Şimdi Ara

Optik ses giris soketi nasil gorunuyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu dijital ses girisine optik 3.5 mm isikli uclu olanlardan girerse calisir mi ? Cunku soketin dibinde demir gorunuyor.
    ozelliklerde spdif dijital ses cikisi dolby dts destekliyor yaziyor. Normalde isik falan cikmiyor o delikten
    Optik ses giris soketi nasil gorunuyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamisli -- 22 Şubat 2018; 12:5:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Onun için optik kablonun bir ucu jak olanı veya dönüştürücü ufak aparat almak gerekiyor. Örnek link veriyorum,

https://mediamarkt.pl/rtv-i-telewizory/kabel-vivanco-toslink-3-5-mm-opti-1-5m?gclid=CjwKCAiA8bnUBRA-EiwAc0hZkxK6tVlx9feK4MwbOxJhpSW320HYNSZ8eGV3UlXiY4MINPfEgRvuZhoCQBEQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

Ama burada diğer unsur bilgisayar jak soketi coax mi optik mi işte onu internetten araştırmak gerekiyor. Kırmızı ışık bende de yanmıyor ama bir kere gördüğümü hatırlıyorum. Normalde nasıl aktif ederiz onu test demek için bilgim yok malesef.

• General Escobar kullanıcısına yanıt
    Hocam peki eger coax olsaydi bunun girisi yine farkli. Dun rca dan 3.5 mm donusturucu kinnektorle denedim. Burdan cikani ses sisteminin koaksiyel in kismina taktim. Ses stereo olarak geldi tum hoparloerden. Demekki coax. Fakat 5.1 sesi nasil alacagiz ? Ben youtubedeki videolarla deniyorum 5.1 dts surround test videolaeinda... arka sol deyince ondeki solla beraber ses aliyorum....ayarlardan spdif ses cikisini aktif etmeme ragmen

• quote:

Orijinalden alıntı: zamisli

Hocam peki eger coax olsaydi bunun girisi yine farkli. Dun rca dan 3.5 mm donusturucu kinnektorle denedim. Burdan cikani ses sisteminin koaksiyel in kismina taktim. Ses stereo olarak geldi tum hoparloerden. Demekki coax. Fakat 5.1 sesi nasil alacagiz ? Ben youtubedeki videolarla deniyorum 5.1 dts surround test videolaeinda... arka sol deyince ondeki solla beraber ses aliyorum....ayarlardan spdif ses cikisini aktif etmeme ragmen

Youtube 5.1 desteklemiyor o videolr palavra.
  • Yapma ya. Nerden deniyelim peki ne tavsiye edersiniz

• U arada sadece chromeden acilirsa desteklemiyormus. Cok enteresan. Onunda cozumu var. Aksam deneyecegim hemen

• hocam bir snuç aldın mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • General Escobar kullanıcısına yanıt
    Aldim dostum. Bir ucu lale rca soketli diger ucu 3.5 mm jack olan kablo ile oldu.rca kablonun bir ucunu Ses girisinin koaksiyel in girisine ,, 3.5mm jacki ( ben rcadan 3.5 a donusturen minnektor kullandim )
    Optik ses giris soketi nasil gorunuyor... bilgisayarin spdif out kismina taktim. Dijital 5.1 ses aktarimi gerceklesti ama youtube 2 kanal destegi var galiba oradaki videolarda stereo sesi dagitiyor ... ben surucunun ozellikler kismindan sınama ozelligi ile test ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamisli -- 24 Şubat 2018; 10:44:36 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.