Bildirim
OPERA GX - OYUN TARAYICISI & Opera Web Tarayıcısı (24. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar merhaba opera gx kullanıyorum format atmadan önce appdatadaki opera gx stableyi yedekleyerek yapıyordum dünde aynı şeyi yaptım yedekledim hızlı erişim boş geldi diğer üstdeki yer ilimleri geldi ama hızlı erişimim yok ortalıkta düzeltmenin yolu var mı yedeklediğim dosya duruyor.
Çözümü buldum yedek dosyaları atınca hızlı erişim gelmiyorsa operada url yerine opera://bookmarks yazın orada yedekledikleriniz gözükecek onları ctrl a ile hepsini seçerek üstdeki hızlı erişime sürükleyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORGANIKHOSAF -- 16 Ekim 2020; 1:35:15 > -
Selam millet, Chrome tarayıcısındaki bir eklentiyi manuel olarak Opera GX tarayıcına kurma imkanı var mı? Uyumlu eklentileri öyle kurabiliyoruz diye bir yerden okumuştum sanki şimdi aklımda yok.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X