Şimdi Ara

Operatörlerin cevaplamadığı sorularımız (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
7
Favori
5.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunlar da ayrı bir tekel olma amacında gibi görünüyorlar. Cahilce gülüp gereksiz cevaplar ile geçiştirmeye çalışmışlar.
  • Öncelikle Erdi hocama helal olsun. Dobra dobra konuşması eminim ki bütün forumu memnun etmiştir.

Kullanıcılar olarak en büyük beklentimiz servis sağlama noktasında üreticilerin gayret göstererek birbirleriyle rekabet etmeleri. Ancak üreticiler teknolojilerini ilerletme konusunda gayret gösterip daha iyi kullanıcı deneyimi sunmak yerine yalnızca bir çok ülkeden geri kalmış teknolojiyle en fazla parayı nasıl kazanırız onu düşünüyorlar.

• Orada milyon dolarlarla oynayan adamlardaki cıvıklığa,iş bilmezliğe bakar mısınız... Bunlar alanlarında en bilgili olmaları gereken kişiler gerisini siz düşünün.Fazla uzatmayacağım tek diyeceğim millet uzaya çıkarken biz hep izleriz,izleyen kitle oluruz kimsede şaşırmasın.Bizden ASLA bir Apple,Samsung,Sony gibi firmalar çıkmaz.Ülkedeki HER ALANDA genel bir iş bilmezlik var ve afedersiniz bi tarafının ucuyla iş yapmak gelenek haline gelmiş artık.Bu ülkeden hiçbir şey olmaz.Umudu olan varsa kessin.Tek bir örnek vereyim Apple denen şirketin piyasa değeri ülkemizin GSMH den daha büyüktür.Koskoca Türkiye bir Apple etmiyor varın gerisini siz düşünün.UTANÇ VERİCİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 27 Temmuz 2016; 19:59:01 >
  • Erdi ÖZÜAG soruları

1 -Operatöretörlerin hızlarının ne kadarı atıl durumda ? Neden bunlar hız olarak kullanıcılara yansıtılmıyor

2 - (kendilerinin sunumda söylediği; ülkemizin her yerine yüksek hızlı ve ekonomik internet ulaşacak.)

Türkiyenin her yerini yüksek hızlı internet veriyoruz deniliyor reklamlarda, acaba öyle degil mi?

3 - şirket satın alımıyla ilgili

(Zaten cevap verilmedi. Yada verecek cevapları yok)

ceo cevapları

Soruya soruyla cevap vermek lazım ( soruda soru olsa, biz kullanıcıyı ne kadar da ilgilendirdi)

- şu anda evinde sabit 100mb hız olan var mı?

( Ben evde akk dolmadan önce max. 25-27mb hız görüyorum. Testler öyle diyor)

Ceo ile birlikte 4 kişi el kaldırdı.

Sonraki konuşması pek anlaşılmıyor.

Şu anki ilgilendikleri sabit internet miş. Ev/iş yeri.

Bu da mobil internete yansırmış.

En sağdaki ceo cevabı;

- ben sizin konuşma hızına yetişemedim.

Erdi ÖZÜAG

- Tekrar edebilirim isterseniz

En sağdaki ceo;

- bu cevap eksik mi kaldı

( Sanki 3 soru ya net cevap gelmiş, bide eksik kalmış )

Sonuç olarak, ev lerdeki sabit internet için uğraşmaya başlamışlar.

Türkiye mobil de en hızlı interneti kullanıyor muş.

-----

Atıl bir kapasite var ise, bu atıl durumdaki internet ne kadar acaba ?

Tamamı kullanılabilirse hızımızda ciddi artış sağlanacak mı?

• anlaşılan o ki erdinin soruları zoruna gitmiş bunların
  • 1. Bu adamlar bize yine kazan gösterip çay kaşığı ile hizmet verecekler!

2. Erdi abi sana verilen küstah cevaplar karşısında kimse sana destek çıkmadı, demekki hazırcı, tembel ve üretim mantığı olmayan çok koyun gelmiş oraya!

3 . HELAL olsun sana diyorum çünkü ilkkez bu işlerden anlayan biri karşısında terlediler! Ama senin dilini anlasaydılar sonuçlar çok daha farklı olurdu.

• Erdi reyisin konuşması 4K video gibi,ceoların kelime hafızası 2mbit.Adamlar söylediği şeyi hızlı algılamıyor,internet hızının en hızlı olmasını istiyorsunuz. :)

• Bu adamların "teknoloji" yazan yerin 10 km yakınında olmaması gerekirken, geldikleri pozisyona bak. Rezil herifler...
  • Erdi bey bilmeden mandıracılar federasyonu aylık olağan toplantısına gitmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoltAction -- 27 Temmuz 2016; 20:24:36 >
  • terbiyesiz küstah insanlar ve onlara gülen cahil takımı. izlerken sinirden elim ayağım titredi resmen.

• Bakkal yönetemeyecek insanlarr ceo olmuş yazık. En önemlisi adam olamamışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falovmi -- 27 Temmuz 2016; 20:25:59 >
  • Erdi, son kullanıcı gözünden ve gerçekten merak edilen gayet yalın sorular sordu. Buna karşılık içi boş, yuvarlak ve kaçamak yanıtlar aldı. Salondaki katılımcılardan medet ummaları, lafı geveleyip meseleyi odağından kaydırmaları hele hele yavaşlatma motoru yapıp zaman kazanma çabası içerisine girmeleri o seviyedeki yetkililere hiç yakışmadı. Bana kalırsa kendilerini komik duruma bile düşürdüler.

• Türkiyedeki internet ne zaman muhasır internetler seviyesine yükselecek acaba
  • Anlaşılan bu oluşum tekeli ortadan kaldırmak yerine tekelin el değiştirmesini amaçlıyo. Kullanıcıya daha iyi hizmet falan fasa fiso

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 27 Temmuz 2016; 20:44:13 >
  • Bu adamların niyeti parayı türk telekomdan alıp kendi çepleri koymak hizmet falan diğil yeni bir kartel oluşumu boşuna sevinmeyin bunlar hizmet mizbet yapamaz...

• Ulan bune ya, izlerken utandım koca koca adamlar verdıklerı cevaplara bak. Ağlanacak hallerııne guluyorlar, yazıklar olsun daha ağır yazardım ama ceza almaya değmez.
    Gün gelir sana gülenlere sen gülersin erdi abi.

Erdi abi dik dur egilme bu millet seninle

Halkın adamı erdi özüağ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 27 Temmuz 2016; 20:45:29 >
  • Bunlardan bir cacık olmaz. Kendi çıkarları için toplanmışlar. TurkTelekoma çok para kaptırıyoruz derdindeler. Tüketicilerin AKK derdi var, çoğunda fiber yok vs. gibi bir dertleri yok.
  • 4.5g baz istasyonunu kucağınıza alıp test ederseniz hız farkını anca o zaman görürsünüz, nerde ne zaman 3g ile 4.5g hız testi yapsam 3g her zaman daha fazla download hızı sağladı, frekans arttıkça çekim kalitesi de ters oranda düşer, dalga boyunun sorunu bu, telefonlarda o kadar güçlü anten malesef yok ve sinyal de her yere güçlü yayilmiyor, haliyle çok daha düşük diş ile çeken telefonların hiç birinde 4.5g hızından bahsedilemez. Şarjınız daha çabuk biter üzüldüğünüzle kalırsınız. 3g ile devam..

• Bunlar tekel olursa suanki halimizden pek bir farkımız olmaz. AKK kalkması için de tek umudumuz BTK gibi görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu memlekette bu güne kadar tüketici yararına yapılan olumlu bir şey gördünüzmü ki bu pastadan pay kapmak için birleşip 2 soruyu bile cevaplamaktan kaçınan bu topluluktan medet umuyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.