Şimdi Ara

optik kabloyu 3.5mm jacke bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde senelerdir kullandığım sharkoon xtatic v3 pro kulaklığı var. Bilenler bilir kulaklık oldukça kaliteli fakat kulaklığın asıl kullanım amacı ps ve xbox için. Ben optik kablo sayesinde masaüstü pcde de senelerdir kullanıyorum fakat zaman zaman laptopda kullanmak istediğim zaman laptopda optik giriş olmadığı için kullanamıyorum.

Bu işlerden çok anlamadığım için burada sormak istedim. Optik kabloyu 3.5 mm jacke nasıl bağlayabilirim? Bunun için kaliteli bir ara ürün var mı?

Teşekkürler

• + cihazdan 3 x 3.5 mm çıkışta var. O çıkışları hiç kullanmadım ama muhtemelen optiğe göre daha kalitesizdir. Fakat optik kabloyu 3.5mm jacke bağlama imkanı yoksa 3ünü birleştiren bir cihaz tavisyeside olur
  • up
  • KALJOJO K kullanıcısına yanıt
    Bazı laptoplarda 3,5mm kulaklık çıkışı aynı zamanda optik ses çıkışı da verebiliyor. Bunun için laptopunuzun modelini tam olarak yazarsanız teknik özelliklerinden böyle bir özelliği var mı bakabilirsiniz.

Eğer bu özellik varsa alttaki gibi 3,5mm spdif adaptör ile o yuvadan optik çıkış alabilirsiniz.
    http://m.ebay.com/itm/370433708433?_mwBanner=1

Tek başına bu adaptör satılıyor mu bilmiyorum ama Teknosa vs gibi teknoloji marketlerde satılan Philips optik kabloların içinde bu aparat çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncu55

Bazı laptoplarda 3,5mm kulaklık çıkışı aynı zamanda optik ses çıkışı da verebiliyor. Bunun için laptopunuzun modelini tam olarak yazarsanız teknik özelliklerinden böyle bir özelliği var mı bakabilirsiniz.

Eğer bu özellik varsa alttaki gibi 3,5mm spdif adaptör ile o yuvadan optik çıkış alabilirsiniz.
    http://m.ebay.com/itm/370433708433?_mwBanner=1

Tek başına bu adaptör satılıyor mu bilmiyorum ama Teknosa vs gibi teknoloji marketlerde satılan Philips optik kabloların içinde bu aparat çıkıyor.

bilgi için teşekkürler . laptobun markası lenovo z510. Dolby® Home Theater® v4 özellikli JBL® tasarımlı çift hoparlör var ben baktım ama öyle bir özelliği varmı bulamadım sizde bakarsanız memnun olurum

• KALJOJO K kullanıcısına yanıt
    Maalesef dediğim özellik mevcut değil.

Kulaklığınızı optik bağlantı ile bağlamak istiyorsanız mecburen optik çıkışlı bir usb ses kartı almanız gerekiyor. Maalesef başka çareniz yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncu55

Maalesef dediğim özellik mevcut değil.

Kulaklığınızı optik bağlantı ile bağlamak istiyorsanız mecburen optik çıkışlı bir usb ses kartı almanız gerekiyor. Maalesef başka çareniz yok.

biraz araştırdığım zaman o tarz ses kartları 200liradan başlıyor . Benmi yanlış yere bakıyorum yoksa fiyatlar bu seviyedemi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aux girişi ile hoparlör bağlama
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.