Şimdi Ara

Operatör şarjı Etkiler mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
8.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tesekkurler ekran parlakligi zaten %20 lerde
    Korkudan ekran parlakligini acamiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

Tesekkurler ekran parlakligi zaten %20 lerde
    Korkudan ekran parlakligini acamiyoruz
    %100 etkiler. Bu söylenti değil gerçek bir şeydir. Baz istasyonu türünden tutun da, seyahat halinde çok sık şebeke kaybı yeniden bulma gibi durumlar, semtten semte giderken baz istasyonu değişimi esnasında pil harcanması vs gibi faktörler vardır. Bu noktada çekim kalitesi en düşük operatör en fazla pili tüketir. Telefon şebeke ararken en hızlı pil tüketim durumuna geçer.
  • İstan34bul kullanıcısına yanıt
    -76 yazdı bende Turkcell

Şişli Elmadağ'dayım istanbulun göbeği diyebiliriz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

-76 yazdı bende Turkcell

Şişli Elmadağ'dayım istanbulun göbeği diyebiliriz :)

Uçak moduna al 30 saniye sonra uçak modunu aç sonra tekrar test yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhoenixBurn

Çok doğru sözlerdir. Tarafımca denenmiş ve ispat edilmiştir. İster 2G ile bağlanın ister 3G ile. Kullandığınız sim kartın kesik olmasından tutun orjinal nanosim olmasına kadar etkiliyor. Karşılaştırma yaparsanız farkı gerçekten anlayacaksınız

aynen kesik sim kart ile pil kullanım detayında telefonun yanında "zayıf sinyal" yazıyordu.
    yeni sim aldım suan zayıf sinyal yazmıyor.
    operator turkcell
  • İstan34bul kullanıcısına yanıt
    bulunduğum bölge hep işyeri bölgesi ama bu da etkiler mi? bazların yoğunluğu vs. bütün banka genel müdürlükleri falan burada
  • quote:

bulunduğum bölge hep işyeri bölgesi ama bu da etkiler mi? bazların yoğunluğu vs. bütün banka genel müdürlükleri falan burada

Arada bir uçak moduna alıp açmak en yakın en verimli baz istasyonuna baglanmanızı sağlar.

Yogunluk etkiler ama arada bir şebekeyi açıp kapatmak en verimlisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: İstan34bul

quote:

Arada bir uçak moduna alıp açmak en yakın en verimli baz istasyonuna baglanmanızı sağlar.

Yogunluk etkiler ama arada bir şebekeyi açıp kapatmak en verimlisi

Alıntıları Göster
    Etkiler , avea kesinlikle şarjı emiyor .

Turkcell ' e geçtiğimden beri şarj daha uzun gidiyor . Çekim gücü düştükçe cihaz daha fazla şarj yiyor .

• Bu hesaplar extrem hesaplar.Turcell aldığınızda biraz daha şanslısınız.

Detaylara inersek altından kalkamayız.Çünkü hattı turkcell olan adamında avea olanında şarjı 6 saat gidiyor olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckm

kesinlikle etkiler ozellikle vodafone 3g sarji iciyor

baz istasyon resmen ..tümün dibinde olmasına rağmen sömürüyor. Telefon hattım 2 yada 3 kademe çekiyorsa daha kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atif Zafrak

Anasını ağlatıyor. Telefonun pil kullanımında Zayıf sinyal ibaresi hiç eksik olmuyor. Tahattut bitsin direk Turkcell'e geçiş yapıyorum

telefonun cekip cekmemesini degil de sarja etkisini sormustum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: atınki

quote:

Orijinalden alıntı: Atif Zafrak

Anasını ağlatıyor. Telefonun pil kullanımında Zayıf sinyal ibaresi hiç eksik olmuyor. Tahattut bitsin direk Turkcell'e geçiş yapıyorum

telefonun cekip cekmemesini degil de sarja etkisini sormustum ben

Alıntıları Göster
    Etkiler.Sürekli hat arıyor beni delirtiyordu avea.Sıra altında edge üstünde 3g çekiyor 2 sıra önde hiç çekmiyordu.Kurtuldum şükür.

• Benim odamda turkcell 2 diş çekiyordu vodafone ile en düşük 4 oluyor yada full çekiyor bu benim açımdan şarj durumu daha iyi olmaz mı sizce turkcell e göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ranegade95 -- 24 Ekim 2014; 20:16:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

Turkcell ' e geçtiğimden beri şarj daha uzun gidiyor . Çekim gücü düştükçe cihaz daha fazla şarj yiyor .

Aynen dediğin doğru kardeşim. Avea'dan Turkcell'e geçtim aradaki farkı hissedebiliyorsun direk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

quote:

Aynen dediğin doğru kardeşim. Avea'dan Turkcell'e geçtim aradaki farkı hissedebiliyorsun direk.

Vallahi hocam ,

Avea 3g açık olmasada şarjı sömürüyor. Vodafone 3g açıken şarjı sömürüyor.

Turkcell , 2 durumdada diğer operatörlere göre daha az şarj yiyor. IOS 8.1 ile birlikte Turkcell'e geçiş yaptım . Şarjım daha iyi gitmeye başladı , ama herkes 8.1 ' de şarjdan şikayetçi. Kimsede sorunu operatörde aramıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

quote:

Vallahi hocam ,

Avea 3g açık olmasada şarjı sömürüyor. Vodafone 3g açıken şarjı sömürüyor.

Turkcell , 2 durumdada diğer operatörlere göre daha az şarj yiyor. IOS 8.1 ile birlikte Turkcell'e geçiş yaptım . Şarjım daha iyi gitmeye başladı , ama herkes 8.1 ' de şarjdan şikayetçi. Kimsede sorunu operatörde aramıyor

Operatör şarj durumu için ciddi bir etken evet ama 8.1' de sütten çıkma ak kaşık değil

• Since1903 kullanıcısına yanıt
    Vallahi şu an şarj IOS 8.1 ve Turkcell ile , IOS 8.0 avea'ya göre daha iyi gidiyor Belki Turkcell - IOS 7 ikilisiyle çok daha iyi giderdi .
  • quote:

Vallahi şu an şarj IOS 8.1 ve Turkcell ile , IOS 8.0 avea'ya göre daha iyi gidiyor Belki Turkcell - IOS 7 ikilisiyle çok daha iyi giderdi .

Kesinlikle öyle. Senin zamanlaman biraz şanssız olmuş bence :) bu arada 8.0.2'de hakkında kısmında Turkcell 17.0 görünüyordu 8.1 ile Turkcell 18.0 oldu. O nedir acaba bilgisi olan var mı ?
  • Vodafone sinyal gücünü daha iyi almak için fazladan enerji harcatıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Green Pears

Vodafone sinyal gücünü daha iyi almak için fazladan enerji harcatıyor

kesinlikle vodafone da bizzat test ettim telefon durdugu yerde 7-8 tane sebekeye baglaniyor akilli telefonunuz varsa vodafone dan uzak durun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.