Şimdi Ara

Oppo reno 4 lite alanlar kulübü (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
811
Cevap
11
Favori
58.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • normal eskisi gibi belki kullanımla alakalı olabilir
  • m4 kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim... bi deneyeyim bakalım..

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-03ECCCBA8

son güncelleme ile pil gene sıçtı mı yoksa bana mı öyle geldi? ben düşüş farkettim epey

Fabrika ayarlarına dönüş yaptıktan sonra gayet stabil oldu.

Sizde deneyin isterseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abba sever

Fabrika ayarlarına dönüş yaptıktan sonra gayet stabil oldu.

Sizde deneyin isterseniz.

Alıntıları Göster

Şimdi ben de yaptım bakalım şarjı düzelecek mi..

• format attım biraz düzeldi

• Format atıldıktan sonra VOLTE ve woowifi ayarlarını yeniden yapmak gerekiyormu. Yoksa aynı şekilde silinmeden duruyormu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kutusundan başka kılıf alana kadar idare edecek kılıf çıkıyor mu acaba? Birde ekranda ekran koruyucu takılmış halde mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: m4

Aynı sorunu ben de yaşadım. Uygulama üzerinden beni unut seçeneği ile sıfırlama yapın düzeliyor

dediğiniz gibi yaptım ve nfc ile ödeme yapabiliyorum artık.. yalnız ben ödeme korumasını kapatmadım.. bu şekilde çalıştı çok teşekkür ederim

• şeffaf plastik bir kılıfı var. idare eder. telefonun ekranında fabrika çıkışlı bir koruyucu var ama ince. temperli cam değil yani. ben yere düşürdüm ve üzeri çizildi. mecburen söküp atmak zorunda kaldım.

• ü harfinin kullanımında bir sorun yaşayan var mı? yoksa bana mı özel bir durum var. gecikmeli çıkarıyor harfi. Oppo reno 4 lite alanlar kulübü 

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, ben aslında lite ile normal reno 4 arasında da gidip geliyorum. Aslında aileden birine alacağım onun işi daha çok kamerayla o yüzden helio g95 olması işlemcinin sorun olmayacaktır diye düşündüm ama uzun vadede helio g95 in pil kullanımını etkilediğini okuyorum. Siz pilden memnun musunuz?

Birde bir diğer korkum şimdi bunları ithalatçılardan aldığımız için klon imei li telefona denk gelmek. Bir kere gittigidiyor.com dan aldığımız sözde türkiye garantili xiaomi klonlu çıkıp telefon kapanınca canımızı çok sıktı. Şeytan diyor git mağazadan al daha fazla para verip sırf bu sıkıntılarla uğraşmamak için. Kime güveneceğimizi bile bilmiyoruz.Fiyat sıralama sitelerinde en ucuzunu kovalarken resmen uzun vadede problemli telefonları alıyormuşuz gibi gelmeye başladı. Bunların çoğu paralel ithalatla geldiği için bir sene sonra kaçak çıkıp kapanmayacağı ne malum? Satarken kayıtlı.Yanlış anlaşılmasın oppo telefon kötülemek değil kesinlikle derdim, bu oppo olsun xiaomi olsun realme olsun en çok bunlarda çıkmaya başladı garantili olup imei klonlama sorunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aynanınİçi -- 24 Şubat 2021; 23:51:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aynanınİçi

Teşekkür ederim, ben aslında lite ile normal reno 4 arasında da gidip geliyorum. Aslında aileden birine alacağım onun işi daha çok kamerayla o yüzden helio g95 olması işlemcinin sorun olmayacaktır diye düşündüm ama uzun vadede helio g95 in pil kullanımını etkilediğini okuyorum. Siz pilden memnun musunuz?

Birde bir diğer korkum şimdi bunları ithalatçılardan aldığımız için klon imei li telefona denk gelmek. Bir kere gittigidiyor.com dan aldığımız sözde türkiye garantili xiaomi klonlu çıkıp telefon kapanınca canımızı çok sıktı. Şeytan diyor git mağazadan al daha fazla para verip sırf bu sıkıntılarla uğraşmamak için. Kime güveneceğimizi bile bilmiyoruz.Fiyat sıralama sitelerinde en ucuzunu kovalarken resmen uzun vadede problemli telefonları alıyormuşuz gibi gelmeye başladı. Bunların çoğu paralel ithalatla geldiği için bir sene sonra kaçak çıkıp kapanmayacağı ne malum? Satarken kayıtlı.Yanlış anlaşılmasın oppo telefon kötülemek değil kesinlikle derdim, bu oppo olsun xiaomi olsun realme olsun en çok bunlarda çıkmaya başladı garantili olup imei klonlama sorunu.

cihazın işlemcisi gayet iyi hangi iş için olursa olsun. pilinden şuan memnunum 4 ay olacak alalı. uzun vadede ne olur onu zaman gösterir epey yeni bir cihaz. eğer kamera ön planlı bir kullanım olacaksa GCam uygulamasını mutlaka indirin onu kullanın kendi stock kamerasından daha iyi ama play store'da yok apk olarak kuruyoruz. harika bir kamera deneyimi sunuyor gerçekten.

ithalatçı garantili almanızı tavsiye etmem teknoloji şans işi eğer sorun çıkarsa karşınızda muhatap bulamazsınız. en iyisi resmi garantili almak. şuan 3200 civarı fiyatı gayet uygun bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-03ECCCBA8

cihazın işlemcisi gayet iyi hangi iş için olursa olsun. pilinden şuan memnunum 4 ay olacak alalı. uzun vadede ne olur onu zaman gösterir epey yeni bir cihaz. eğer kamera ön planlı bir kullanım olacaksa GCam uygulamasını mutlaka indirin onu kullanın kendi stock kamerasından daha iyi ama play store'da yok apk olarak kuruyoruz. harika bir kamera deneyimi sunuyor gerçekten.

ithalatçı garantili almanızı tavsiye etmem teknoloji şans işi eğer sorun çıkarsa karşınızda muhatap bulamazsınız. en iyisi resmi garantili almak. şuan 3200 civarı fiyatı gayet uygun bence.

Alıntıları Göster

Almak istiyorum istemesine ancak söylediğiniz fiyata resmi garantili bulunabiliyor mu? Ya da o fiyata resmi garantili oluyor mu? bunlar malum kardeş markalardan alışkın olmadığımız şeyler. Sırf bu klon olayından bir daha başım yanmasın diye samsung kendi mağazasından mı alsam diye düşünüyorum bir yandan: resmi garantili yazıp içinden kendi ithalatı çıkan sözde resmi aslında kaçak çok telefon satılıyor şu anda malum sitelerde

• satış sitelerinde, alternatif satıcılar haricinde sitenin kendisi de satıcı olarak yer alıyor. aldığın yerin kalitesine ve güvenilirliğine inanmak lazım. güvensizlik oldu mu hiçbir işte düzgün iş çıkmaz. mecburen güveneceksin. başına da gelirse, sorunlar çözülmek için var oluyor. Oppo reno 4 lite alanlar kulübü 

nerden alırsan al, nakit paranın gücü bir başka oluyor. öbür türlü taksit, vade farkı felan, nakavt oluyorsun. para yoksa izleyeceğin tek yol zaten bu oluyor. gülü seven dikenine katlanır hesabı.

• oppo reno 4 lite kullanıyorum telefon sürüm 11 güncellemesi aldıktan sonra hem ısınıp hemde çabuk şarj bitmeye başladı ne yapmam gerekiyor telefon 2 aylık

• Herkese merhaba, reno 4 lite ı çok uyguna buldum fakat grupta sorunları okuyunca vaz geçme evresine kadar geldim. Birkaç sorum var size.

Telefonun şarjı ne kadar gidiyor?
    Isınma, donma, ana ekranda kasma gibi sorunları var mı?

Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkürler.

• mustafakisii00 M kullanıcısına yanıt
    Evet arkadaşlar bu sorun bende de var.. 2 gün giden şarj son güncelleme ile çok çabuk bitiyor..
  • Arkadaşlar yeni güncellemeyi beklesem mi yoksa servise yollasam mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tydmn

Herkese merhaba, reno 4 lite ı çok uyguna buldum fakat grupta sorunları okuyunca vaz geçme evresine kadar geldim. Birkaç sorum var size.

Telefonun şarjı ne kadar gidiyor?
    Isınma, donma, ana ekranda kasma gibi sorunları var mı?

Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkürler.

şarjı bana göre iyi oyun oynamadığım için olabilir belki oyuncular genelde şikayet ediyor. kasma donma sorunu yok yağ gibi akıcı ve seri.

• güncel pil kullanımlarım şöyle. youtube fazla kullanıyorum. pil tasarrufu için karanlık mod, konum kapama, güç tasarrufu modu açma gibi şeyler yapmıyorum keyif alacak şekilde kullanıyorum

Oppo reno 4 lite alanlar kulübü

Oppo reno 4 lite alanlar kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-03ECCCBA8 -- 2 Mart 2021; 21:39:50 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.