Şimdi Ara

Optimum sistem gereksinimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde Sennheiser momentum kulak içi kulaklık var. Daha önce sonar u7 harici ses kartı kullanmış ve bir fayda göremediğim için elden çıkarmıştım. Şu an onboard ses kartından ses alıyorum. Ses kalitesi fena değil de volume düşük geliyor.
    Öncelikli hedefim volum ü kaliteyi bozmadan arttırmak, bunun haricinde kaliteyi de arttırabilirsem ne ala. Bu isteklerim için ne yapmam gerekiyor. Bu kulaklıktan çok şey beklememeli miyim yoksa onboard ses kartını devre dışı bırakıp başka bir ses kartı + Dac mı kullanmalıyım. Dac ın amfi özelliği olmalı mı? Yüksek kaliteden pek anladığımı da iddia edemem ama bu saydıklarımı yaparsam ses cahili bir insan bile kalite farkını ayırd eder mi?

• Usb daclar var işinizi görür. Dacın amfi özelliğinin olması hem şuan hem ilerisi için fayda sağlar. Kulaklık değişirsiniz aldığınız amfiye ihtiyaç duyarsa elinizdeki yine işinizi görücektir.

Dragonfly usb dac modellerini bir inceleyin isterseniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaliteli ses için öncelikle ses kartı şart. ob ses çipi ile olmaz bu iş
  • Dediğim gibi bir ara bose companion 3 ile asus u7 echelon kullandım. Hiç bir fayda hissetmedim. Acaba bu kulaklığı almakla hata mı ettim. Yoksa fayda verdi de ben mi anlamadım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitboylu

Dediğim gibi bir ara bose companion 3 ile asus u7 echelon kullandım. Hiç bir fayda hissetmedim. Acaba bu kulaklığı almakla hata mı ettim. Yoksa fayda verdi de ben mi anlamadım :)

Bahsettiğiniz kulaklıkları bilmiyorum ama ses kartı yerine size söylediğim gibi bir dac edinirseniz daha iyi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.