Şimdi Ara

Optoma GT750XL - 2 Adet gözlük çok cazip fiyata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhaba arkadaşlar 2013-01-28 tarihinde satın aldığım Optoma GT750XL model projeksiyon cihazımı maddi ihtiyaç'dan dolayı satılığa çıkardım

Cihazın lamba ömrü eko modda 4000 saat normal modda 3000 saat'dır ben 504 saat eko modda kullandım cihazın en ufak bir sorunu yoktur

Resimler tarafımca bugün çekilmiştir

Umarım forumda ilk alışverişim olacak güven konusunda sıkıntınız olmasın isterseniz telefonda görüntülü görüşerek bile gösterebilirim cihazı

Cihazın maliyeti 2 adet gözlük + projeksiyon cihazı ile birlikte bana 1800 TL'ye mâl oldu şuanda cihazın 2 adet gözlüklü fiyatı 2.460 TL'dir

Cihazın boyutdijital tarafından yapılan incelemesi

FİYAT: 1400 TL'dir ilk alışverişim olduğundan konuda eksikler olabilir her türlü sorunuzu yanıtlarım.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 11 Şubat 2014; 17:00:49 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• satış güncel

• merhaba fiyatı biraz yükse ktutmuşsunuz. aşağıya inebilirseniz almayı düşünebilirim.http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-goruntu-sistemleri-optoma-gt750xl-3d-2-gozluk-ve-aski-ve-perde-hediye-191032745/detay mesela bu ilana bir bakın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifokur

merhaba fiyatı biraz yükse ktutmuşsunuz. aşağıya inebilirseniz almayı düşünebilirim.http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-goruntu-sistemleri-optoma-gt750xl-3d-2-gozluk-ve-aski-ve-perde-hediye-191032745/detay mesela bu ilana bir bakın derim.

konuyu açalı 1 yıl geçmiş ürün satıldı hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.