Opera 11.01 ı bilgisayarıma kurarken non 7-zip archive hatası aldım. Bunun üzerine donanım haberden baktım ve arkadaşlar pc ne 7-zip kur ve dosyayı tekrar indir demişler. Bende aynılarını yaptım ama hala setup dosyasına tıkladığım zaman aynı hatayı alıyorum. Bunun sebebi nedir?
Pc windows 8 - Opera 11.01 ı kendi sitesinden windows ile uyumlu olanı indirdim Aklıma şu soru geldi 11.01 çıktığı zaman windows 8 yoktu ya acaba ondan mı oldu diye düşündüm ama çok saçma bir durum eğer bundan dolayı kaynaklanıyorsa
Setup dosyasına sağ tıkla buraya çıkar diyorum 7-zip kullanarak ama o zmn da hata veriyor.
Çok gerekli bir program benim için hayatımı kolaylaştırması için acil yardım istiyorum siz saygı değer forumdaşlardan
Yüklemek istedğin versiyon eski bir sürüm onun yerine 12.16.1860 yada en yeni versiyon olan 18.0.1284.63 sürümlerinden birini kullanırsan senin için daha sağlıklı olur. NOT: En yeni versiyon olan sürüm Google Chromium tabanlıdır. Eski versiyonun hem 32-biti hemde 64-bit versiyonları vardır.
Üstat zaten bilgisayarımda en son sürüm yüklü sorun yok onda şimdilik :) Bana lazım olan 11.01 versiyonu yoksa en yeni versiyon 18.0 sürümünde bir iki program konusunda uyuşmazlık ve kısayol konunda kendi yapılandırmam gerekiyor. Ama malesef 11.01 belirttiğim sorunlara rağmen yükleyemedim.
Peki 18.0 da kendi kısayol yapılanmanı yapabiliryor musun? Ben baya bir kurcaladım da anca kendi kısayol yapısını bulabildim?
Ayrıca teşekkür ederim alakan için.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme