Şimdi Ara

optoma ml300 1000tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
2.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • suan bu cihaz 1000tl nt magazada cok yeni cihaz led 300 lumen 3000kontrast hdmi hepsi var dahili mplayer sd giris bunu almaya dusunuyorum
    ancak kullanici yorumu bulamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• süper yaaa.. lgnin bir yeri kalkmıştı. istediğim özellikler varsa direk bunu alırım. umarım 200*200 görüntüyü net alabilirim bunda..
  • ha şit ya....mkv okumuyormuş..bu kötü oldu...mkv için dijital media player almak lazım bu da ek maliyet demek...
  • bu işten anlayan arkadaşlar bu cihazla ilgili yorum yapabilirse sevinirim. bende bu ayarda birşey arıyordum 1000TL cazip gözüküyor.
  • ben dun aldim
    ancak detayli inceleme yapamadim
    amerika sayfasinda tek bilgilir kisminda 3000 kontrast oldugu yaziyor genelde internette 2000 kont. olarak gorunuyor
    neyse cihaz cok yeni ces fuarinda tanitilmis dunyada lg ler fazla yorum yok
    ben dun aksam biraz denedim perdem yok
    pembemsi bi duvarim var karanlik ve az isikli odada goruntu cok cok iyi renkler net siyak beyz yani kontrast sorunu yok
    fan sesi cok duyuluyor
    dahili media player biraz davraniyor daha hizli olabilirdi
    ben hd film daha izlemedim ancak 700 mb bir avi filmini bile oldukca iyi gosterdi
    unutmamali bende puturlu pembe duvar var
    ekaran buyuklugu beni sevindirdi karanlikta koca duvari yaklasik 3m * 2m gibi
    ilk gun isiginda denemistim husran oldu tabi
    ama gece deneyince yuzum guldu
    guzel yani lamba derdi yok parlaklik ve kontrast iyi resim ekliyebilirmiyimvdiye denicem
    cepten yaziyorum
  • karinlik veya loş ortamda 200*200 ekranda hic bir sorun cikmaz perdeyle cok iyi gostercigine eminim
    oyun konsollari nda daha denemedim
    hdmi pc bagladim sorun olmadi koca ekran oyun olararak starcraft denedim cok etkilendim yanliz evi bu alete gore duzenlemek gerek o biraz sikinti olacak bende

• quote:

Orijinalden alıntı: canera66

karinlik veya loş ortamda 200*200 ekranda hic bir sorun cikmaz perdeyle cok iyi gostercigine eminim
    oyun konsollari nda daha denemedim
    hdmi pc bagladim sorun olmadi koca ekran oyun olararak starcraft denedim cok etkilendim yanliz evi bu alete gore duzenlemek gerek o biraz sikinti olacak bende

dostum netlik bozulmamak kaydı ile en fazla ne kadar büyük görüntü albilirsin denedin mi? bana en 3metre genişlik 2 metre de yükseklikte görntü lazım. ama görüntü bozulmayacak şekilde..

bir de foto koyarmısın hem cihazın hem de görüntülerin

şimdiden teşekkür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum 300 ansilümen diyo ama bana az geldi bunda hd film veya televizyon izlersek nasıl performans alırız acaba?
  • arkadaslar cepten resim koyamiyorm
    optoma ml300 yazinca eu sitesinde turkce kullanma klavuzu var
    suan islerden dolayi cok fazla incelemedim
    ben bir kere 240*170 gibi bi rakamla izledim cok net beni ve ailemi cok tatmin etti ortam karnlik olacak koridorun isigi var bende hafif loş oluyor
    ben mdf 5 mm beyaz duvar yapcam
    izledigim goruntuler pembe puturlu duvar kagidi iydi buna ragmen guzel perfomans
    saygilar

• quote:

arkadaslar cepten resim koyamiyorm
    ben bir kere 240*170 gibi bi rakamla izledim cok net beni ve ailemi cok tatmin etti ortam karnlik olacak koridorun isigi var bende hafif loş oluyor
    izledigim goruntuler pembe puturlu duvar kagidi iydi buna ragmen guzel perfomans
    saygilar

4 metreden 2.5 metre genişliğinde görüntü veriyormuş. gayet iyi. ama mkv oynatmıyor yaa..

bunun ml500 modeli varmış. onu almak lazım ama o daha pahalı...

anlamıyorumki çok mu zor matruşka video oynatmak...
  • Hocam ürünü bi süredir kullanıyosun sanırım son yorumların nelerdir tavsiye ediyomusun resim çekme imkanın varmı acaba?
  • iyi yani
    karanlik ve loş ortamda 240*180 gibi ekran hic bir sorun yok hd uyduya dsmart bagli hic bir sorun yok aksine beklentileri fazlasiyla karsiliyor
    lambalar kapali hava karanlik olacak zaten kendisi odayi aydinlatiyor isinmadan dolayi kapanma sorunu yok
    bolca giris var herseyi bagla
    renkler cok keskin ve net siyahlar siyah beyazlar beyaz kontrast sorunu yok
    kotu yani biraz fazla sesli fan gurultusu var
    ayakli perde aldim 180*180 codegen parlaklik pc oyunlarda super sadece kucuk yazilari yani pc masaustu yazilarinin netligini ayarlayamadin onlar nedense cok net degil ama filim alt yazilarda hic bir sorun yok
    foto lar cok guzel gosteriyor dahili medya player yeterli mkv yok onuda harici medyaplayer hallediyor ben mac izlemem ama trt hd mac a denk geldim buyuk ekran iyi oluyormus maci izledim
    bazi forumlarda dedikleri gibi led ansi lumen farkli yani 300 lumen olmasina ragmen karanlik ortamda lambali 2500 ansi lumen gibi isildiyor lamba derdi yok az enerji tuketimi oda ekonomi sagliyor 90 watt max harciyor
    ev icin mutimedya oyun film vs icin tavsiye ederim
    ben 1000.- aldim goruntu kalitesi plazma tv gibi fark koca duvar ekran oluyor :) onu kapatip 102 ekran lcd haliyle cok kucuk geliyor
    e tabi eksi yani bide salonu ona gore tekrar duzenlemek gerek
    yeriniz ve duvariniz uygunsa evladiyelik bir makina
    kucuk cihaz fakat yaptigi is etkiliyeci
    bes uzerinden 3,5 derim
    onuda ses ve kucuk yazilrdaki bulaniklik icin verdim
    saygilar

• quote:

iyi yani
    karanlik ve loş ortamda 240*180 gibi ekran hic bir sorun yok hd uyduya dsmart bagli hic bir sorun yok aksine beklentileri fazlasiyla karsiliyor
    lambalar kapali hava karanlik olacak zaten kendisi odayi aydinlatiyor isinmadan dolayi kapanma sorunu yok
    bolca giris var herseyi bagla
    renkler cok keskin ve net siyahlar siyah beyazlar beyaz kontrast sorunu yok
    kotu yani biraz fazla sesli fan gurultusu var
    ayakli perde aldim 180*180 codegen parlaklik pc oyunlarda super sadece kucuk yazilari yani pc masaustu yazilarinin netligini ayarlayamadin onlar nedense cok net degil ama filim alt yazilarda hic bir sorun yok
    foto lar cok guzel gosteriyor dahili medya player yeterli mkv yok onuda harici medyaplayer hallediyor ben mac izlemem ama trt hd mac a denk geldim buyuk ekran iyi oluyormus maci izledim
    bazi forumlarda dedikleri gibi led ansi lumen farkli yani 300 lumen olmasina ragmen karanlik ortamda lambali 2500 ansi lumen gibi isildiyor lamba derdi yok az enerji tuketimi oda ekonomi sagliyor 90 watt max harciyor
    ev icin mutimedya oyun film vs icin tavsiye ederim
    ben 1000.- aldim goruntu kalitesi plazma tv gibi fark koca duvar ekran oluyor :) onu kapatip 102 ekran lcd haliyle cok kucuk geliyor
    e tabi eksi yani bide salonu ona gore tekrar duzenlemek gerek
    yeriniz ve duvariniz uygunsa evladiyelik bir makina
    kucuk cihaz fakat yaptigi is etkiliyeci
    bes uzerinden 3,5 derim
    onuda ses ve kucuk yazilrdaki bulaniklik icin verdim
    saygilar

peki hocam ne kadar mesafeden alıyosun o 240*180lik görüntüyü? benim 2.5 metrelik bi mesafem var o kadarlık mesafeden ne kadar görüntü verir bir bakabilirsen çok çok sevinirim.
    Fan sesi yüksekmi çokmu yüksek hani oyunlarda maçlarda sıkıntı olmazda film izlerken filan çokmu çıkıyor 1000.tlye alınırmı sence?

• fan sesi film oyun vs sesli bir sey izlerken sorun degil yani cok sesli degil
    bana gore lg nin tum ledli mod daha iyi
    500 lumenlik acer dan daha iyi degildir oda fiyat olarak zaten baya yuksek

ihtiyac ve istek varsa 1000.- verelir cihaz beklentileri karsiliyor

2.5metreden 180*180 doluyor 240 olmasi icin 1 m daha gerekli

saygilar

• quote:

fan sesi film oyun vs sesli bir sey izlerken sorun degil yani cok sesli degil
    bana gore lg nin tum ledli mod daha iyi
    500 lumenlik acer dan daha iyi degildir oda fiyat olarak zaten baya yuksek

ihtiyac ve istek varsa 1000.- verelir cihaz beklentileri karsiliyor

2.5metreden 180*180 doluyor 240 olmasi icin 1 m daha gerekli

saygilar

Hocam son olarak gunisigi veya ampul isikli yerde yada los yerde goruntu nasildir? hani gece degilde hafif isikli yerde goruntu kalitesi yeterlimi?
    Bugun gidip alasim var ama gormedende almak istemedim acikcasi o yuzden her syi soruyorum sana :)
  • az isikli yerde oluyor benim salonda lambalarin bitanesine sari 8 wattlik tasaruflu philips lamba var o rahatsiz etmiyor
    sunu gonul rahatliyla soyliyebilirim optoma
    ekran yaklasik 240 ekran olmasina ragmen
    gozleri hic yormuyor
    102 ekran lcd benim gozlerimi hep az da olsa rahatsiz ediyor
    1000.- tl ye alinabilcek en buyuk eglence

saygilar
  • bu cihazla 3d filmleri izleyebiliyormuyuz? 3d ready diye gözüküyor ama?
  • quote:

arkadaslar cepten resim koyamiyorm
    saygilar

mkv kesin oynatmıyor değil mi?
  • mkv yok
  • Gerçek çözünürlük kaç caner bey? 720p kalitesinde oynanir mi xboxda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafacan34 -- 1 Mayıs 2012; 18:55:52 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.