Aslında safkan bluray player olsa,bu kadar extra özellik koymazlardı diye düşünüyorum, bluray okumak yaptığı işlerden sadece bir tanesi.
nickel, öyle bir düşünceye sahipsen bu cihazı almana gerek yok zaten. bu cihaz sana yaramaz, iso bile açmıyor. 32 bit dac lx83 te var nasılsa
Vay be Çin malı melody lambalı anfi aldın diye hi end çi oldun çıktın biz anlamayız oppodan .ape çalmıyor iso menü yok menusu dune dan basit
Ne alaka şimdi melody ile hi-end ci olmanın ne ilgisi var? öyle bir yorumum mu var?
sana bu aklı kim veriyor?
yooo sadece yazdıklarının karşılığını alıyosun
Cihazda başlıkda hayırlı olsun malesef bizler mediaplayerciler pek ilgi duymadık duyamadık alıpda süs yapmak da mantıklı degil sizlerle konuyu buradan takip ederiz artık
oppo şiir gibi cihaz valla. Başlık hayırlı olsun.
biz de 93 alsak yeter. 93 ve 95 in resim kalitesi için perde yada 55-58-65 inç paneller gerekiyor gerçekten.
azla yetinme aticus sana 95 yakışır senin diğerlerinden neyin eksik.ben oppodan vazgeçtim dune hd max her işimi görüyor oppoda eksikler var medya konusunda ıso dvdleri menüsüz gösteriyor daha özelliklisi ucuza varken oppo gereksiz geliyor dune a cambridge dac bağlamıştım ve dac sız dune un seside güzeldi monitör audio rx leride bağladımmı iş çözülür
quote:
Orijinalden alıntı: astramastra
tekrar hayırlı olsun Ali,bu opponun Video Signal D/A Converter bilgisini bulamadım... ? Mhz / ? bit biliyormusun. Ya da manuelinde yazıyor mu?
manualinde göremedim Serdar, bir araştırayım bakalım
quote:
Orijinalden alıntı: altanpsx
Sayın by@ali,
Cihazınızı iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah.
Aslında safkan bluray player olsa,bu kadar extra özellik koymazlardı diye düşünüyorum, bluray okumak yaptığı işlerden sadece bir tanesi.
nickel, öyle bir düşünceye sahipsen bu cihazı almana gerek yok zaten. bu cihaz sana yaramaz, iso bile açmıyor. 32 bit dac lx83 te var nasılsa
Vay be Çin malı melody lambalı anfi aldın diye hi end çi oldun çıktın biz anlamayız oppodan .ape çalmıyor iso menü yok menusu dune dan basit
Ne alaka şimdi melody ile hi-end ci olmanın ne ilgisi var? öyle bir yorumum mu var?
sana bu aklı kim veriyor?
yooo sadece yazdıklarının karşılığını alıyosun
valla nickel seninle uğraşamıycam,
quote:
Orijinalden alıntı: keyman2
Cihazda başlıkda hayırlı olsun malesef bizler mediaplayerciler pek ilgi duymadık duyamadık alıpda süs yapmak da mantıklı degil sizlerle konuyu buradan takip ederiz artık
teşekkürler keyman2
quote:
Orijinalden alıntı: aticus3
oppo şiir gibi cihaz valla. Başlık hayırlı olsun.
biz de 93 alsak yeter. 93 ve 95 in resim kalitesi için perde yada 55-58-65 inç paneller gerekiyor gerçekten.
aynen öyle atilla..
Burdakiler şimdiden ikiye bölünmüş durumda; -Oppo sahipleri ve oppo hayranları
oglen geliyor oppo 95 cambridge test edicez bakalim
Hadi gözün aydın Nuri
Kimler katılıyor teste?
ben whathifi,techradar,areadvd
Kimse abi haftasonu hidefman ve forumdan maxvell ile deniycez kismetse ama ben bugun kendi capimda deniycem
quote:
Orijinalden alıntı: nuribaras
ben whathifi,techradar,areadvd
Kimse abi haftasonu hidefman ve forumdan maxvell ile deniycez kismetse ama ben bugun kendi capimda deniycem