Şimdi Ara

Open Office ve Star Office ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Microsoft Office' e alternatif olarak piyasada kullanılan bu iki yazılım hakkında bilgisi ve yorumu olan arkadaslar var mıdır ?

Open office tamamen ücretsiz bir yazılım diye biliyorum ve su anda deneme amaclı bilgisayarıma kurdum. avantaj ve dezavantajları nelerdir?
    Bu yazılımın iş yerinde kullanılacağını ve lisans mevzusunun çok önemli oldugunu da belirteyim

Aynı sekilde star office de bir alternatif gibi görunuyor. Pek arastırma yapmadım ama duyumlarıma göre tek kullanıcı lisansı için 25 $ gibi bir ücret talep ediliyormuş. Bu da microsoft' un office yazılımlarına göre cok cok düşük bir ücret. Ama star office ile hic tanısma fırsatım olmadı . Lütfen yorumlarınızı alabilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARdaQue -- 5 Temmuz 2005, 11:04:18 >

• Yaw haklısın ama MSoffice var elimizde ve kullanıyoz. Nasıl kullandığımız malum.

Ülkemizdeki gayri safii milli hasıladan kişi başına düşen geliri ve bireyler üzerindeki vergi yükü adaletsizliğini düşündüğümüz zaman korsanı sonuna kadar desteklemekten başka bişey gelmiyor elimizden.

Asgari ücretle ve ek iş yaparak geçinmeye çalışıyo insanlar bu ülkede. Bi de ofis parası mı versinler.

Biraz bitimiz kanlansın sonra düşünürüz bencem bunları.
  • MS office
  • Bende Open Office kullaniyorum turkce destegide var herhalgi bir sorununu gormedim sadece ilk acilisi yavas
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.