Şimdi Ara

Oppo BDP 93-95-103-105-203-205 kullanıcıları bilgi paylaşım alanı. (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.803
Cevap
34
Favori
146.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknika

Bir şey satıyoruz ya!

Piyasa da kriz olur.

Kurlar uçar.

Durgunluk olur.

Ürün gözden düşer.

İlgi biter.

Vs. Vs. Vs.

Ulen ilana koyduk, Oppo kapandı.

Yamaha 3060 Avr'yi koysam, ohoooo.

Bu şans bende hep var. Nerede ürün numaralarından birisi bitse o bana olandır. Mecazen felan söylemiyorum. Cidden bu şekilde ciddi sorun yaşadığım en az 20-30 civarı alışverişim var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sadays S kullanıcısına yanıt

• HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    Öyle olsa, sen de kahrından çoktan gitmiştin.

• Apache Air Fighter kullanıcısına yanıt
    Ben de bir şey satın alacak olsam, zam gelir, ürün stokta kalmaz, sıra olur, kıymete biner vs. vs. Mesela şimdi Studyo arangesi için yeni bir midi klavye daha alacağım, ürün almaya gittiğim günün bir gün öncesinde bitmiş ve stoklara yeni ürünün gelmesi de en erken 1 ay diyorlar. Bir hafta önce yığılı vardı.

• Fransaya gidiyorum bir 203 alsam mı ya da ne fiyatlardadır ki üretim bitti diye düşmüş müdür teknoloji marketlerde pariste nerelere baksam ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde de aynı her ürünü yokuş yukarı gitmeden almak daha nasip olmadı

Almaya niyetlen ikinci el ise kesin satılır. (Alana kadar haftalarca durur ürün yata yata vintage olur)

Sıfırda almaya git.. onda da olsa dükkan senin çok karşılaştım beklemeden aldığım birşey yok gibi en az bir ay oda..

• Bir şeylerin ters gitme ihtimali varsa ters gider.

imza:Ed Murphy

• Özetle Oppo 203 satılık. Sıfır konumda.

• quote:

Ben de bir şey satın alacak olsam, zam gelir, ürün stokta kalmaz, sıra olur, kıymete biner vs. vs. Mesela şimdi Studyo arangesi için yeni bir midi klavye daha alacağım, ürün almaya gittiğim günün bir gün öncesinde bitmiş ve stoklara yeni ürünün gelmesi de en erken 1 ay diyorlar. Bir hafta önce yığılı vardı.
    Bence sen gelmeden önlem olarak stoğu boşaltmışlardır. Ne me lazım batırırsın firmayı falan

• Ulan Koskoca Oppo yu çiftlikbanka çevirdiniz ya..

• quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Bence sen gelmeden önlem olarak stoğu boşaltmışlardır. Ne me lazım batırırsın firmayı falan

Alıntıları Göster
    Öyle bir etkim olduğunu düşünmen ilginç. Çünkü bu senin vardığın bir kanı. Bak kafamı kızdırma üfürüğüm kuvvetlidir.

• quote:

Özetle Oppo 203 satılık. Sıfır konumda.
    ben geçen ay aldım..
    direndim 3.5hdd,bluray uhd,app center ı olan birseyler çıkar diye ama..
    denk geldi..aldık firma gitti..
    ama olsun sağlam makina...

Sevgili Sadays,
    900 euro civarında Fransada eu-multi region
    selamlar..

• Sadays'a mesaj attım. Hiç oralarda uğraşma diye. Burada Türkiye garantilisini sıfır konumda kutulu 4.000.- Tl'ye veriyorum diye.

Oradan alacak. Kaça alacak? Buraya getirirken yolda bir sorun olacak mı? Uçakta kargoda sağa-sola atacaklar mı? Sağlam mı çıkacak vergiye takılacak mı kaça gelecek Ayrıca burada da garantisi olmayacak değer mi?

• teknika kullanıcısına yanıt
    Benimki keyfe keder yahuu tok alıcıyım kesin alacak olsam senin cihaz kafamda alternatif şoyle bir bakacağım fiyatlara

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senden cihaz alınır vesselam simsara düşse eminim teşhir cihazı diye satardı.

Kötü hor kullanan adam daha rahat cihaz satıyor ve aşırı tok buda bir tecrübe.. Bazen görüyorum araba parasına cihaz ama hiç dikkat edilmemiş ve anlayanı için hazine olsa da ben görünce bu şekilde orası burası çizilmiş sinir oluyorum. Adam var daha açarken cihazı kutuları hemen atmaya çalışıyor

• Delerıum kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ama zaten teşhir cihazı benimkiyle mukayese edilmez ki. Benim cihaz sıfır çünkü. Eminim sıfır diye de satarlardı. Ben herhangi bir cihazı 20 sene de kullansam kimse kullanılmış diyemez. Kaldı ki bunda sadece 2 adet sıfır orjinal Bluray film seyrettim.

Eski Definitive leri satarken alan kişiyle paketliyoruz. Kolileri çıkardım depodan. Onlar da tabi on kat strech naylonlu. Adam zaten bir şok oldu!

Neyse kolonları topluyoruz, koliliyeceğiz. Adama bir gülümseme geldi. Dedim hayırdır? Neden gülümsedin. Abi hiç mi kullanmadın? Hiç mi el değmedin? Yahu nokta kusur yok ürünlerde. Sana çaktırmadım ama yarım sattir bırak üstünü ürünlerin altında bile nokta kusur hatta toz zerresi göremedim dedi. Gerçek sıfır bunlar. Yahu hadi onları geçtim, kolileri bile sıfır. Ona gülüyor ve seviniyorum dedi. Çoook titizim diyenini gördüm ama kusura bakma senin gibi delisini hiç görmedim dedi. Çok gönülden teşekkür ederim dedi. Ben de ne diyeyim? Rica ederim ben teşekkür ederim dedim.

Gerçekten alan şanslı! Almayan da gitsin başka yerden alsın zaten. Herkese iyilik yaramaz çünkü. Bazıları arıyor 3.750.- Tl' ye verirsen alayım diyor. Fırsat kollayanlar boşuna heveslenmesin. Ya hurdasını alsınlar o fiyata ya da gidip trişka player alsınlar. 3.999.-Tl'ye bile vermeyeceğim. Gerekirse kalsın. Para lazım diye satmadığım için sorun yok!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknika -- 7 Nisan 2018; 12:44:14 >

• Bizde de aynı durum bugüne kadar sattığım cihazlardan ve genel herşeyden alan güle oynaya gitmiştir evden.

Yazlıkda bir odayı sadece cihaz kutuları için ayırdım bir nevi depo yaptım. Prensip işi biraz da. Olayı hobbyden ziyade yaşam tarzına dönüştüren herkes böyle genelde.

• Teşekkürler joven.

Haklısın Delerium da. Aslında böyle olmak da iyi bir şey değil. Ölücüler için bu gibi şeylerin hiç önemi yok!

Aletin sıfır liste fiyatı 6.000.- Tl olmuş. 4.000.- Tl 'ye geçen adamın biri aradı. Abi çok değil mi!? Diyor. Dedim İstersen telefonu kapat, çünkü bir şey söyleyeceğim zoruna gidecek. O yüzden hiç muhattap olmayalım dedim. Neden birader dedi. Kapat sen kapat dedim.

• teknika kullanıcısına yanıt
    Benim gördüğüm kadarıyla, liste fiyatının yarısına satmadığınız sürece satılmıyor, hızlı gitmesini istiyorsanız onunda altına satmalısınız. Büyük ıskontolarla satılan bir ürününüz varsa kaybınız az oluyor ama diğer türlü alıp satmaya çalışanlar çok zarar ediyor. Burada ikinci el kovalayanda haklı, alacağı cihazın sıfırının gerçekte hangi fiyata satıldığını bilmiyor ki.
  • 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.