Laptobumun artık kamyon olmasından dolayı bir sistem toplamaya karar verdim. Fakat okul ve projelerden dolayı ne OEM ne de teknoloji piyasasını takip edebildim. En son P4 3.0ghz bıraktım bu işleri smile.gif. Sizden yardım istemek en uygunu diye düşünüyorum, çünkü netteki diğer sitelerde herkes ayrı telden ve uçuk seyler söylüyor.
Bütçem 1000ytl fiyata monitor dahildir.
PC'yi ne için kullanacağım: - Torrent 24 saat açık olucak. -Oyun fakat son oyunlar değil oynadığım 2 oyun var o da "Warcraft FT dotA map" ve Halflife 2. Güçlü bir ekran kartına ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. -Laptobumda x264 veya bluray gibi HD filmler izleyemiyorum. İzleme zevkini tatmak istiyorum flaugh.gif
İstediklerim:
-24 saat açık olacağından ve yatak ucumda olacagından azami sessiz istiyorum, demek istediğim fanı kaliteli olsun. -Monitor için biraz internette baktım, Hepsiburada' da 22 inclik DVI lar 400 ytl falan. Bu yüzden monitore 400 ytl ayırdım. 0 ölü pixel garantisi olan bir yerden hemen alabilirim. -Kendi yaptığım stereo amfim var. Bu yüzden onboard bir 32bitlik ses kartı yeter. -1 TB HDD istiyorum ama hangi marka almalıyım?
Diğer bütün çevresel donanıma sahibim "cordless desktop set" "Hoparlör" falan. Önerilerinizde nerden almam gerektiğini de söylerseniz sevinirim. Ankara'da oturuyorum, Mavibilgisayar, Vatan Bilgisayar ,Gigabyte tercihimdir.
hdd seagate al sessizdir yada para fazla vermek istiyosan ssd al ama bayaa pahalı
asus al blu-ray sürücüyü 4870 alma 4850 al eğer 4850 de çok diyorsan 3870 al
ve bütün bunları novabilgisayar dan al
en ucuz ve hesaplı orası
benden söylemesi
Gigatek bilgisayarada uye olup, özel uye fiyatlarından yararlanabilirisin, bende yeni sistem kuracağım için fiyatları takip etmekteyim. teknofiyat.com dan guncel fiyatları takip edebilirsin. kolay gelsin...