Merhaba 11 ay daha kullanımı olan hesabımı satıyorum bilginiz olsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Open English Premium Üyelik Devri (2. sayfa)
-
-
Merhaba bende 11 ay daha kullanımı olan hesabımı satıyorum bilginiz olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba, Hesabınız premium mudur? ve devir işlemi benim mail ime yapılabiliyor mu yoksa sizin mail iniz üzerinden mi kullanmak zorundayım?
-
Merhaba hesabım standart paket 11 ay kullanımı var ve teslim yapılırken sizin mail ve telefonunuz tanımlanıyor Oprn English tarafından
Open english premium üyelik devretmek isteyenler bana yazabilir mi?
open english premium yada standart paket satmak isteyenler benimle iletişim kurabilir 05549997248 ACİL!
-
Merhaba
subat 2024 sonuna kadar gecerli olan premium hesabımı iş yogunlugundan dolayı devredeceğim
Almak isteyenler yazsın lütfen
Merhaba 27/06/2024 tarihinde üyeligim sona eriyor. standart paket 11 aylık üyeligimi yogunluktan dolayı devr etmem gerekiyor. İlgilenenler özelden yazabilir.
-
Open english premium üyelik devretmek isteyenler bana yazabilir mi ?05548901149 ACİL!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
merhaba satıldı mı
-
Merhaba henüz satılmadı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Open english hesabınız alınır. WhatsApp tan ulaşınız 0554 891 0233
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
SATILDI
Open english premium üyelik aldım 2 gün önce. 2. hakkı boşta.
Almak isteyen varsa ulaşabilir bana. 23820 TL ye aldım , yarısını istiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercana81 -- 1 Aralık 2023; 1:4:51 > -
SATILDI
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeMiVaR -- 16 Eylül 2023; 10:7:46 >
Merhaba 10 Temmuz 2024'e kadar kullanımı olan premium Open English aboneliğimi satıyorum, işten fırsat bulup hiç değerlendiremiyorum.16.000 tl. İlgilenenler özelden ulaşabilirler. Ayrıca telegram Qr aşağıdadır.
SATILMIŞTIR.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyadaab -- 10 Eylül 2023; 21:7:21 > -
Satıldı mi
Temmuz 2024 e kadar devam eden standart open english kursumu devretmek istiyorum. Ilgilenen kişiler tugcem4161@gmail.com adresinden ulaşabilirler fiyat 12000 tl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X