Şimdi Ara

Operator'den 3G'yi kapattırırsak edge'de çalışırmı. ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben zaten operatör interneti kullanmıyorum, 3g'de az çekiyor ve telefon işi gücü bırakıp gücü antene verir, ben opratörden hattı 3G'ye kapattırsam edgede kalır mı telefon. ?

Neden denemedin diye sormayın iPhone 6'ya hazırlıyorum bu bilgiyi, elimde denemek için cihaz yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pit0N -- 18 Eylül 2014; 14:37:14 >

• Pit0N kullanıcısına yanıt
    Forumda yapan arkadaşlar var. Operatör dem 3G yi kapayıp edge ile yoluna devam edenler var. Onların yaptıklarına istinaden olur diye biliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balleyci kullanıcısına yanıt
    inşallah böyle halledicez hocam. Yoksa olacağı yok diğer türlü şarj dayanmaz.
  • Olur da 3g siz ne yapacaksın edge zulüm gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamda bu 3g olayi mutlak cozumlenir iphone 6 da millet bununlami ugrasacak

• quote:

Orijinalden alıntı: reachthetop

Olur da 3g siz ne yapacaksın edge zulüm gibi

Araba hariç gittiğim her yerde wifi ile alabilecğeim internet var. İnternetimi wifi ile sağlıyorum.
  • Şu telefonu nasıl kullanıyorsunuz anlamıyorum 4, 4s 5s hiçbirinde hiçbir zaman 3gyi kapatmadım.Çok abartıyosunuz bence...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Operatörden 3G'yi kapasanız bile telefonun 3G'si açık, 3G anteni açık ve 3G arar pozisyonda olacak.
    Yani telefonda 3G açık ancak hattınız desteklemiyor pozisyonda olacak.
    Dolayısıyla eskiden 3G açıkken 3 çeken, 3G kapalıyken 5 çeken yerde şimdi siz 3G'yi operatörden kapatsanız bile 3 çeker.
    Önemli olan diğer konularda da değindiğim gibi operatörlerin bu işi eski usule döndürmesidir operatör versiyonunu güncelleyerek (ayarlar/hakkında/turkcell 16.0 ı güncellemeliler)
    Yine yukarıda Edge görünecek tabi ama arada fark var şebeke çekim gücü bakımından.
    Ben bir Turkcell'i arayayım, bilgili biri varsa durumu anlatayım bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Operatörden 3G'yi kapasanız bile telefonun 3G'si açık, 3G anteni açık ve 3G arar pozisyonda olacak.
    Yani telefonda 3G açık ancak hattınız desteklemiyor pozisyonda olacak.
    Dolayısıyla eskiden 3G açıkken 3 çeken, 3G kapalıyken 5 çeken yerde şimdi siz 3G'yi operatörden kapatsanız bile 3 çeker.
    Önemli olan diğer konularda da değindiğim gibi operatörlerin bu işi eski usule döndürmesidir operatör versiyonunu güncelleyerek (ayarlar/hakkında/turkcell 16.0 ı güncellemeliler)
    Yine yukarıda Edge görünecek tabi ama arada fark var şebeke çekim gücü bakımından.
    Ben bir Turkcell'i arayayım, bilgili biri varsa durumu anlatayım bakalım.
    quote:

Orijinalden alinti: Onur__

Operatörden 3G'yi kapasaniz bile telefonun 3G'si açik, 3G anteni açik ve 3G arar pozisyonda olacak.
    Yani telefonda 3G açik ancak hattiniz desteklemiyor pozisyonda olacak.
    Dolayisiyla eskiden 3G açikken 3 çeken, 3G kapaliyken 5 çeken yerde simdi siz 3G'yi operatörden kapatsaniz bile 3 çeker.
    Önemli olan diger konularda da degindigim gibi operatörlerin bu isi eski usule döndürmesidir operatör versiyonunu güncelleyerek (ayarlar/hakkinda/turkcell 16.0 i güncellemeliler)
    Yine yukarida Edge görünecek tabi ama arada fark var sebeke çekim gücü bakimindan.
    Ben bir Turkcell'i arayayim, bilgili biri varsa durumu anlatayim bakalim.

Hayir bizzat kendim denedim, 3G'de 3 cubuk cekerken 3G'yi Vodafone Self Servis'ten 3G'yi kapattigimda cubuk seviyesi 5'e cikti tekrardan.

• Biraz önce ba?ka bir konuda avea online i?lemlerden kapatty?ynda E yazdy?yny söyleyen birisi vardy. Ylla EDGE diye tutturanlar bu ?ekilde yapabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.