Şimdi Ara

optik girişli, film performansı güzel , 100 TL civarı tavsiye istiyorum.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sarısakal kardeş ilgilendiğin için öncelikle teşekkürler..sunduğun şıklardan b ve c şıkkını değerlendirsen vardığın sonuç ne olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapisiz

Sarısakal kardeş ilgilendiğin için öncelikle teşekkürler..sunduğun şıklardan b ve c şıkkını değerlendirsen vardığın sonuç ne olur?

bunları yanlış kişiye soruyorsun.b şıkkını vmesut a soracaksın.hele hele c şıkkı ile uzaktan yakından ne alakam ne bilgim var satan arkadaş firstbuddy78 ye sorman gerekiyor, c şıkkını bana sorman biraz saçma olmuş.ben a şıkkındakine yakın bi sistem kullandığım için a şıkkı seni memnun eder diyebilirim.hepsi bu.
  • peki sağol...
  • en uygun fiyatlı optik girişli sistem hangisi peki?
  • ikinci el bulursanız everest H5402 öneririm müzik performansı iyidir sesi çok açarsanız bass lar da idare eder temiz sesi var 100 tl ye de ancak bu kadar olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben odada ipoddan muzik dinlemeyi dusunuyorum 3.5 mm jacki olan max 100 tl f/p bir cihaz onerebilirmisiniz ?
  • berbat bi ses sistemi sakın almayın ben hiç memnun değilim..isteyene 150 tl ye sayatım
  • hangi sistem berbat açıklarmısınız öğrenelim yada neye göre berbat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.