pompadaki görevli puan kullanımı kasadan oluyor şeklinde bilgi verdiği için içeriden denedik ama bir türlü olmadı, puanı kullanamadık. şikayetim üzerine opetten aradılar, pay hesabınıza 850 tl yükleyip pompadaki görevliye pay ile ödeyeceğim dedikten sonra telefonunuza yönlendirme olacak ve bu şekilde puan kullanımı olabilir diye bilgi verdiler. işin özü kazanılan puanlar opet puan gibi değil, pay ödemesi esnasında kullanılabiliyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 25 Mart 2025; 10:33:20 > |
OpetPay Cüzdan 850 TL'ye 150 TL Yakıt Puan (8. sayfa)

-
-
150 TL lik puanı almak için kimlik doğrulaması yapmak gerekiyormu dostlar ?
-
Hesaba 850tl mi yüklemek gerek, puanı da hesaba katarak 700tl yüklense olmaz mı? Puan kullanımı uygulamada gözüküyor mü?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
alt limit diye bişey yok arkadaşlar
yüklendikten sonra isterseniz 150 tl de kullanabilrisniz.
benim vodafone 100 tl+ bu 150 vardı. istersen 250 tl çekeyim sadece dedi ben 1000 tl çektirdim bonus kampanyasından dolayı.
bu arada ödemeyi de pay la değil fiziki kartla ödedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artçı -- 25 Mart 2025; 13:25:17 > -
Hesaba yükleme yapma,pompaciya puan kullanacağım de içeri git kariyere de pompaciya söyledim puan kullanacağım de senin teli isteyecek gelen kodu sisteme girip puanı kullanacak kalan 700 u de ister nakit ister kk ister qr ile öde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kredi kartı ile yüklemede işyeri sektör açıklaması cüzdan mı ? akaryakıtmı geçiyor
-
elektronik gibi bir şey geçiyor, akaryakıta saymadı.
-
Vodafone verdiği 750 /100 ekleyin 850/250 olır
alt limizsiz kullanamadım 650tl lik yakıt aldım başta gözüküyor dedi sonra kullanamadı kasadaki, opet pay hesabı oluşturup para yüklemiştim uygulamada bu sefer hesap oluştur çıkıyor hesaba girmiyor para da gözükmüyor. Boşa opetten yakıt aldık anlayacağınız
-
Qr kampanyası mı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Opet pay 850 merhaba tl yükledik kasiyer olmuyo diyo boşuna pay para yükledik bunu nasıl kullanicaz kartta iade istiyorum dönen yok
evet müşteri temsilcisi bu şekilde dedi. ben de aynı soruyu sordum, olmaz dedi mt.
yani 850 tl yükleme yapın garanti olsun.
pompacıya pay ile ödeyeceğim dediğinizde ödemeyi telefona göndereceğini söyledi.
-
hocam yukarıda işlemin o şekilde olmayacağını belirttim, neye istinaden olur diyorsunuz?
pay kampanyasından kazanılan puanlar pay ile ödemede kullanılabilir diyor.
-
kasadan yapmayacaksınız işlemi, pompacıya söyleyeceksiniz pay ile ödeyeceğim diye.
o da telefonunuza ödeme iletisi gönderecek.
chippin gibi düşünün ama işlem pompanın orada oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 26 Mart 2025; 11:23:5 > -
kampanya şartlarında 850 tl lik alımda diye belirtmiş.
-
-
Ben sizin dediğiniz gibi ödemedim, pompaciya puan kullanacağım dedim,içeri gittim orada tel söyledim sms geldi kodu girince 150 düştü, kalanı da QR ile ödedim. Kısacası pompala ödeme diye birsey yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egridereli -- 26 Mart 2025; 13:18:11 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
marketteki görevli puan burada görülmüyor dedi, biz yalan mı söylüyoruz.
-
1000 tl yakıt aldım, yakıt alımı tamamlanınca markette 150 tl yi kod gönderip düştü, 850 kk ile ödedim, pay ile filan uğraşmadım, haber veren arkadaşa teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sushi. -- 26 Mart 2025; 15:14:37 >
Senin marketteki görevli isbilmez birisiymis demek ki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X