakat görüntüyü bozuk çekiyor. Bunun bir ayarı varmı yoksa böyle mi ?
  • Merhaba, konuyu hortlattığım için üzgünüm ama arama motorlarından buraya ulaşanlar için çözümü yazayım;

%appdata%\OBS\global.ini dosyasını çalıştıra yazın ve açılan dosya da [video]'nun altında Adapter=2 yazan yeri 0 yapın düzelir. Bu arada ekran yakalama sorunu bu yöntemle çözülmedi, sadece Oyun yakalamayı test ettim ve çalışıyor.
  • s.a arkadaslar

samsung dizüstü
    windows 7
    nvidia geforce gt 520mx serisi ekran kartı
    4 gb ram
    OBS-Studio-21.1.2 sürümü programında
    1-oyun yakalamada siyah ekran sorunu var
    2-oyunu oyun yakalama icindeki pencere ile yakala ayarın ile yapmayı denedim ama hala siyah ekran gösteriyor
    oyunu görmüyor yada baska bi sorun var yardımcı olabilcek varmı ( oyun adı zula kayıt yapayım dedim ama bi bu oyunu siyah ekran gösteriyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragon93 -- 10 Haziran 2018; 21:25:12 >
  • Çoğu kişide bende işe yaramadı gibi şeyleri mutlaka duyarsınız sebebi ise
    Çözemezsiniz OBS sorunlu bir program bunun nedeni de Visual studio C++ ile uyumlu olmadan çalışmaması güncel C++ kurduğunuz zaman hem donanım hem yazılımsal uyumlu olması gerekiyor.

OBS Studio Siyah Ekran Sorununun Kesin Çözümü Budur. 9-01-2020
    Ümit POLATyoutube
    OBS Studio Siyah Ekran Sorununun Çözümü 9-01-2020
    https://www.youtube.com/watch?v=IgCsUenhGao

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adkumikli -- 25 Ocak 2020; 12:11:35 >

• Arkadaşlar ben kesin sorunun çözümünü buldum
    ay.link
    - izle, indir, oku
    https://ay.link/o1tUZ

Bu sayfada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayıbogan07 -- 10 Ağustos 2020; 20:8:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.