bende aynı hatayı alıyorum 17'' monitor. openGL. 1024x768. 32Bit. Yapıyorum fakat windows engelliyor programı kapatıyor? Ekran kartı mu sorun acaba? Şu :NVIDIA GeForce FX 5200 (Microsoft Corporation - WDDM)
Cevap bekliyorum Tşkler...
cs nin kurulu olduğu dizine git orada sXe Injected adlı metin dosyasını bul orada Graphic Mode yazısını bul sonra o yazının sonundakini sil ve oraya OpenGL yaz ve çıkış yap kaydet de oyuna gir gene hata verin ama opengl olarak oynayabilirsin
ya kardeş dediğin yerlerden hiçbirinde ekran kartını bulamadım.. bilgisayarım/özellikller de de bulamadım, çalıltırdan da :((((
alpo821 kardeş senin dediğin metin belgesini buldumda (sxe injekted) ama metinin içinde graphic mode yazısını bulamadım :(((((
quote:
Orijinalden alıntı: :Fatih:
Ekran kartın Opengl yi desteklemiyor olabilir.ekran kartının markasını ve modelini yazarsan yapabiliriz birşeyler..
Adam son noktayı koymuş daha yoruma gerek yok.
ya arkadaşım bende aynı hatayı alıyorum Ekran kartı markam ATI Mobility Radeon HD 5470
quote:
Orijinalden alıntı: alpo821
cs nin kurulu olduğu dizine git orada sXe Injected adlı metin dosyasını bul orada Graphic Mode yazısını bul sonra o yazının sonundakini sil ve oraya OpenGL yaz ve çıkış yap kaydet de oyuna gir gene hata verin ama opengl olarak oynayabilirsin
öyle bir klasör yok
bende cs 1.6 oynuorum ve software hatası verior nasıl yapacagımı bilmiorum bana yardım edin. :(( ekran kartım: mobil entel express yonga küme ailesi 32 bit windows 7
Arkadaşlar Ben Counter Strike 1.6 Oyuncusuyum. Bilgisayar Sürümüm Windows 7 Home Premium. Fakat Görüntüm Software Olduğundan Hiç bir şey yapamıyorum. OpenGL yapmak istiyorum. En az 500 sayfa sorun yazdım fakat cevap alamadım. aldığım cevaplardan da yola çıktım ama yine de OpenGL yapamadım.. Lütfen Yardım Edin ! Ekran Kartı Özelliklerim --------
Ad: ATI Radeon HD 4650 DAC türü: Internal DAC (400Hz) Monitör: Genel PnP Monitör Görüntü: 1.19CSPR Çözünürlük: 1440 x 900 (32 bit) (60Hz)
quote:
Orijinalden alıntı: namahrem987
Arkadaşlar Ben Counter Strike 1.6 Oyuncusuyum. Bilgisayar Sürümüm Windows 7 Home Premium. Fakat Görüntüm Software Olduğundan Hiç bir şey yapamıyorum. OpenGL yapmak istiyorum. En az 500 sayfa sorun yazdım fakat cevap alamadım. aldığım cevaplardan da yola çıktım ama yine de OpenGL yapamadım.. Lütfen Yardım Edin ! Ekran Kartı Özelliklerim --------
Ad: ATI Radeon HD 4650 DAC türü: Internal DAC (400Hz) Monitör: Genel PnP Monitör Görüntü: 1.19CSPR Çözünürlük: 1440 x 900 (32 bit) (60Hz)
Ekran kartınızı ve Directx yazılımını güncellerseniz sorun kalmaz diye düşünüyorum.
Güncellemek İçin Ne yapmam gerekir ben fazla bilgisayarla bu konularda fazla tecrübem yok da bana yardım edermisiniz ?
vay hileci vay vay wall cu vay hileler open gl olmadan çalışmıyor
Arkadaşlar Banada Bi yardım Edin Ben size Bilgileri veriyorum Lenova İşletim sistemi: windows 7 starter 32 bit (6,1 yapı 7600) Sistem Modeli:4151/200 İşlemci:Pentium(R) Dual-Core CPU T4200 @ 2.00 GHz (2 CPus) Bellek:3072MB RAM Directx 11
Arkadaşlar ATI radeon 1300/1500 ekran kartı yanında ek olarak 1 gb lık ekran kartı ilaveten kullanıyorum. cs 1.5 oynamaya çalışırken video modu hatasını veryor oyuna giremiyorum. işletim sistemi xp 32 bit yardımcı olursanız sevinirim
Mehmet benimde aynısı oluyor ama ekran kartımın son driverini indirdim zaten istersen yhazayım ekran kartım
NVİDİA GeForce FX 5200
Bnde Cs 1.6 Oynuyorum Ama Options tan ayarları opengl yapıyorum ama tekrar software kalıyor. ekran kartımm böle Realtek RTL8168/8111 LÜTFEN HEMEN CEVAP VERİN ...
Arkadaşlar Ben driver robot yükledim ve çalıştı size de tavsiye ederim Sırf bunu size demek için forume kaydoldum vinxp'de kesin çalışır vin7'de ise sadece starter'da çalışmaz vin7 starterlar için ekran kartının yeni ubdatesini yükle ben yükledim ve rahatça oynadım
Eğer Driver Robotu yüklediyseniz ama anlayamadıysanız bu video size yardımcı olur