Şimdi Ara

Optikte çalışıyorum soruları alayım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
7
Favori
11.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Raxcave

Sorular gelsin

Ek Bilgi:Renkli lens almak için artık reçete yazdırmanız gerekiyor reçetesiz lens satılmıyor

Atasunda 60 tl olan acuve oasy lensi 90 tl ye satarken vicdanın hiç sızladımı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: isovmelih

quote:

Sorular gelsin

Ek Bilgi:Renkli lens almak için artık reçete yazdırmanız gerekiyor reçetesiz lens satılmıyor

merhaba hocam
    oakley cam çeşidi çok fazla hangi cam modelini önerirsiniz ?
    ben internetten Polished Black Frame/Grey Lens ve Matte Black Frame/Violet Lens bu iki lens arasında çok fark varmıdır ?
  • İlk dakikada gözlüğe %30 indirim yapmak nasıl bir duygu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Optik iş yerini açmak için ne okumak gerekiyor ve kaç yıl ?
    Diyelim ki raybanın geliş fiyatı 100 lira satış 400. ben zenginim millete 200 den verebilir miyim? yani alt sınır
    yada optikçiler arası bir sınır var mı?
    Ortalama bir optikçini aylık satışı (ciro) ve karı ne kadar?
    Diyelim ki farklı işlerle ilgileniyoruz optikçi açsak kaç kişi bakar o dükkana ortalama bir dükkan diyelim, yani 1 2 eleman vs kaç kişi çevip çevirir ?
    Optikçilerin şu dereceli gözlükleri yapması uzun sürüyor mu? yani akraba hısımlardan falan adam çalıştırsak 1 2 güne çözerler mi bu işi ?
    Neden yüzde 300 kar ediyorlar? çok değil mi?
    Rayban Armani ve Prada nın geliş fiyatlarını öğrenebilir miyim?
    Optikçilerde de eczaneler gibi sınırlama var mı ? (3250 kişiye bir eczane gibi? )

biraz yoracağım sene ama cevap verirsen çok mutlu olurum.hayırlı işler.

• quote:

Orijinalden alıntı: BöcekBaşı

Kolay gelsin hocam polarize damla rayban almayı düşünüyorum fiyat verirmisiniz :D
    dereceli gözlük alırken odak noktası bakılıyor o ne işe yarıyor acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: isovmelih

quote:

Sorular gelsin

Fiyatlari ben belirlemiyorum patron alt sinir koyuyor en fazla ona inebiliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: piribarbaros

Optik iş yerini açmak için ne okumak gerekiyor ve kaç yıl ?
    Diyelim ki raybanın geliş fiyatı 100 lira satış 400. ben zenginim millete 200 den verebilir miyim? yani alt sınır
    Diyelim ki farklı işlerle ilgileniyoruz optikçi açsak kaç kişi bakar o dükkana ortalama bir dükkan diyelim, yani 1 2 eleman vs kaç kişi çevip çevirir ?
    Optikçilerin şu dereceli gözlükleri yapması uzun sürüyor mu? yani akraba hısımlardan falan adam çalıştırsak 1 2 güne çözerler mi bu işi ?
    Optikçilerde de eczaneler gibi sınırlama var mı ? (3250 kişiye bir eczane gibi? )

Optisyenlik yetiyor 4 yillik patronunki 2 yillik ama degistirmisler sonradan sanirim
    Verirsin alis fiyatin ciktiktan sonra istedigin fiyata satabilirsin
    Bu isin cidden ortalamasi yok bizim ama eline 4000 kaliyor en az
    2 kisi yetiyor 2 salonkuk bir dukkana
    6 ustu camlar haricinde cam servisine gore ayni gunde yapiliyor
    Hocam modeline gore degisiyor ama 30 armani 30 rayban 9 bine geldi
    Son soruna cevap veremedim kusura bakma

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: piribarbaros

Optik iş yerini açmak için ne okumak gerekiyor ve kaç yıl ?

Optisyenlik yetiyor 4 yillik patronunki 2 yillik ama degistirmisler sonradan sanirim
    Verirsin alis fiyatin ciktiktan sonra istedigin fiyata satabilirsin
    Bu isin cidden ortalamasi yok bizim ama eline 4000 kaliyor en az
    2 kisi yetiyor 2 salonkuk bir dukkana
    6 ustu camlar haricinde cam servisine gore ayni gunde yapiliyor
    Hocam modeline gore degisiyor ama 30 armani 30 rayban 9 bine geldi
    Son soruna cevap veremedim kusura bakma

Çok sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: GuardsmanBob

dereceli gözlük alırken odak noktası bakılıyor o ne işe yarıyor acaba ?

Cam ona gore kesiliyor daha iyi gorus alabilmen icin

• Haci ya benim cami degistircek param yok sirkeyle filan yok edemezmiyim internetde yaziyo sen bana yeni cam dedin hani arkada yaptiginiz bisi yokmu tezgah alti filan *.*

• S.a hacı benim göz 50 ile başladı 1.25 ile devam ediyor yaş 17 dahada gider kesin pc hemen gozumu yoruyor gozlukcu pc ışıklarını kırn v.s diye bişeler demişti tkdırdım ama bi işe yaramıyor gozluk takmyı sevmiyorum rhat etmiyorum sol gozumden iyi kotu memnunum lens alsamda sağ göze taksam tek problem olur mu ? ne marka onerirsin alırsam aylık falan alırım iki gözde bozuk
    Uzağı goremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 16 Temmuz 2014; 0:23:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HDogus

S.a hacı benim göz 50 ile başladı 1.25 ile devam ediyor yaş 17 dahada gider kesin pc hemen gozumu yoruyor gozlukcu pc ışıklarını kırn v.s diye bişeler demişti tkdırdım ama bi işe yaramıyor gozluk takmyı sevmiyorum rhat etmiyorum sol gozumden iyi kotu memnunum lens alsamda sağ göze taksam tek problem olur mu ? ne marka onerirsin alırsam aylık falan alırım iki gözde bozuk
    Uzağı goremiyorum
    Merhaba yeni numaralı gözlük alıcam, işim dolayısıyla günde 10 saatten fazla bilgisayara bakıyorum. Nelere dikkat etmeliyim cam seçerken?
  • Hocam bu camlarla birlikte kaliteli bi çerçeveye 400 TLden aşağı fiyat bulamıyorum sence normal fiyatı bu mu? Yoksa iyi bi pazarlık yapayım mı? Biliyorum camlar pahalı.
     Optikte çalışıyorum soruları alayım
  • gradient lensler hakkında ne düşünüyorsunuz bana gradient lens nedir anlatabilir misiniz?
    Raybanın gradient blue silver frame ürününü sipariş verdim ama nedir ne değildir bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: El Jimador

gradient lensler hakkında ne düşünüyorsunuz bana gradient lens nedir anlatabilir misiniz?
    Raybanın gradient blue silver frame ürününü sipariş verdim ama nedir ne değildir bilmiyorum
    Güneş gözlüğümün sapları çatır çutur ediyor. Ayar falan çekilmesi mümkün mü, yoksa küçücük şey için gidip göstermeye değmez mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Güneş gözlüğümün sapları çatır çutur ediyor. Ayar falan çekilmesi mümkün mü, yoksa küçücük şey için gidip göstermeye değmez mi?

Alıntıları Göster
    ben geçen sene renkli lens almıştım ama kullanamadım bir türlü takması çok uzun sürdü taktıktan sonra da sürekli battı rahat edemedim bir türlü. kullanımı rahat bir lens markası var mı yeni başlamak için falan yeniden almayı düşünüyorum. renkli değil şeffaf düşünüyorum bu sefer

• gözlük reçetesinin sınırı var mı? almak için?
  • optelli col.0630 cerceve ne kadar?

• quote:

Orijinalden alıntı: enduluslucoban

optelli col.0630 cerceve ne kadar?
    foruma özel vayfarer'i kaça bırakırsın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BöcekBaşı

Kolay gelsin hocam polarize damla rayban almayı düşünüyorum fiyat verirmisiniz :D
    mustang mi ? police mi ?

bir de burberry nasıl marka (bayan için) ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.