Arkadaşlar bilgisayarımda Wolfentein oyununu çalıştırdığım zaman görüntü kayıp oluyo ve bana bu uyarıyı veriyor.
GLW_StartOpenGL() - could not load openGL subsystem
Gibisinden bir konsol içerisinde uyarı veriyor bunu nasıl çözebilirim ? Konu açmadan önce araştırdığımdawww.3dfx.com adresinden opengl driverlarını indirmem gerektiğini öğrendim fakat böyle bir site yok. Hem ulaşsam bile indireceğim opengl driverları ekran kartından ekran kartına göre değişebilirmi ?
Bu sorun , ekran kartının özelliklerine bakarak belki çözülebilir. Birçok ekran kartında OPENGL MODE yada DİRECT-X mode gibi ayarlar mevcut.
Masaüstünde iken, sağ tıklayın. ÖZELLİKLER > AYARLAR > GELİŞMİŞ
opengl dirverları zaten otomatik olarak yüklenir, ayrtene yüklemeye gerek yoktur, problem ekran kartı ile oyunun uyumsuzluğundan kaynaklanıyor sanırım. ekran kartının markası ne?
Ekran kartı güncellmesini yapın, kartınızı yazın driverını bulayım
Radeon 9200 Pro Family Ayrıca sağ tıklayıp özelliklere geldiğim zaman gelişmişte bunun için mevcut bir ayar göremiyorum. Ekran kartı sürücülerini güncellesem veya silip yeniden yüklesem. Düzelirmi diye şüpheliyim ama şimdi indiriyorum bu ekran kartını umarım düzelir. Eğer başka çözümleriniz varsa memnun olurum.
ATI Catalystin son sürümünü yüklemeni öneririm..
Evet dediğinizi indiriyorum şu anda
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme