Şimdi Ara

optimum sistem???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • değerli arkadaşlar,aşağıda linkini verdiim sistem iyi midir??? bilhassa kablolar-sigortalar birbirine uyumlu mudur???ekstra önereceiniz bir montaj aparatı var mı???(bana sadce RCA ile sigortanın çok sağlam olması yeterlidir dendi)...her türlü düşünce ve fikirlerinizi bekliorum...
    RCA Kablosu
    SİGORTA
    MİD COMPONENT
    AMFİ
    SUBWOOFER

• Güç kablolarının üzerine konan sigortanın amacı sadece yangın çıkmasını önlemektir.
    Aküden çekilen + güç kablosunun üzerine konulur, kutup başına 20 cm gibi bir mesafeye yerleştirilir.
    Yüksek amperli olması sorun teşkil etmez ama düşük amperli olursa, amfiniz kesme yapabilir.
    Mesela amfinizin üzerindeki sigortaların toplam değeri kadar akım değerine sahip sigorta kullanabilirsiniz ya da daha fazlası da olabilir.
    Ayrıca güç kablonuz da sisteminizin çekeceği akımı taşıyacak kadar güçlü ve kaliteli olmalıdır.
    Ben şahsen kablo seçimimi stinger ve audisondan yana kullanırım.
    Amfinize 4 awg kablo yeterli olacaktır.
    JBL in alt seri midlerini iyi bulmuyorum, zaten o mid 2 ohm ama yine de kullanılabilir kısık Gain ayarıyla.
    Woofer ve amfiniz uyumlu olmuş.

Önceki açtığınız konuda teyp için öneri istemiştiniz, teybe karar verebildiniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 25 Ağustos 2010; 19:33:51 >

• teybi olayını erteledim kardeşimm,zira aracın direksiyon kumandasını da kaybetmek istemiorum...danıştıım biçok insan da deiştirme orijinalliini bozma aracın dediler...yukarda yaptıım sistemda eksik bişe var mı kardeşim(kablo v.s)???bir de hangi mid takımı sizce bu sisteme uyar???kicker ii midir???
  • ben focal polyglass serisini oneririm 2 el satanlarda var uygun fiyata rca audison veya stinger olmalı anfinide kaliteli seçmenden yanayım neden dersenileride onunla istediğin gibi oynaya bilirsin ben anfi olarak srx5 öneririm 4*4luk bir anfidir orta sevyede madem orjinal teybi kullanacaksın kaliteli olsun anfin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7900XT için sistem tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.