Şimdi Ara

Optimum gold whey standart(indirim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20 olcek kadar kullanildi buyuk ihtimal daha az tam hatirlamiyorum satiliktir ihtiyacim olmadigindan.
    Fiyat:120>100TL
    http://i.hizliresim.com/njLkZl.jpg
    http://i.hizliresim.com/6r5QAP.jpg
    http://i.hizliresim.com/ad2jkQ.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendong33 -- 28 Aralık 2016; 14:48:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ürün nerede acaba ist?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LOCOO kullanıcısına yanıt
    Urun suan mersinde.

• Fiyat uygun ama Kargo çok yüksek tutar gereksiz olur sagolun iyi satışlar
  • Ürünü nereden aldığınızı öğrenebilirmiyim ? İçerisindeki beyaz kristaller ve kutudaki yazılardan ürün sahte sinyali veriyor.
  • QueryTr kullanıcısına yanıt
    Muglada spora giderken hocam satmisti beyaz krstal yok yani blackberry 9800 ile cektim fotoyu ondan oyle gorunuyor oiablir isterseniz iyi bir telefonla cekip atarim kontrol edersiniz.

• kendong33 kullanıcısına yanıt
    Diğer resme bakmamıştım şimdi inceledim batch kod beyaz basılmış ürünün sahte dostum hocana geri ver.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam gec cevap verdım kusura bakmayın bıraz arastırdım yanı gaz vs cırcır dln yapıomus ben kullanırken herhangı bır sorun gormedım aksama fotosunu atıcam bu arada batch derken ne demek ıstedınız?

• Batch ; kapak ve etiketin arasında kalan kısımda yazan kod olan kısım. Normallerden farklı duruyor rengi de beyaz görmemiştim daha önce batch
  • Bu ürün %100 sahtedir. 5 yıldır spor yapıp optimum ürünlerini kullanırım böyle bir renk görmedim.

İçinde bildiğin toz şeker var ve parlıyor. Kim bilir daha ne koydular içine yazık oldu midene böbreğine

Ürünün orijinal rengi bunun kat kat koyusudur. Nesquik renginde ve topak topakdır. Bu kadar düz durmaz kutuda. Son kullanım seri stok no vs gibi ibareler beyaz değil yeşilimsi renkle yazılır.

Ne kullan bunu ne de sat. Aldığın yere geri ver seni kazıklamışlar. Güvenmediğin yerden ürün alma. Yok hocaymış alimmiş profesörmüş dinleme. 3 kuruş fazla olsun git mağazadan al fişi faturası olsun.

Geri veremiyorsan tuvalete dök sağlığına zararlı kim bilir içine un mu koydu nişasta mı koydu bir sürü karışım var yani orada. Zehirlenmediğine dua et.
  • Sahte Optimumların içine ''Saç Proteini'' koyuyorlar bilginize arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.