|
Bildirim
vs code u aç .. programı yaz. şu sorumun cevabı için interneti tara.. x konuyu internetten araştır öğren.. vs vs hiç bir şey yapamıyor. merhaba ben xxx diyorum, biraz yazıştıktan sonra benim adım ne deyince onu bile bilmiyor. hesap makinesinden hallice yapay zeka veriyorlar bize. kendilerine sakladıkları ile bize verdikleri arasında uçurum var. openai bile ticari şirket oldu. adı umut taşıyor ama içeriği corporation.
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeniorGrandMaster -- 24 Ocak 2025; 9:3:35 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Benim düzenimi yürütemeyen programın zekası olamaz. Gerçek YZ istiyorum. Aynı benim gibi düşünüp, uğraşımı benden alsın. Şuan indirilen dosyaları etiketleyip, düzenleyip, taşıyıp, klasörlendiremiyor araçlar. Bu daha en basit isteğim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Anthropic güzel gelişiyor gerçekten. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
"CAPTCHA’ları çözmek ve oturum açmak gibi işlemlerde de Operator, kontrolü size bırakıyor." Bir an "Robot musun, insan mısın?" testini de kendisi yapacak diye korktum yalan yok. |
Google da destek veriyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
zaten o "uğraşınızı" ve daha fazlasını elinizden aldığında, yani gerçek yapay zeka kullanıma açıldığında muhtemelen işsizlik hızla artıyor olacak. faydacı olmak isteyişinizi anlıyorum ama ileriyi görememek hepimizi aciz bırakacak. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |