arkadaşlar bu en kullanışlı web tarayıcısı olarak lanse edilen programı kulaanlar görüş bildirsin sizce nasıl ben kullanmadım hiç görüşlerinzi paylaşırsanız sevinirim
kesinlikle 1 numara. tartışmaya bile gerek yok. en önemli artısı güvenlik yüzde 100 deymiş. diğerlerinde eksiklikler varmış.
quote:
Orijinalden alıntı: maydemir52
kesinlikle 1 numara. tartışmaya bile gerek yok. en önemli artısı güvenlik yüzde 100 deymiş. diğerlerinde eksiklikler varmış.
Hızlı erişim olayı var benim çok hoşuma gidiyor diğerlerine nazaran biraz daha iyi tavsiye ederim
quote:
Orijinalden alıntı: ttbarracuda
Hızlı erişim olayı var benim çok hoşuma gidiyor diğerlerine nazaran biraz daha iyi tavsiye ederim
Alıntıları Göster
çok güzel bende yeni kullanmaya başladım gayet güzel geri ve ileri gidişlerde explorer a göre çok hızlı..ben çok beğendim..
quote:
Orijinalden alıntı: rapperist
çok güzel bende yeni kullanmaya başladım gayet güzel geri ve ileri gidişlerde explorer a göre çok hızlı..ben çok beğendim..
Alıntıları Göster
operayı 6.0 dan beri kullanıyorum o zamanla ücretliydi ama kullanıyordum hala kullnıyorum bir ie sonra opera kullanın farkı görün
quote:
Orijinalden alıntı: EstrEmO
operayı 6.0 dan beri kullanıyorum o zamanla ücretliydi ama kullanıyordum hala kullnıyorum bir ie sonra opera kullanın farkı görün
Alıntıları Göster
Arkadaşlar bişey sorucam,bende hem explorer hem firefox var.Opera'yı da yüklesem bilgisayarıma üçü birden stabil çalışır mı?
quote:
Orijinalden alıntı: retrotime
Arkadaşlar bişey sorucam,bende hem explorer hem firefox var.Opera'yı da yüklesem bilgisayarıma üçü birden stabil çalışır mı?
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: retrotime
3 üde yüklü sorun olmaz sadece hangisini default olarak kullancaksan onu seçersin.
quote:
Orijinalden alıntı: EstrEmO
quote:
3 üde yüklü sorun olmaz sadece hangisini default olarak kullancaksan onu seçersin.
Alıntıları Göster
ok teşekkürler
quote:
ok teşekkürler
Alıntıları Göster
Peki sizce firefox mu daha iyi opera mı _?
quote:
Orijinalden alıntı: nieaufgabe
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: nieaufgabe
Opera
bende operayı kullanıyorum vazgecemem
quote:
Orijinalden alıntı: 3310
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
1 senedir kullanıyom hiç bir problem yasamadım
quote:
Alıntıları Göster
quote:
bende çalışıyor
opera 1 numara firefox da güzel ama opera bir başka
quote:
Orijinalden alıntı: 3310
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Kardeş hangi eklentiler çok kullanışlı firefoxta söleseniz de denesem??Opera kullanıyorum çok memnunum ama firefoxu meşhur yapan eklentileri çok merak ediyorum açıkçası.
quote:
Orjinalden alıntı: 3310
quote:
işte o ne beklediğine göre değişir. bende firefox ve opera yüklü ama firefox kullanıyorum sebebi eklentiler ile tarayıcıyı isteğime göre uyarlayabilmem
quote:
Orijinalden alıntı: enoman
Kardeş hangi eklentiler çok kullanışlı firefoxta söleseniz de denesem??Opera kullanıyorum çok memnunum ama firefoxu meşhur yapan eklentileri çok merak ediyorum açıkçası.
quote:
quote:
işte o ne beklediğine göre değişir. bende firefox ve opera yüklü ama firefox kullanıyorum sebebi eklentiler ile tarayıcıyı isteğime göre uyarlayabilmem
Alıntıları Göster
ben de uzun zamandır opera kullanıyorum..ancak son zamanlarda bazı sitelerde sorun çıkarıyor..örneğin milliyet gazetesinin şu en baştaki numaralı haber kısmı..işte orda çalışmamıştı..ie de denemiştim ben de ,olmuştu..sonra mynet te de bi sorunlar yaşadığımı hatırlıyorum bunun gibi..karakterleri bi garip gösteriyor orda da zaman zaman,keyfine göre yani..tabi bunların nedeni nedir bilmiyorum..ie de açılıp operada sorun çıkarıyorsa operadan kaynaklanıyor gibime geliyor sadece..ancak buna rağmen operayı kullanmayı seviyorum ..pop-up ları çok iyi engelliyor...dizaynı iyi pratik bir tarafı var ..widgetlarını da seviyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: kalimero
ben de uzun zamandır opera kullanıyorum..ancak son zamanlarda bazı sitelerde sorun çıkarıyor..örneğin milliyet gazetesinin şu en baştaki numaralı haber kısmı..işte orda çalışmamıştı..ie de denemiştim ben de ,olmuştu..sonra mynet te de bi sorunlar yaşadığımı hatırlıyorum bunun gibi..karakterleri bi garip gösteriyor orda da zaman zaman,keyfine göre yani..tabi bunların nedeni nedir bilmiyorum..ie de açılıp operada sorun çıkarıyorsa operadan kaynaklanıyor gibime geliyor sadece..ancak buna rağmen operayı kullanmayı seviyorum ..pop-up ları çok iyi engelliyor...dizaynı iyi pratik bir tarafı var ..widgetlarını da seviyorum.
Alıntıları Göster
forever opera
quote:
Orijinalden alıntı: enoman
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Orjinalden alıntı: enoman
Benim için en önemli eklentisi "UnPlug".Sadece Youtube'dan değil,bütün flash video paylaşımı yapan sitelerden videoları tek tıkla indiriyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: enoman
Benim için en önemli eklentisi "UnPlug".Sadece Youtube'dan değil,bütün flash video paylaşımı yapan sitelerden videoları tek tıkla indiriyorum...
Alıntıları Göster
quote:
Alıntıları Göster
opera her zaman en iyisi
quote:
Orijinalden alıntı: ruf
opera her zaman en iyisi
Alıntıları Göster
1 senedir maxhton kullanıyordum. 2 hafta once opera ya geçtim. tek kelimeyle muhtesem. 4/4 luk diyebilirim. hızım 256. opera kullanmaya baslayınca, sanki 512 ye çıktı gibi hissettim. o kadar hızlı açıyor sayfaları. donanimhaber sitesinde de diğer browserlar kadar kasılma yapmıyor.