Şimdi Ara

opet kartınıza 1500 tl üzerinde harcama yapabileceginiz 350 tl puan yukleme yapilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
6
Favori
2.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Yakıt #Opet
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim numarama 350 tl yüklendi, alışverişte hiçbir sorun yaşamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki kere islem yaptik arkadaşla. Sorunsuz alisveris oldu. Teşekkür ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • askmen3755 A kullanıcısına yanıt
    Nasıl yararlanabiliriz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Opette bu hediye yakıtı nasıl kullanıyoruz Opet kart mı lazım uygulamadan veya cep numarası ile yapabiliyormuyuz arkadaşlar opeti kullanmadım daha önce kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mhmmd.dmr20 M kullanıcısına yanıt
    Hocam fiziki karti da var telefon numarasi da yeterli oluyor eger hic uyeliginiz olmadiysa telefon numaranizla kayit olup aldiginiz yakiti telefon numaraniza isletebilir biriken puaninizi da yine telefon numaranizla harcayabilirsiniz.

• Ben bu olayı tam anlamadım yardımcı olursanız sevinirim benim opete kayıtlı cep numaram var zaten ben şuan hiç opete gitmeden işlem yapmadan sadece cep numaramı ve 150 TL verip min 350 TL opet puan mı alacağım ve bu puanın hepsi yakıtta kullanılabilecek mi yoksa bi kısmı market filanmı?

Çünkü kampanyada 50 ,250,750 diyor sizin verdğiniz kalan parçalı puan marketmidir?

• İlgili arkadaş

• Toplam 350 TL yüklendi. Emeğinize sağlık, tavsiye ederim, ilgili gerçekten arkadaş.

• 50+50+725 verdi . Teşekkürler

• Merhaba, Bahse konu yakıt kampanyasından bende faydalandım. 50+50+250 çıktı bana.

askmen3755 arkadaşıma teşekkür ederim.

• 350 tl puan verdi şanssızız yine 1500 tl ilk mazot aldım ve sorunsuzca kullandım bugün teşekkürler

• Ben de yükleme yaptırdım. 50 + 50 + 250 geldi. Çok ilgili bir kişi. Çok teşekkür ederim.

• Yükleme yapıldı asıl zor kısım buradaki pompacıyalara durumu anlatıp yakıt almak

• AQUİFERS A kullanıcısına yanıt
    Hocam zor değil 1500 yakıt alın market kısmına gidin telefon numaranızı verin su kadar puanım var deyin tele şifre gelecek puanınızı kullanmış olacaksınız.

• 1 TANE ALAYIM

• Merhaba ben zaten bu kampanyaya katılmıştım geçen 1 sefer yani 50 TL geldi gene olur mu?

• KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    4 lira gözüküyor hocam bu kampanyanın puanını bulamıyor arkadaş

• AQUİFERS A kullanıcısına yanıt
    Hocam OPET mobil uygulamaya bakın orada yakıt alışverişinizin yanında yazıyor.

• Sağolsun ilgili arkadaş.

350 puan kazanmıştım. Bugün OPETe gittim. 1500 TL dedim pompacıya. içeride kasaya telefon no söyledim, telefona gelen onay kodunu da söyledim. Puanımı kullandırdı ve ödeyeceğim rakam 1500-350=1150 TL dedi ve bunu gösteren ekstra bir diş verdi, onu pompacıya verince tamam dedi. 1150 TL yi karttan çekti ve işlem tamamlandı.

Tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.