Şimdi Ara

OPTIK ZOOMLU 3megapixel N93 (prototip) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • niçin hala ccd kameralı telefonları piyasada sık göremiyoruz. Bi s700 çıktı o kadar.Mega pixel i arttıracaklarına cmos yi ccd ye döndürseler ya.
  • al n93 ü koy kamyonun tekerine takoz die
  • yahu annamiorumki şuanki kameralar neyinize yetmio,yazılanları okuyorumda mobil telefon forumu deil de fotoraf klübü
  • quote:

Orjinalden alıntı: jxoch

yahu annamiorumki şuanki kameralar neyinize yetmio,yazılanları okuyorumda mobil telefon forumu deil de fotoraf klübü

• quote:

Orjinalden alıntı: jxoch

yahu annamiorumki şuanki kameralar neyinize yetmio,yazılanları okuyorumda mobil telefon forumu deil de fotoraf klübü

Kameranın alınma nedenide fotoğraf çekemek olduğunu unutma..
  • sadece fotoraf cekmekse dostum nıcın foto makıne almıosn o zmn tam tamına dort dortluk bı performans ıstıosan onu al
  • Her zaman yanında bulunması açısından tek alet va oda cep telefonu.. Artık telefon sadece görüşmek için kullanılmıyor çünkü bunu hepsi yerine getirebiliyor.. telefonları diğer özellikleri öne çıkarıyor Mp3 kalitesi,radyo ve Kamerası gibi.. ve bunların kaliteleride fiyatlarını belirliyor.. ve bu özelliklerin içinde de en çok kullanılan fotoğraf çekmesi.. Buda kaliteisni doğuruyor.. Şahsen benim için makinenin alınır olması fotoraf kalitesi ile alakalı ve herkeste bunu göz önünde bulunduruyo umarım anlatabilmişimdir..
  • dogru dıosn eyv ama hıc bır zaman ipod veya herhangı bı mp3 playerdan aldgnı kalıeteyı hıc bı telefondan alamazsn veya fotoraf makınasından aldgn performansı goruntu netlgnı kalıtesını hıc bı telefondan alamazsn dostum benım demek ıstedgm bu sureklı herkez su telefon nasıl ceker bunun kalıtesı nasıl dıyerekten konu acıo... kımı zaman telefonun tıpıne bakmadan foto kalıtesı gzl oldgu dusuncesınde olaraktan telefon alıolar bana gore yanlıs her urun kendı ozelgnı yapmalı bence ben bunun kanatındeyım .sana gore makınenın alınır olması foto kalıtesıne baglı olabılr ama bana gore cokda ole degıl benım ıstedgm duzeyde olsn yeter su telefonun goruntu kalıtesyle baska bı telefonunkıne karslastrmak gıbı bsy yapmadım yapmamda foto kalıtesınden once gelen telefonun bana gore tıpının begenr olmamdr.
  • Bunlarda kişisel kriterler ama aranıyor demekki alıcının telefon özellikleinde ilk baktığı multimedia özelliği fotoraf kalitesi.. o yüzden eleştirmemek lazım demek istedim..
  • tipsiz ama dünyanin en iyi teli olacagi kesin
    eger diger sirketlerden ses cikmazsa! ama ilginc tarafi almanyada w900 'den ucuz!
  • n80 diyorum 2. n serisi içinde en biçimlisi o

OPTIK ZOOMLU 3megapixel N93 (prototip)
  • quote:

Orjinalden alıntı: recko

n80 diyorum 2. n serisi içinde en biçimlisi o

OPTIK ZOOMLU 3megapixel N93 (prototip)

Birde N70 var biçimli olarak
  • bence telefonlarda optik zoom çok gerekli değil yani sadece optik zoom için o kadar para vermeye değmez. cep telefonuyla sonuçta. sadece acil anları çekmek daha mantıklı. buna para vereceğinize dijital fotoğraf makinesi alın. (bu benin görüşüm...)
  • cihaz gerçekten büyük gözüküyo ama bence gayet güzel...
  • bence cikmaz bu..gorunusu bence cok kotu
  • quote:

Orjinalden alıntı: trasher

al n93 ü koy kamyonun tekerine takoz die

yok canım bu nokia (bence connection people yerine --> designed for kro's) telefon poktan olsa, kullanıcılar onu padişah yaparlar marak etme....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyfülislam -- 10 Ocak 2006 14:37:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: prescott_pcl

quote:

yok canım bu nokia (bence connection people yerine --> designed for kro's) telefon poktan olsa, kullanıcılar onu padişah yaparlar marak etme....

lafini bilde konus.bize hakaret ediyosun bizde nokia kullaniyoz

• quote:

Orjinalden alıntı: riza_fb

quote:

quote:

bence türkiyedeki nokia kullananların yüzde 90 ı konusunda çok haklı konuşuyo...alayı kro...alayı en uzağa kim işiycek yarışında...

• quote:

Orjinalden alıntı: patesi

quote:

Orjinalden alıntı: riza_fb

quote:

quote:

bence türkiyedeki nokia kullananların yüzde 90 ı konusunda çok haklı konuşuyo...alayı kro...alayı en uzağa kim işiycek yarışında...

sadece guluyorum

• Evet N90 takoz. Ama o takozu eline alınca oluyorsun Horoz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.