Şimdi Ara

Opera 9.2.1 kulanıcılarına

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu en kullanışlı web tarayıcısı olarak lanse edilen programı kulaanlar görüş bildirsin sizce nasıl ben kullanmadım hiç görüşlerinzi paylaşırsanız sevinirim

• kesinlikle 1 numara. tartışmaya bile gerek yok. en önemli artısı güvenlik yüzde 100 deymiş. diğerlerinde eksiklikler varmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maydemir52

kesinlikle 1 numara. tartışmaya bile gerek yok. en önemli artısı güvenlik yüzde 100 deymiş. diğerlerinde eksiklikler varmış.
    Hızlı erişim olayı var benim çok hoşuma gidiyor diğerlerine nazaran biraz daha iyi tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttbarracuda

Hızlı erişim olayı var benim çok hoşuma gidiyor diğerlerine nazaran biraz daha iyi tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    çok güzel bende yeni kullanmaya başladım gayet güzel geri ve ileri gidişlerde explorer a göre çok hızlı..ben çok beğendim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapperist

çok güzel bende yeni kullanmaya başladım gayet güzel geri ve ileri gidişlerde explorer a göre çok hızlı..ben çok beğendim..

Alıntıları Göster
    operayı 6.0 dan beri kullanıyorum o zamanla ücretliydi ama kullanıyordum hala kullnıyorum bir ie sonra opera kullanın farkı görün
  • quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO

operayı 6.0 dan beri kullanıyorum o zamanla ücretliydi ama kullanıyordum hala kullnıyorum bir ie sonra opera kullanın farkı görün

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bişey sorucam,bende hem explorer hem firefox var.Opera'yı da yüklesem bilgisayarıma üçü birden stabil çalışır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: retrotime

Arkadaşlar bişey sorucam,bende hem explorer hem firefox var.Opera'yı da yüklesem bilgisayarıma üçü birden stabil çalışır mı?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: retrotime

3 üde yüklü sorun olmaz sadece hangisini default olarak kullancaksan onu seçersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO

quote:

3 üde yüklü sorun olmaz sadece hangisini default olarak kullancaksan onu seçersin.

Alıntıları Göster
    ok teşekkürler

• quote:

ok teşekkürler

Alıntıları Göster
    Peki sizce firefox mu daha iyi opera mı _?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nieaufgabe

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nieaufgabe

Opera
  • bende operayı kullanıyorum vazgecemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3310

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    1 senedir kullanıyom hiç bir problem yasamadım
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

bende çalışıyor

opera 1 numara
    firefox da güzel ama opera bir başka

• quote:

Orijinalden alıntı: 3310

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Kardeş hangi eklentiler çok kullanışlı firefoxta söleseniz de denesem??Opera kullanıyorum çok memnunum ama firefoxu meşhur yapan eklentileri çok merak ediyorum açıkçası.
    quote:

Orjinalden alıntı: 3310

quote:

işte o ne beklediğine göre değişir. bende firefox ve opera yüklü ama firefox kullanıyorum
    sebebi eklentiler ile tarayıcıyı isteğime göre uyarlayabilmem

• quote:

Orijinalden alıntı: enoman

Kardeş hangi eklentiler çok kullanışlı firefoxta söleseniz de denesem??Opera kullanıyorum çok memnunum ama firefoxu meşhur yapan eklentileri çok merak ediyorum açıkçası.
    quote:

quote:

işte o ne beklediğine göre değişir. bende firefox ve opera yüklü ama firefox kullanıyorum

Alıntıları Göster
    ben de uzun zamandır opera kullanıyorum..ancak son zamanlarda bazı sitelerde sorun çıkarıyor..örneğin milliyet gazetesinin şu en baştaki numaralı haber kısmı..işte orda çalışmamıştı..ie de denemiştim ben de ,olmuştu..sonra mynet te de bi sorunlar yaşadığımı hatırlıyorum bunun gibi..karakterleri bi garip gösteriyor orda da zaman zaman,keyfine göre yani..tabi bunların nedeni nedir bilmiyorum..ie de açılıp operada sorun çıkarıyorsa operadan kaynaklanıyor gibime geliyor sadece..ancak buna rağmen operayı kullanmayı seviyorum ..pop-up ları çok iyi engelliyor...dizaynı iyi pratik bir tarafı var ..widgetlarını da seviyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kalimero

ben de uzun zamandır opera kullanıyorum..ancak son zamanlarda bazı sitelerde sorun çıkarıyor..örneğin milliyet gazetesinin şu en baştaki numaralı haber kısmı..işte orda çalışmamıştı..ie de denemiştim ben de ,olmuştu..sonra mynet te de bi sorunlar yaşadığımı hatırlıyorum bunun gibi..karakterleri bi garip gösteriyor orda da zaman zaman,keyfine göre yani..tabi bunların nedeni nedir bilmiyorum..ie de açılıp operada sorun çıkarıyorsa operadan kaynaklanıyor gibime geliyor sadece..ancak buna rağmen operayı kullanmayı seviyorum ..pop-up ları çok iyi engelliyor...dizaynı iyi pratik bir tarafı var ..widgetlarını da seviyorum.

Alıntıları Göster
    forever opera

• quote:

Orijinalden alıntı: enoman

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Orjinalden alıntı: enoman

Benim için en önemli eklentisi "UnPlug".Sadece Youtube'dan değil,bütün flash video paylaşımı yapan sitelerden videoları tek tıkla indiriyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: enoman

Benim için en önemli eklentisi "UnPlug".Sadece Youtube'dan değil,bütün flash video paylaşımı yapan sitelerden videoları tek tıkla indiriyorum...

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
    opera her zaman en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruf

opera her zaman en iyisi

Alıntıları Göster
    1 senedir maxhton kullanıyordum. 2 hafta once opera ya geçtim. tek kelimeyle muhtesem. 4/4 luk diyebilirim. hızım 256. opera kullanmaya baslayınca, sanki 512 ye çıktı gibi hissettim. o kadar hızlı açıyor sayfaları. donanimhaber sitesinde de diğer browserlar kadar kasılma yapmıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.