Şimdi Ara

Optoma GT750XL Duvara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben uzun süredir Optoma GT750XL 'yi araştırıyorum ve tercihim bu cihaz yönünde oldu. Üniversite öğrencisiyim ve şimdilik perde almayı düşünmüyorum. Evin duvarı bej renginde. Normal oyun ve video görüntülerinde kalite tönünde çok fark etmeyeceği kanaatindeyi. Ama 3D görüntü alırken yeteri derecede görüntü kalitesi alabilrmiyim.

Eşsiz bilgilerinizi ve görüşlerinizi almak umuduyla...

Şimdiden teşekkür ederim... Saygılar !

• Kısa mesafeler için kaliteli görüntü verebilir.Max 2,5 metre uzaklık için ideal diyebilirim,

3D Bluray Oynatıcılar ile 3D-Bluray filmleri Full HD Kalitesinde izlemeniz mümkün,

Optoma GT750 3.47 x 1.95 metre boyutlarında görüntü verebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 23 Haziran 2013; 12:00:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybarut

Kısa mesafeler için kaliteli görüntü verebilir.Max 2,5 metre uzaklık için ideal diyebilirim,

3D Bluray Oynatıcılar ile 3D-Bluray filmleri Full HD Kalitesinde izlemeniz mümkün,

Teşekkür ederim bilgin için... Ozaman perde boyutlarına kısılıp kalmadan duvarda devasa 3d efektlerinin tadını çıkarabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: rapdullah

quote:

Kısa mesafeler için kaliteli görüntü verebilir.Max 2,5 metre uzaklık için ideal diyebilirim,

Teşekkür ederim bilgin için... Ozaman perde boyutlarına kısılıp kalmadan duvarda devasa 3d efektlerinin tadını çıkarabilirim

aynen,
    bende bu cihazı kullanıyorum, gerçi perdemde var ama beyaz duvarda kısa mesafeden devasa bir ekran alabilirsin,
    cihaz gerçekten güzel.

hatta şu videoyu deneyebilirsin, 3d si harika,

http://www.youtube.com/watch?v=ZOn8-X7Z9WE

• quote:

Orijinalden alıntı: newonw1

quote:

Orijinalden alıntı: rapdullah

quote:

aynen,
    bende bu cihazı kullanıyorum, gerçi perdemde var ama beyaz duvarda kısa mesafeden devasa bir ekran alabilirsin,
    cihaz gerçekten güzel.

hatta şu videoyu deneyebilirsin, 3d si harika,

http://www.youtube.com/watch?v=ZOn8-X7Z9WE

Aynen perdeye sıkışıp kalmak istemiyorum belli bi müddet bu projeksiyonu alma amacımda devasa büyüklükteki görüntülere erişebilme olanağıdır...

Özelliklede maç izlerken. Linkini attığın videonun bi kaç bölümü daha varmış , normal ekranda bile hissettiriyo 3D'yi ; Artık dev ekranda 3D gözlüklerle nasıl olur tahmin bile edemiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.