Şimdi Ara

Operatör önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    göz hastalığınız yoksa turkcellde çalışıyorsunuz bunun başka bir açıklaması olamaz.

Girin bakın defalarca speedtest sonuçları paylaştım, turkcellin hali ortada ve turk telekomun verdiği hızlar belli.

Hatta siz yine görmezsiniz ben bulup ekliyeyim yeniden.

Edit:
    Ağır fanı olduğunuz hatta çalıştığınızı düşündüğüm turkcell ile turk telekomda yaptığım speedtestler. İkisi de aynı cihazda yapılmış olsun diye daha önceki ss leri ekliyorum. He akşama eve geçince farklı bir cihaz ile de yine hız testi yaparım 3 operatör ile benim için problem yok.

Operatör önerisi

Operatör önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazona53 -- 2 Şubat 2020; 15:23:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya saçma saçma alıntılayıp durma arkadaşım. Sana birşeyleri zorla anlatacak değilim. Senin oralarda kötüyse git bunu Turkcell'e anlat.

Ha düzeltmiyorlarsa cezanı öde sende kurtul bizde..

Benim buralarda açıkara olması gerektiği gibi iyi mi iyi. Daha doğru düzgün sesli arama yaptıramayan soba borusu TT 500Mbps verse n'olur. 10Mbps veren Turkcell'i tercih ederim, çünki stabilite var hem sesli aramada iyi hem internette.

Evet Turkcell fanıyım, 3ün 5in hesabını yapmam. Haybeye kullanmadığım Turkcell hattımda bile 3GB'a 70 lira ödüyorum. 16GB'a 100 lira ödüyorum. Ailede herkes Turkcell'li varmı ötesi?

Para benim istediğime verir kullanırım. En iyi hizmeti veren Turkcell ve bende ona her ay yüzlerce lira bayılıyorum. Sen istediğin kadar çöp de dur veriler ortada.

Hadi bak isine yeter yau seninle mi uğraşacağım. Git Turkcell'e anlat derdini. 5Mbps bile veremezken adam gibi sorunumu anlattım sabrettim 2 istasyon diktirdim. Daha digerlerinden 2 senedir tık yok, gelmiş bana ne diyor ya. Sana olumlu dönüş yapmıyorlarsa benim problemim değil. Valla bu kafada ki birine iyiki de yapmıyorlar. Her operatör, bu Turkcell'de olsa heryerde iyi olacak diye birşey olmadığını kafanıza kazıyın. Yahu diğerleri istasyon koysa da benim için alternatif tek operatör Vodafone'dur, TT'u adam yerine bile koymuyorum. Siz istediginiz kadar hava verin şişirin.. 30 liradan fazla tarife satamayan operatörü pohpohluyorlar ya şaka gibi.

Bakın abi işinize, kimsenin ne yaptığı sizi bağlamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 2 Şubat 2020; 15:45:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.